http://www.fineline.dk/images/spider.jpg
Wersja do druku
Mizerny. Nie naturalny, sztucxzny, taki rysunek :/
mam lepszą dziare :P z literka S pisaną Tribalem (logo slipknota takie ;D)
Musial bym na leb upasc zeby se logo slipknota zrobic:/
hehe, nazar kazdy ma swoj gust :P
Szczerze mówiąc kijowo to wygląda.
Racja, marne tattoo, jest wieeeele ciekawszych i to jako zwierzątko i jako pokaz możliwości tatuatora.
ja tesz ze zrobie taki tatułaż tylko skorpa :D
a ja se zrobie ... logo radia MA RYJA
fajnie że już oceniliście jakość dziary na max spuchniętej skórze, to co widzicie to w zasadzie rana, Cron wklej fote za jakieś 2-3 tygodnie, mnie się podoba, chciałem wkleić to co zrobiłem na swojej łopatce, ale jak widze co tu ludzie sobie kują to raczej tego nie zrobie ;-)
właśnie- korzystając z okazji zapytam sie o coś :) chciałabym zrobić sobie nad kostką malutką jaszczurke, jakieś 4 cm, z wypełnieniem... ile może mnie tak mniej wiecej to kosztować?? :)
Nie warto teraz, rozciagnie Ci sie jeszcze...(?)
nie dużo, ale to zalezy od artysty, czy rysunek ma być kolorowy itp... 50zł? pewnie takie okolice
nie, chcialam nie kolorowy :) jeśli będzie w granicach 50 zl to sobie zrobie na koloniach :) a jak sie rozciągnie to kiedyś zrobie coś na nim jakiś inny bo slyszalam że można tak :)
hmmm nie ma to jak sobie robić tatuaże w wieku 13stu lat:/
wiesz robienie tatoo w tym wieku to raczej nie rozsądne,nie oceniam cię tylko pomyśl czy za parę lat jak ci się rozciągnie(chyba że już nie urosniesz);) i bedziesz chciała zakryc go drugim tatuażem to czy nadal w ogóle będziesz chciała miec jakiekolwiek jeszcze tatoo...do tego 4cm rysunek albo bedzie samym konturem albo całkowicie wypełniony a to nie wygląda zbyt ciekawie...
no chcialam sie tylko zapytać o cene a nie żebyście komentowali to co robie z moim cialem :)
wiesz my ci poprostu chcemy doradzić i uswiadomić jak jest, a taki tatoo w stolicy ok 70zł
a ja jutro jade na dokończenie mojej dziarki na łopatce ;-), bedzie ładnie wycieniowana i wogóle bardzo bardzo ;-)
Tylko żebyś nie podpadł jak na tej reklamie mcdonalds :] "moj oznacza smok" :D
Zrób sobie na łonie, tylko co po niektórzy beda mogli oglądać, a jak im sie nie spodoba to znajda sobie inna ziomalke , która ma lepszy :D
A jak narazie to bedziesz go sama ogladać, no chyba ,że jeszcze mama i tato .
spokojnie, nie bawie się w idogramy ;-)
korsakow może prześlesz mi fotke twego tatoo jak bedzie skończone:)
może ;-)
Ponad 100 zl
oj chyba przepłaciłeś ;-D
u kumpla wagon fajek lub butelka pożadnej wódki i mam zrobione tatoo i to nie żadną chałe tylko pożdny tatuaż. Ale jakoś mnnie to nie bawi, jak pójde do pierdla to sobie zrobie:P. Jakbym miał robić to tylko po wojsku, żeby nie spaść o kategorie niżej, licze tylko na A. Jak dostane niższą to niechce iśc do woja.:-)
w warszawce jest dośc drogo jeśli chodzi o tatoo, chociaz tez co studio to inne ceny:)
Są jeszcze chyba jakieś źiołowe tatoo które schodzą po paru latach. Pierwszy rok spox, ale potem 4 czy 5 lat to jest taka h**nia.
tatoo permanentny zostawia ślady po sobie podobno w postaci blizn, barwnik schodzi nierównomiernie i to faktycznie wyglada ...
A mi sie ten tatoo podoba, biorac pod uwage ze jest jeszcze swierzy..
puma, lepiej nie rob tego na kolonii bo to troche niepraktycznie ze wzgledu na to ze podczas gojenia musisz czesto obmywac rane, zmieniac opatrunek itp., a poza tym nie mozesz sie za bardzo pocic bo ci sie rozciapka to wszystko (a podejrzewam ze bedziesz jechala w cieple rejony).
Uchh no po przeanalizowaniu tego co mowisz to chyba rzeczywiście nie najlepszy pomysl :/ to wymyśle coś innego- może na ferie zimowe :D ?
Qrde dobrze że mi to ktoś uświadomil bo moglabym miec probelm poźniej... Dzieki mich :)
JA MAM NA NODZE ZROBINEGO MOJEGO PSA RASY BULLTERIER I BYLEM Z NIM W STUDIU KOLEŚ PACZAL NA PSA I PRZELEWAL MI TO NA NOGE
nie jest tak zupełnie, wybrzuszone dziarki to po prostu spartolone dziarki, bardzo często efekt robienia obrazka "za karton fajek", dobrze zrobiony tatuaż nie jest wybrzuszony blizną
Intoksynator, mowilem daj fotki psa i dawaj fote dziary!!!!! Tez chce sobie zrobic soja psine, ale to za jakis czas i chyba na lopatce...
a ja na jesieni sobie robię swojego legwana na ramieniu:)))