No mam nadzieję, że nasi południowi sąsiedzi pokażą klasę i wygrają.
Wersja do druku
No mam nadzieję, że nasi południowi sąsiedzi pokażą klasę i wygrają.
Wydaje mi sie że wygraja Czechy :)
CZECHY mistrzem Europy :d
JEZU NIE WIERZE. cHWDP GREKOM. NIE POJADĘ JUŻ DO GRECJI NA WAKACJE. TO JAKAS WIELKA SCIEMA JEST.
Bramkarz został przekupiony
Napewno.. Jemu też dadzą greckie obywatelstwo.. :PPP
mIRO niemoze być CHWDP Grecji jak skrót CHWDP znaczy CH** W Dupe Policji :] to totwoje znaczyło by CH** W Dupe Policji Grecji :D:D a zresztą pod wpływem emocji wszystko sie pisze :D:D a co do tematu szkoda Czechów a więc Portugalia mistrzem Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czechy do domu :) szkoda mi Czechów, ale wygrała lepsza drużyna.
Uważam że całe mistrzostwa wygra Portugalia...muszą! C. Ronaldo do boju !! :)))
Noi dupa. Czesi dostali :(
Bardzo szkoda mi Czechów... buuuu wracją do domku buuuu...
ronaldo jest cienki jak dupa weza.. a do tego plejus ktory wyglada jak gej.. :)
Cristino Ronaldo ma umiejetnosci, zdobył kilka bramek, mial kilka asyst, dobra technika...wg mnie to dobry zawodnik, ale to tylko moje skromne zdanie. :]]]
Portugalia ma duze szanse na wygrana...a Greków nigdy nie lubiłem.
Zgadzam się z tobą pac Ronaldo wygląda jak gej...:)
...wyglad bywa mylący. :))
Ale w piłce nożej liczą się umiejętności, nie wygląd. :]]]
A mi się nieraz zdaję żę piłkarze bardzie dbają o swój wygląd niż jak grają :)
No cosh... te mistrzostwa zaczęły się od meczu Portugalia - Grecja i takim samym meczem się zakończą :) .
tez jestem za portugalia w finale ale na zasadzie "mniejsze zlo" :) a tego ronaldo i tak nie trawie..
Tylko że teraz Portugalia wygra 2:1 (mam nadzieję)
wygląd to indywidualna sprawa każdego zawodnika :)
A tak btw. wyglądu i umiejętności, Angielscy kibice powini nauczyc "Beck hama" rzutów karnych. :)
A co do Ronaldo, uważam że gra bardzo dobrze - dlaczego go tak nie trawicie ? :)
Portugalia powinna w finale postawić na mocny atak :]
muszą wygrać ! ;(;(
a sam nie wiem.. nie lubie takich gwiazdorkow :) zreszta plejusow tez nie..
Ja nie powiedziałem że go nie trawię tylko pac tak powiedział :) A co do "Beck hama" to lepiej nie mówić...
nom a ja lubie portugalie :) nie wiem dlaczego... ale jestem pewna że wygraja :)
Wszyscy byli pewni, że Grecja przegra z Francją i Czechami, a co się stało to sie przekonaliśmy. Nie byłoby dla mnie niespodzianką gdyby wygrała Grecja.
Bylem pewien,ze Grecja wygra:)) no ale Portugalia ma teraz jeden dzien wiecej wypoczynku i to moze im pomoc w finale..Pozdro
no i nie udalo sie a szkoda bo w koncu w naszej chistorji przwijali(dobrava zona mieszka 1) sie czesi a grecja??kto to dla nas nikt jest u nich drogo zaczynajac od jogurtu konczac na browaze tak wjec wszyscy powinni byc za czechami gdzie wszystko tanio no ale za puzno na zale i lzy teraz w finael portugali pokarze tym grekom ze sa do bani
Kiedyś ta dobra passa Greków musi sie skończyć, a Portugalia wygra :D:D :>
Mistrzowie przeszkadzania w finale. Szkoda słów :( Futbol umiera.
Właśnie, że nie umiera. Staje się ciekawszy.
Ciekawszy by był, jakby Grecja grała olśniewający futbol i dzięki temu awansowałaby do finału. Wtedy nie miałbym nic przeciwko temu. A tu triumfuje murowanie bramki, obrona za wszelką cenę, priorytet - nie stracić gola. Naprawdę trudno się tym zachwycać, nie widzę w tym niczego ciekawego.
Teraz czy wygra Grecja czy Portugalia i tak bedzie sensacja......:)
A gdyby wygrywała ciągle np. Francja to by ci się znudziło. O to chodzi w piłce, ze nic nie jest przewidywalne. Może nie gra olśniewiająco, ale efektywnie.
No właśnie. A ja nie lubię takich drużyn. Dania też sprawiła niespodziankę w Euro 92, ale oni grali piękną piłkę, a Grecja swoją grą zabija futbol. I o to mi właśnie cały czas chodzi. Rozumiesz już ?