widzisz juz jak te posty znikaja?
pepre ma malego pecha bo ja monitoruje net praktycznie caly czas wiec nie nadarzy z usuwaniem postow , pewnie mnie zbanuje ale coz...
a wy ludzie nie widzicie tego jakie wały tutaj kreca:)
Wersja do druku
widzisz juz jak te posty znikaja?
pepre ma malego pecha bo ja monitoruje net praktycznie caly czas wiec nie nadarzy z usuwaniem postow , pewnie mnie zbanuje ale coz...
a wy ludzie nie widzicie tego jakie wały tutaj kreca:)
wiesz, my mamy tki układ, ja mu niszcze konkurencje na necie, a on mi podsyla fotki jak on ich niszczy osobiscie.. mniam, juz sie nie moge doczekac.
hehehe ...... pewnie
Na nastepnej gieldzie moze sie spotkamy i zobaczymy jak mnie zniszczy :)
Zdziwicie sie pewnie oboje:)
aaa i pewnie pomagasz mu niesc torby z gadami z czeksich gield a pozniej rozsiewacie razem propagande ze sami wyhodowaliscie :)
ha ha
Juz wiem czemu nakoksowany gosc jest - zeby mial lepiej taszczyc tą góre zwierzat ktore tam kupuje i sprzedaje ludkom tuszujac pochodzenie :)
AA napiszcie znow jakis watek ze w czechach jest drozej niz u nas i ze nie oplaca sie tam jezdzic ...
ja raczej niczego tutaj nie zmienie bo wały dalej bedziecie krecic i ludziom robic wode z mozgu , szkoda ze nie ma tu normalnych adminow tylko pionki "wielkich" terrarystow typu rafnoe
Przeczytaj sobie jeszcze raz regulamin tego forum , bo nie anruszylem zadnego z punktow a usuwasz ciagle moje posty ....
Żenada
ide na mecz :) odpowiem pozniej jesli ten watek nie zostanie znow usuniety:) cmok
jest taka fajna ikonka na gg, < hahaha > najlepiej pasuje do twojej osoby;]
a posty, nie dziw sie ze znikaja jesli piszesz tego typu posty jak ten na imprezy i spotkania ;) cmoknij mnie;)
moje posty byly w temacie - Swietochlowice-cala prawda
dotyczyly gieldy , pozniej rafnoe zaczal mnie rzucac blotem odpwoiedzialem mu co o tym mysle , ale to juz ushunales a zostaly tlyko bluzgi tego typa , zastanow sie co piszesz bo jestes administratorem jakby nie bylo tego forum ...
Rafnoe sie skompromitowal na calej linii i usunales wsyzstko to co bylo na jego niekorzysc ...
z 73 postow zrobilo sie 52 bodajze , usunales tez posty innych ludzi , cala dyskusja zostala usunieta a zostaly tylko bluzgi ,...
nie wiem czy ty taki glupi jestes czy tylko rzniesz glupa:)
hehehhe ty tylko pewnie czytasz naglowki postów, a nie wgłebiasz sie juz w ich tresc. jesli ich nie czytales to wlasnie usunalem wiekszosc tych obrazliwych postow;]
Nie uznaje stwierdzenia 'mafia terrarystyczna' ale ktokolwiek usunal te posty zachowal sie niegodnie... To byla dyskusja, wulgarna i bezsensowna ale na tym polega forum. Usuniecie postow jednej ze stron rowna sie usunieciem argumentow tej strony... Zabawa w wazniaka?? czy wszechmogacego??
...dokumentacja ze te posty byly pozostaje, chociazby w mojej skrzynce pocztowej.
...nie pochwalam...
Z drugiej strony Dejot,
"Pandinus imperator -duże/dużo/najtaniej! (samce i samice)" jak duzo z nich jest Twoja nadwyzka hodowlana??
To jest bez znaczenia, ale w obie strony, Rafnoe nie ma niskich cen, ale nikt nie musi od niego kupowac...
napisalem duzo -bo mam ich 9, zeby ludzie nie pisali pozniej na maila" czy to nadal aktualne"
jakbym tym handlowal to nie sprzedawalbym za taka cene jak sprzedaje bo bym zadnego zysku z tego nie mial , tak jak napisalem wczensiej wyjezdzam niedlugo i pozbywam sie niektorych rzeczy bo potrzebuje kasy ... Nie mowie ze sam je rozmnazalem or smth , bo kupilem je jakis czas temu i mialem zamiar dopiero hodowac , niestety trzeba sprzedac...
Nie jestem typem ,ktory opowiada wszystkim ze na czeskich gieldach jest drogo i nie odradzam nikomu zakupow tam -wrecz polecam , bo lepiej kupic tam niz u rafnoe ,ktory ze swoją świtą odwiedza czeskie gieldy i przemyca torby pełne np. lampropeltisow t.sinaloe , do tego mowi ze kupuje tam tylko te trudno dostepne gatunki bo u nas nie ma hehe ... Widzialem na wlasne oczy wiec wiem , nawet slyszalem ich rozmowy dotyczace opchniecia tego co kupili ...
Jeszcze raz napisze ,ze nie krytykuje tego ze przywoza z czech tani towar i sprzedaja u nas -bo na tym handel polega i widzialem rowniez innych sprzedawcow polskich ktorzy robili tam wieksze zakupy ,tylko ze oni nie opowiadaja takich bredni jak niektorzy , nie wciskaja ludziom kitow i nie krytykuja czechow bo wlasnie to jest dla mnie zalosne
A oczywiste jest to ze usunieto moje argumenty , jak pepre sie nie zgadza z tym co pisze to niech sie sam wypowie a nie usuwa zeby nikt sie czasem nie dowiedzial co tam bylo napisane ...
Chyba sie bardzo przejeli tym co napsialem bo juz mnie strasza i chca bić :) heh
To forum tak naprawde jest moderowane tylko nieoficjalnie , wszystkie negatywne komentarze dotyczace osob zwiazanych z forum lub ich kumpli zostaja natychmiast usuniete ...
co do waszych sporów, obelg, 'mafii terrarystycznych' i innych, być może, wyssanych z palca historyjek nie będę sie wypowiadał.
Jednak jeżeli chodzi o robienie pożądku na forum to zgadzam sie z Dejotem. Usuwanie pojedynczych postów jest dalece nie fair. Albo usuwamy całą dyskusje albo nie tykamy sie wątku. Takie wycinanie pojedynczych wypowiedzi, drogi Piotrze, niestety może budzić pewne podejrzenia. Ja osobiście nie chce wierzyć w jakieś układy i układziki. Jeżeli cos sobie tam kręcicie, to mi zostaje życzyć powodzenia. Ludzie od zawsze kręcili, kręcą i kręcic będą... Jednak jak już coś tam boczkiem boczkiem (ale mam nadzieje że nie) kombinujecie, to róbcie to tak, żeby nikt nie wiedział i nie ucierpiał....
tak to jest jak moderatorzy i admini czują się wszechmocni - no cóż nam pozaostaje albo założyć własne forum (wtedy będziemy mogli sami decydować o jego wygladzie i o tym czy post nam szkodzi czy nie i czy należy go usunąć) albo pogodzić się z tym, że niestety nigdzie nie ma uczicwości nawet tu. Niepochwalam zachowanania "elity rządzącej" TCP, choć sama jeszcze niedoświadczyłam jakiś niegodziwości z ich strony, ale teraz mam świadomość, że jak się naraże to na równe traktowanie liczyć nie mogę. Czyżby "równi i równiejsi" ?
Wiecie co , dzieki adminowi teraz zrobiono ze mnie typa , ktory robi z siebie kozla ofiarnego i sie burzy niepotrzebnie...bo przeciez to ze mojego zarezerwowanego stolika na gieldzie nie bylo powinnno mnie bardzo ucieszyc , poza tym usunieto moje posty - to tez nie jest powod zeby sie wkurzac ..... niektorzy sadza ze pownienem siedziec cicho ....
Okreslenie mafia terrarys5yczna bylo zartobliwe-bo sie juz z tego smieje jak niektorzy ludzie sie zachowuja ...
Hmmm "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale sa zwierzeta rowniejsze..." czyzby cytat z "Folwarku zwierzetego" Orwella sie sprawdzal ?> Widac ze tak,hmm nie popieram Dejota w krytyce gieldy, swoje na ten temat napisalem w "Świetochlowice- cala prawda". Ale z usuwaniem postow popieram Cie Dejot calkowicie. Ludzie przeciez to jest forum nikt tu nie klnie tylko wymienia zdania, swoje spostrzezenia. Fakt czasem nerwowo ale wedlug mnie w granicach rozsadku. Juz czat nie jest jak kiedys ludzie teraz wchodza by pomilczec albo poszpanowac ze dostal "czerwien" bo sie usmiechnol do jakiegos OPA i mu dal. Kiedys slyszalo sie ze na opa trzeba zasluzyc, teraz wystarczy byc Female i dac sie lekko powkrecac OPOM nie mowie ze kazdy op tak robi ale wiem ze pare osob dostalo OPA za nic. Wiec jak dla mnie czat juz "podupadl na zdrowiu" Czyzby teraz forum? Hmm... znow mozna powiedziec Polska rzeczywistosc. Ale jak tak dalej pojdzie to ludzie zrezygnuja z tej strony bo po co tu wejsc skoro nasz post zostanie usuniety jesli bedzie dla kogos niewygodny. Forum jest od ludzi dla ludzi, ale czy aby napewno???
Wiec gorace dziewczynki USMIECHY na twarzy a TCP bedzie wasze :)))).
ps. czy moj post tez zostanie usuniety???
Ja też miałem kiedyś przyjemność doświadczyć dziwnej praktyki usuwania postów na zwykłe widzi mi się opów (teraz mniej więcej wiem, kto za tym stał).
Próbowano kiedyś wkręcić młodego terrarystę w oszustwo, co mijało się z prawdą, bo oszustem okazał się ten, który próbował go wkręcić. Oczywiście, dziwnym trafem post, w którym przedstawiłem rozmowę gg, wyjaśniającą całą sprawę, zniknął, a ja dzięki temu wyszedłem na durnia.
hehe niezle jaja
ale sie porobilo
eh szkoda gadac ide spac bo niemoge tego czytac
to pewnie za niedlugo bede usuwane posty z gieldy jak ktos bedzie chcial sprzedac cos taniej :) hihi
ludzie co wy piszecie, czytał ktoś z was to co znikneło??
znacie regulamin forum zwłaszcza pt 2 ??
były tam same przekleństwa, obelgi, groźby i obrzucanie błotem, zresztą szymon_cz napisał że była wulgarna, więc zniknęła i nie dorabiajcie do tego ideologi o równych i równiejszych
pppppp okazuje sie ze ludzie maja wieksze problemy niz "BABY w CIĄŻY" :D.
ppppp widze ze nie masz pojecia nawte jakie psoty zniknely..,. to wlasnie te z blu8zgami pepre zostawil, a dlateog ze obelgi skierowane sa do mnie ... a nie do tamtego typa
dejot moze zacytowac ci posty ktore znikneły? o czym ty mowisz? przeciez zarowno wszystkie obelgi jakie lecialy w twoim kierunku, jak i obelgi z twojej strony "patałasie" polecialy. temat zostal zamkniety na samym poczatku wielkie "awantury"
a jednak jednak kretacz jestes skoro nawet tutaj probujesz kota odwrocic ogonem
Dejot wyluzuj juz czlowieku bo sie zygac chce
jak widac nie tylko moje posty poznikaly w tajemniczych okolicznosciach, juz zygam tym co gadasz pepre ... zamknij juz ten watek bo zamotales sie w tym juz chyba , skoro sam nie wiesz co usunales ,
A tu wypwoiedz rafnoe ktora zostala " dejot to idiota skonczony " "chcialbym cie gnojku spotkac i wytlumaczyc ci to osobiscie "
mojego "patalasa" zapamietales bo byla to chyba jedna z nielicznych obelg i w ogole wiekszosc postow byla bardziej kulturalna od wypwoiedzi rafnoe .....
Jego obelgi i pogrozki zostawiles - heh - sam ejstes kretacz ....
zamknij juz ten watek najlepiej tak jak zrobiles z tamtym bo znow sie skompromitujesz , zrestza juz to zrobiles
posty pousuwaales wsyzstkie ktore ci nie pasowaly, a zostawiles swoje wypwoeidzi i rafnoe , tak zeby zkaonczyc rozmowe na waszych racjach ktore gowno sa warte
mam pojęcie bo mam je wszystkie na @ (78 postów w tym temacie a zostało koło 55 nie chce mi sie sprawdzać) ale widze ze ty dalej nie wiesz dlaczego wyleciały
ponieważ mam już tego dość napisze parę słów, moze dotrze do ciebie
wyskakujesz na forum z CHWD. a potem sie dziwisz że znika i na wszystkich sie obrażasz, bez sensu i nie wiem co chcesz udowodnić, założyłeś ten temat, założyłeś C. D. do tamtego, nikt ci nic nie kasuje (bo nie piszesz wulgarnie)
wszyscy juz wiedzą ze widziałeś na giełdzie w czechach rafnoe jak hurtowo kupował a potem u nas sprzedaje (ameryki nie odkryłeś)
i że byłeś na mniejszej sali - nie sam byli też inni i awantury nie robią
piszesz o biednych czechach jakieś totalne głupoty (na dużej sali też byli czesi - nawet zrobiłem u nich zakupy) a ci z kablami mieli po prostu drogo, jak mam dac 40zł za kabel czechowi to wolę u Sułka w BIOFILU kupić za parę złotych więcej - przynajmiej płaci za to podatek
żalisz się ze jechałeś 30 km (to jakieś pół godziny) i byłes na 10 zdziwiony brakiem miejsc, trzeba było wstać wczesniej i przyjechac na 9 lub 8 (daleko z Jaworzna nie miałeś), ja też byłem o 10 a mam ponad 300km, inni mieli 200 (rafnoe) a dojechali na 7 no ale jak sie śpi albo leczy kaca to nie ma mowy o handlu i zarabianiu pieniędzy
a ja powiem że nawet miałeś lepiej bo ta sala była zaraz przy wejsciu i jak ktoś zobaczył kartkę a miał ją centralnie na wprost to pierwsze szedł właśnie na tą salę lub trafiał tam jak chciał coś zjeśc i się napić - to raz a dwa: nie musiałeś po korytarzu za browarem ganiać a miałeś pod ręką, widziałeś myszę jak się meczył z 3 kubkami między ludzmi?? wiesz jak to trudno jest nic nie rozlać :)
tak naprawdę mozesz mieć pretensje do siebie a nie do wszystkich (organizatora giełdy, administratora forum, rafnoe i wielu innych) - nie za dużo tych osób?? (mafia normalnie)
to wszystko na temat twoich postów możesz napisac co chcesz więcej się już nie wypowiadam
a jeszcze na koniec pozdrowienia dla całej "mafii terrarystycznej" i dla ciebie też
acha jeszce jedno
nie pisz że rezerwowałeś stolik a nie dostałeś bo to nie prawda, dostałeś na drugiej sali, nie sprzedawałeś zwierzaków z ręki przy wejściu czy na kolanach na korytarzu
ppppp -ten temat nie ejst o moim sotliku tylko o ukladach meidzy niektorymi ludzmi tutaj, a nie wiesz jakie posty polecialy bo widac je bylo moze pare minut .wiec nie gadaj o tym o czym nie masz pojecia ......
jak chces zpsiac o organizacji gieldy i o stolikach to nie ten temat ,
normalnie non stop to samo !!!!!!!!!!! makabra
eee jak ja lubie takie posty...
1. To że twoje posty poleciały wcale mnie nie dziwi, w zasadzie nie wiem jak admini wytrzumują do tej pory że nie dali ci bana... po prostu to wkurza jak ktoś mówi to samo w kilkudziesięciu postach w ramach kilku wątków
2. Pepre a mafia? oczywiście że to prawda nie dosyć że jest członkiem mafii to jest też członkiem sekty, wiem to napewno bo jestem kaowcem w tej sekcie, więc uważaj z kim zadzierasz, mamy ludzi wszędzie ;-)
4. Giełda... jeżeli ci sie nie podoba to co organizuje Witek, to zrób lepszą, naprawde nie rozumiem skłonności naszego narodu do bezowocnej krytyki, zamiast pisać te elaboraty o tym jak dano ci stolik obok czechów (z czego powinieneś się cieszyć, bo chyba kazdy widział ich terraria, więc może i ciebie wypatrzył) zabrał byś się za organizacje swojej giełdy która oczywiście pozbawiona będzie wyszelkich niedociągnięć organizacyjnych.
1. wszystko bylo w jednym watku ale pepre go zamknal i usunal 20 postow ....
ja juz nie mam nic wiecej do dodania w tym temacie....
2. Ja nie zyje z handlu zwierzetami wiec nie potrzbeuje organizowac gieldy
3. Niby czmeu mialby ktos dac mi bana? nie naruszam regulaminu tlyko mowie co mysle i mam do teog prawo , w polsce mamy wolnosc slowa jakbys nie wiedizal, a to ze komus sie to nie podoba to juz jego sprawa, -moze przeciez wyglosic swoj poglad ...Ja nikogo nie rzucam blotem za jego zdanie ....
i zas to samo <żygi> !!!!!!!!!!!!!!!!
nune to sie zrobilo juz od kilku dni