Jest coraz ciekawiej........dzisiaj Szwecja pokazała klasę 5:0......
Wersja do druku
Jest coraz ciekawiej........dzisiaj Szwecja pokazała klasę 5:0......
Jutro szlagier: Niemcy - HOLANDIA!! ;))
Ponczos - ja kibicuje Niemcom, mam nadzieje że wygrają :]
A Holandii, połamania odnóży :]]
ja jestem za Holandią, bo reprezentacji Niemiec po prostu nie znoszę.
Jednak niestety chłopaki z niderlandów się troche ostatnio opuścili, nie wolno jednak zapominać o historii typu van Basten :) ale to tak historycznie:)
Niech wygra lepszy...czyli Niemcy ;).
Niemcy to typowa druzyna turniejowa.......znowu jakims fuksem dojda do 1/4 ....ja mam wybierac to wole Holendrow.....bo nie ma na Euro ani SCO,BEL,IRL ktorym kibicuje.Narx
Niemcom zawsze farci sie w ostatnich minutach tak jak ostatnio Francjii.
nie nawidze niemieckiej pilki
Ja jestem za Holnadią. Szkoda mi troche Bułgarii.....dobrze sie bronili i wyprowadzili kilka dobrych akcji ale błędy w obronie....
wierzę w potęge niemieckiej piłki...z całego serducha niemcom kibicuje:)
Ja tam Niemców nie lubie, więc wygrać musi Holandia :).
Jeśli chodzi o dzisiaj to mi tam obojętnie :) sądzę, że holandia wygra jednak :P a w turnieju zdecydowanie liczę na Hiszpanię, bo gra tam Juan Carlos Valeron. Pokazał klasę w meczu z rosją. :)
Niemcow ja nie cierpie,a szczegolnie tych ich meczy,w ktorych fartem strzelaja bramki w ostatnich minutach.grrrrrrrrrrrrr
Ale poki co do końca pierwszej połowy wygrywają 1:0 :)))
Ale fakt, faktem ta drużyna ma niesamowite szczęście :)
Pamiętacie mecz Niemcy - Arabia podczas mistrzostw świata i pamiętny gol z kilkudziesięciu metrów B. Schneidera? ;) super :D
to nie ze maja farta tylko Niemcy to druzyna ,ktora gra do konca i dlatego potrafia strzelac bramki w koncowych minutach.
No i skończyło się podziałem punktów. W sumie sprawiedliwym, choć gol dla Niemiec to 90% szczęścia a 10% umiejętności. Ciekawe jak będzie dalej?! ;))
W calym euro kibicuje Wlochom niech wygraja !
Ja w Niemcach nie lubie Kanna.....taki pewny siebie w we Francji w 1998 kilka razy pokonali go Brazylijczycy ;) Ciesze się też, że wczraj Portugalia pokonała Rosję!!
Co do Kahna to mam podobne odczucia... Poza tym wg mnie mogłby grać pierwszoplanową rolę w "Planecie Małp" bez chrakteryzacji... No, ale coś tam potrafi. ;))
Ponczos - loooool :D:D:D niezły tekst o planecie małp :D popieram ;)
Najlepsze czasy Kahna sie skonczyły...powinien dac szanse innym, młodym 'goalkeeperom" Niemiec. :))
Ja również bardzo się ciesze z wygranej Portugalii...
Ogromne wrażenie zrobił na mnie pomocnik Portugalii C. Ronaldo - co o Nim sądzicie ?
ma wielkie umiejetnosci :))))
Jest zajebisty, a propo kto zosatnie królem strzelców??
Królem strzelców ?
Napastnik Niemiec :D:D:D
A na poważnie...
Ruud Van Niesterlooy, Zinedine Zidane...trudno powiedziec.
A Wam jak się wydaje ? :)
ja stawiam na Holendra Ruud Van Niesterlooy'a. Bramki która zdobył w meczu z Niemcami chyba nie trzeba komentować.... poprostu kosmos.
Taka jest specjalność tego snajpera...obyśmy mogli podziwiac w tej edycji Euro 2004 więcej takich akcji w wykonaniu Ruuda van Niesterlooy'a :)
Na mnie w obydwu meczach Anglii pozytywne wrażenie zrobił Rooney - strasznie z niego niesympatyczny brzydal, ale w piłkę grać potrafi (i ma 18 lat - LOL)!! Jeżeli Anglia wyjdzie z grupy to może powalczy o króla?? Ale sercem jestem za Holandią i mam nadzieję że zagra w końcu Kluivert - ostatnio częściej jeżdzi po pijaku niż strzela bramki, ale mimo to liczę na niego!! ;))
Rooney jest najmłodszym w historii zawodnikiem grającym w rozgrywkach tej rangi...... a do tego strzela bramki :))) Ja raczej stawiam na Ruuda van Niesterlooy'a albo Zinedina.....
Van Nisteroy jest wspaniały ! Niemców nie lubię (tak jak Włochów) !
Holadnia powinn wygrać ten mecz, a nie zremisować !