No jak ma ktoś? Jakie wrażenia? Jeśli ma ktoś nie oryginalna gre to moze jakis układzik i by mi przegrał?? zamiana na pajączki albo coś, wchodzi w gre :D
Wersja do druku
No jak ma ktoś? Jakie wrażenia? Jeśli ma ktoś nie oryginalna gre to moze jakis układzik i by mi przegrał?? zamiana na pajączki albo coś, wchodzi w gre :D
ja mam nawet fajna taka imitacja unreala II ale ogólnie wporzo
Ja to mialem i powiem ze gra super ale rwalo mi strasznie a wszystko mialem na low:) Wiec do tej gry trzeba miec dobre kompy :):):)
Waaaah!
Jestem zbulwersowany :D :D :D
hahah
i ja myslalem, ze mam dobry komp... :/
No i sie z deka pomylilem.
Mam Pentium 4, 2,4 GhZ, geforce fx 5600 ultra, 256 mb ram..
.. no i chodzi TRAGICZNIE :D
Najsmieszniejsze jest to, ze na low details chodzi wolniej niz na high. :)
Ale bardzo podoba mi sie ogolnie to, ze nie jest to typowa gra dla polglowkow.
ja mam barthon 2.8+ghz geforce 4 128mb 512 ram i chodzi świetnie
<lol>
... to jeszcze jeden dowod na to ze seria gf FX = sux :)
Ja mam Athlon 2,6+, gf titanium 4200 64 MB i 512 ram i chodzi pieknie :D
Szkoda, ze nie za bardzo mam czas grac...
Mi chodzi srednio. Znaczy sie - tnie troche, jakby na to nie patrzec :)
Mi chodzi srednio. Znaczy sie - tnie troche, jakby na to nie patrzec :)
sorki za 2 posty. Blad
Do tej gry wymagane jest minimum 512MB ramu... (DDR'y oczywiscie :P) Atrax dokup sobie jeszcze 256MB i ci bedzie chodzic dobrze...
FX'y wcale nie sa zle... tylko trzeba wiedziec ktorego kupowac! :> Mi sie podoba FX 5950 ;)
A tak dla przykladu... Kolega ma gf4 4200 i 728MB ramu i nawet dobrze mu chodzi na medium detalach :) Do tej gry naprawde potrzeba duuuzo pamieci ;)
Szczerze mowiac, to ja tego kompa mam od 1.5 roku. Mialem TI 4800 i szlag trafil, to wymienili na FX.
Ale z tym ramem, to chyba rzeczywiscie cos powinienem zrobic.
U mnie chodzi świetnie :D już prawie przeszedłem gre :P
A tu troche na ten temat jesli chodzi o grafike:
http://benchmark.pl/artykuly/testy/w.../strona-1.html
Ja sobie pożyczyłem od kumpla i nie wiem czemu ale mi się nie podoba. Jakaś tak dziwna jak dla mnie. Bardziej podobał mi się Painkiller.
Ja sobie pożyczyłem od kumpla i nie wiem czemu ale mi się nie podoba. Jakaś tak dziwna jak dla mnie. Bardziej podobał mi się Painkiller.
Painkiller był fajny ale to była gra na chwilę... a Dooma3 sprawdze jak bede mial lepszy komp :]
HL2 bedzie rządził :-)
HL2 wg mnie nie rzadzi...(przynajmiej narazie).... Firma podpisała kontrakt z ATI przez co gra chodzi o 50% szybciej na kartach graficznych z chipsetami ATI. Wg mnie jest to totalny idiotyzm!!! :( Mam nadzieję, ze to zmienią bo nie mam zamiaru kupowac sobie dwóch kart :/ nVidii i ATI
Mike - gra CHODZI?? Przecież HL2 jeszcze nie wydali nawet :|
No nie wyszła jeszcze... ale za to jest wersja Alpha oraz Beta :>