Wlasnie wrucilem z komersu, byla masakra :D jak u was ?? (o ile mieliscie cos tkaiego)
Wersja do druku
Wlasnie wrucilem z komersu, byla masakra :D jak u was ?? (o ile mieliscie cos tkaiego)
cuś cieniuchny ten komers, skoro juuż wróciłeś i do tego (wow) jesteś w stanie cokolwiek napisać ;)
:P no jestem, ale litery mis ei placza :P i to dopietrow 6 podstawowki :PP zreszta i tka mam duzo roboty wiec niemoglem sie schlac :D
cos zaczeły ci sie platac jak ci MareQ o tym powiedział :-) no ale szybko wróciłeś
weim ze szybko,a le to 6 klasa, bylo tylo litr winka na dwoch (samoróbka 6letnia winko :D) a mam jescze duzo do roboty zeby 2 i 3 poprawic :P
U mnie było do d***... ale to dawno temu było.
U mnie było fajnie dopóki nie trzeba było uciekać przed grupą 40 bliżej nie zidentyfikowanych osobników z wyposażeniem w skład którego wchodziły kije, cegły i coś tam jeszcze nie pamietam bo staralem sie biec :] ale to na koniec gimnazjum
ale nie ma sie czym chwalic ze chlejesz wino.. Boze co za glupie dzieci nam rosna..
Szkoda słów i klawiatury.
To chyba przypadłośc wszystkich słuchających metalu, bo wszyscy metalmaniacy ktorych znam zamiast browarka wolą kupic winko za 5zł i sie schlać. Ja nie wiem jak mozna pic wino zeby sie naj..., no cuż :/
ehh kto tu mowi o naj..aniu sie :Ptakl troszke na humorek tylko
Neo - ja wole Heinekena :).
SmOk3D - Piciem nikomu nie zaimponujesz. Ja wszystkie swoje "poprawiny humoru" wole trzymac dla siebie i dobrze mi z tym.
Swoja droga, moj komers pamietam, jakby byl wczoraj :).. swietna zabawa..
EE ja będe miala w czwartek (chyba nie pamietam heeh) ... nom lukasz nie wolno pić wina kup sobie Tyskie albo Gringer a nie chlejesz mi tu wino... chciaż od czasu do czasu hehe ... a starsi od razu placzą... uspokujcie sie hehe...
ehh atrax i pac, nie powiecei ze w tym wieku nuiepodpijaliscie bo wam nie uwieze :P
Co???????/// Piwo jak mialem 13 lat??
Nawet o tym nie myslalem.
Ale jak widac degeneracja spoleczenstwa trwa:(
ZAjmijcie sie raczej listami milosnymi albo pele mele
Ja jak mialem 13 lat to myślałem ze piwo jest słodkie :]. Masz racje pić od czasu do czasu pije ale to moja prywatna sprawa i nigdy nie piłem wina żeby poprawić sobie humor. No cóz jak lubisz to pij, to twoja sprawa ale w moich oczach nie zyskujesz a tracisz chwaląc sie takimi rzeczami. :P
Nie wiem kto gdzie i w którym miejscu sie chwialil że pije... ;) I nie wierze że w wieku 13 lat myślaleś że piwo jest slodkie... na pewno nie raz jush wtedy probowaleś... ale coż nie mowie że tak nie bylo tylko ja w to nie wierze ;P
no moze przesadziłem, ale napewno nie pilem wtedy piwa. Wrecz byłem pewny ze nie bede pił(teraz mam nieco inne poglądy), ale napewno w tym wieku nie piłem ani nie brałem nic na "poprawienie humoru" bo zawsze mialem dobry. Niedługo 10latki będą paliły i piły zeby miec lepszy humor. :/
Neo2 - Nie wiem czy tak niedługo... Znam gościa, który w wieku 11 lat rzucał palenie... NO COMMENT
Ginger's a nie lepiej sok?? To wkoncu to samo... Tyskie nie lepiej Leszka albo Heinekena
Ja proponuje Królewskie, Carlsberga albo moją ukochaną wakacyjną Łomże!! :D