Chcialem dac jakis temat zwiazany z terr ale jakos nie mam weny wiec mam pytanie kto ma harrego potera 1 na CD z okolic zabrza i drugie pytanie co leci w kinach :-)
Wersja do druku
Chcialem dac jakis temat zwiazany z terr ale jakos nie mam weny wiec mam pytanie kto ma harrego potera 1 na CD z okolic zabrza i drugie pytanie co leci w kinach :-)
W kinach leci Shrek 2 - bardzo fajny film. Polecam każdemu, nawet największemu zgrywusowi :)
Shrek 2 - polewa polewa i jeszcze raz polewa. Tego nie da sie obejżeć tylko raz.
A ja widziałam fragmenty tych shreków i jakoś wcale nie są takie fajne :/ Z tego co leci w kinach polecam "Honey" :)
Po fragmentach filmów nie poznasz całego filmu, a Shreka trzeba obejżeć w całości. A ten film "Honey" jest taki sobie.
Możliwe, ale i tak shrek to nie moje klimaty... To raczej komedia z tego co wuwnioskowałam a ja wole inne filmy... dobre horrory, dobre sensacyjne, filmy walki i dobre obyczaje... Shrek raczej mnie nie ciągnie... A co do "Honey" to mi sie b. podobal :)
Shreka widzialem i uwazam ze jest zajebisty aczkolwiek gorszy od 1, ziomalka_puma Shrek jest zajebista komedia z roznymi innymi motywami wiec polecam go chociaz profilaktycznie obejrzec, i sam niestety sie podpisuje pod tym ze Honey jest srednim filmem (po prostu nie ma zbyt oryginalnej fabuly).
To fakt że nie ma ale ja go z przyjamnością obejrzałam, dużo było fajnych ruchow, nauczyłam sie przy okazji czegoś nowego i byla zejebi... ścieżka dźwiekowa :) a do shreka sie nie przekonam :)
W kinach dają teraz Cubea 2 którego zresztą polecam, zt ym że w stanach premiera była 2 lata temu i wszyscy już go dawno na kompach widzieli. Ale tak czy inaczej polecam :]
Cube 2? Wg mnie jeden z najgorszych filmow ktore widzialem. Nawt nie dorasta do piet pierwszej czesci. Mogli ją sobie darowac, bo nic nowego nie wnosi, jest przewidywalna i bazuje tylko na udziwnionych na sile pomyslach z pierwszej czesci. :/
zgadzam sie z Hari co do Cuba2 sam widzialem go przeszlo rok temu i moim zdaniem jest to powielenie 1 z beznadziejnym zakonczeniem... takie jest holywood komercha
Tak samo ktoś może powiedzieć że Nightmare On Elm Street mógł się zatrzymać na pierwszej częsci...
Pierwszy Cube to jak dla mnie kultowy film, teraz robia trzecia czesc Cubea i pewni jeszcze cała serie trochę pociągną, ale ja nie mam nic przeciwko.
Cube, to nie Hollywood;) Cube jest kanadyjskim filmem, ale coz, moda na sequele trwa:/