Siemanko
Portugalia czy Holandia w finale? Ja osobiście stawiam na Portugalię
Pozdrawiam Damian
Daamiaan@poczta.pl
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
Wersja do druku
Siemanko
Portugalia czy Holandia w finale? Ja osobiście stawiam na Portugalię
Pozdrawiam Damian
Daamiaan@poczta.pl
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
Portugalia :) Skoro Anglie zalatwila to Holandie z palcem w du***
Jabym tam stawiał na Pomarańczowych, tylko muszą zagrać 2 napastnikami od początku żeby sobie przewage wyrobić :]
Całkiem ładne wyrazenie, chcesz o tym porozmawiac? :]
Holandia THE BEST!!!!! portugalia to może im buty czyścić!!!!
Tu BooYaKa.Wielkie sorry za ten post,lecz nie ja to napisałem.Zrobił to jeden z moich dwóch kumpli,do których chodzę na neta.Zawsze zapominam się wylogować.Sprawdzę tylko cy mi nic w profilu nie pozmieniał.Aha,Łukasz i Jarek.Jak dowiem się kto ten post napisał,to nie będzie z wami najlepiej.
spoko nie tłumacz sie :D Polska wolny kraj kazdy ma prawo wyrazania swoich opinii :)
Spoko nie tłumacze się.Taka prawda.Aha i dzięki za usunięcie tego posta.I jak się dowiem,że to ty Jarecki albo łukasz to wierzcie mi,ryj obiję!!!
POPOPOPOPOPOPOPORTUGALIA :-)
Holędrzy się tak zjarają że nie będą w stanie kopnąć piłki :) Więc Portugalia wygra!!
Ha! Narazie potrugalia wygrywa 1:0 :D jupi!
ole portugal ole
Ale narzie 1:0 dla pierdolonych latino :(
YEAH 2:0 widzicie ja zawsze mam racje Portugalia wygra na bank...
asha jeszcze jedno bo teraz tu może troche osób zagladać a ja potrzebuje szybko odpowiedzi http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2357&t=2357
jeśli ktoś mi potrafi pomóc to prosze bo bardzo sie martwie ... jak narazie sama sobie odpowiadam heh...
No i udalo sie! :D :D :D
Chujowo. I tak Czesi ich pojadą w finale.
Gratuluję słownictwa kibicom Holandii. No cóż jaka drużyna - tacy kibice.... Wielkie brawa dla Portugalii:-)
Ojeju nie popłacz się przypadkiem. Chyba cię zgwałciłem przez uszy.
Wybacz Jimbo, ale wypowiadając się publicznie (a za coś takiego uważam wypowiedzi na tym forum) powinieneś używać cenzuralnych słów. To, że napiszesz ch*****, itp, nie uczyni Cię w niczym lepszym, a tylko ukaże braki w wychowaniu i Twój poziom intelektualny. Mimo wszystko, szanuję Twoje zdanie (chociaż wolałbym w innej formie) i pozdrawiam:-)
Sercem byłem za Holandią ale domyślałem się, że Portugalia wygra :/ no cóż.
Ja odrazu wiedziałem żę Portugalia wygra!!! ale z Czechami przegrają !!!
To były emocje. To słowo akurat najdobitniej określało moje uczucia w danym momencie ;). Po drugie nie mów mi, że nigdy nie przeklinasz, hipokryzja w sieci to jest to ! Po trzecie od kiedy to tak zwane brzydkie słowa określają poziom intelektualny. Weź takiego Świetlickiego, który swego czasu prowadził magazyn "Pegaz".
Jimbo, jeżeli w jakiś sposób Cię uraziłem swoją wypowiedzią, to najmocniej przepraszam. A co do wulgaryzmów... jasne, że mi się zdarza, święty nie jestem, ale staram się (i jak dotąd udaje mie się to) nie wysławiać się w ten sposób publicznie. Hmm.... jak ma się do tego poziom intelektualny? Tutaj chodziło mi raczej o Twoją odpowiedź, która była według mnie na szokująco niskim poziomie.
P.S. Rozumiem Twoje emocje:-) Podobnie się czułem, gdy Szewdzi odpadli:-)
Pozdrawiam
też byłem za Szwecją. teraz jestem za Czechmi. a z meczu Portugalia-Holadnia wolałem Portugalie
CZECHY wygraja musza bo sa najlepsi i tak jak my sa krajem slowianskiem czechy pavel nedved jak kooler i barosch beda mistrzami europy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!