KLIK
Aż mi się przypomniało "Imperium Ojca Rydzyka". :)
Wersja do druku
KLIK
Aż mi się przypomniało "Imperium Ojca Rydzyka". :)
ja p******* jaki k**** bezszczelny jezdzi najdorzszym autem za emeryturki biednych babuniek ktore daja sie nabierac tej mafii
Niop hyh aż szkoda gadac .................
W tym momencie to juz przegiol pale, je**** naciagacz i oszust, wspolczuje tylko glupoty tym ludzia ktorzy daja sie naciagac pzrez tego cwaniaka
pzrychyle się do wypowiedzi Goblina. Szkoda gadac...
Bez komentarza :/
OBYCZAJE KSIEDZA RYDZYKA
O. Rydzyk maybachem...
Od kilku dni po Toruniu jeździ najdroższe seryjnie produkowane auto świata - maybach. Porusza się nim twórca imperium Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk.
Maybach to ekskluzywna limuzyna, dla tych którzy merdecesy s-klasse i jaguary uważają za wozy dla ubogich. Ponad sześć metrów długości-dokładnie 617 cm, szerokość 198 cm, 550 koni mocy, w środku brakuje tylko fontanny. Najtańsza wersja kosztuje 310 tysięcy euro, czyli wedle aktualnego kursu ok. półtora miliona złotych.
Maybach widywany w Toruniu ma wrocławskie numery. Jak wiadomo właśnie we Wrocławiu mieści się siedziba rydzykowskiej telewizji TRWAM. Nowe auto na Żwirki i Wigury kładzie przy okazji kres wszelkim pogłoskom, że imperium ojca Rydzyka ma kłopoty finansowe - jeszcze niedawno do słuchaczy Radia Maryja docierały dramatyczne apele jego twórcy o finansowe wsparcie.
Bez komentarza :/
Trzy słowa do księdza prowadzącego....
Wiecie co, jedno Wam powiem... Wskażcie mi miejsce w tym artykule, gdzie jest napisane, że to jest jego samochód. Dajecie się łapać na zwykłą plotkę dziennikarską... Wstyd
Masz rację Sasquacz - ta fura jest na pewno sprzątaczki łojca dyrektora.
Oj wstydzę się wstydzę, bo zbluźniłem. :P
Jedyny w polsce mybach i do tego śmiecia ma należeć ?? By go piekło pochłoneło razem z jego wiernymi ełnuchami w kieckach.
tak.. pozyczyl go napewno od jakiejs gwiazdy zza oceanu.. co za palant z tego rydzola.. Boze zeslij na niego jakies gowno huehue
...a z biednych emerytów wyciskają ostatnie grosze by kupili sobie "zestaw satelitarny" do odbierania telewizji TRWAM (...przy swojej kasie, oczywiście). Przypomina to przypadki z USA: księży-gwiazdorów robiących kasę w TV show'ach. Świetną parodię tego zjawiska można było usłyszeć w jednej z rozgłośni radiowych w GTA: Vice City (dosłownie myślałem, że to uczeń Rydza).
Ja bym tego szmaciarza zabił odrazu. Takiego zasranego rumuna to jeszcze nie spotkałem.
nie przesadzajcie. zachowujecie sie jak banda polakow ktorzy nie wiedza co sie u nas w kraju dzieje. widze ze "nie", "fakty i mity", "APP RACJA", sa wam obce, a szkoda, bo przynajmniej wiedzielibyscie ze maybach rydzyka to jeszcze nie "WSZYSTKO"...
A więc słuchamy - co jest WSZYSTKIM?
wystarczy wziac pierwszy lepszy numer FiM, a napewno znajdzie sie cos "ciekawego"(?) zreszta masz http://www.faktyimity.pl/ i poczytaj jak "czarna stonka" zjada Polske. dodam ze R.naczelny FiM byl kiedys ksiedzem.........
Dobrze prawisz. Znam FiM. :)
ten sam wątek opisany w innym portalu
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=522120
Powyżej go podałem. :)
U mnie nie wyświetla strony
...a nasz cudowny prałat H. Jankowski rozbija się właśnie po trójmieście najnowszym Audi A8 :))) Zazdrość względem Rydza?
Szkoda, że istnieją takie jednostki, ale mamy czego chcemy...
Uwazam, ze dobrze miec w domu "nienawiedzonych" dziadkow, ktorzy smieja sie rydzykowi w twarz. Niestety jego armia starych ciot gotowa oddac dla niego kazda rencine i emeryture jest zbyt wielka, zeby ktos mogl cos zrobic. Mozemy sobie jedynie ponarzekac. No ale mamy przyklad, religia to wielki showbiznes, mozna inwestowac i ciagnac zyski do woli.
A co do Rydzyka, to ten czlowiek wydaje sie totalnie zapyzialym imbecylem nie tylko mnie, ale i wielu ksiezom...
"Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych"
bp Krasicki (Monachomachia)