-
jakie macie inne zwierzęta??
z własnego ddoświadczenia wiem że nawet najbardziej zapaleni terraryści mają w domu jeszcze różne inne zwierzaczki :) Ja prócz tego co w profilu posiadam samca szynszyli (już wiekowy 10-letni, standartowy), samice świnki morskiej rozetkowej, samca chomika syryjskiego, parkę zeberek, kotke dachowca (ale z elegancją prawdziwej, rasowej damy), dwa psy - suczke kundliczkę i psa sznaucera olbrzyma. Było jeszcze wiele innych gatunków do niedawna choćby moja kochana fretka, która niestety miała wypadek i zginęła :(
A Wy co tam jeszcze chowacie ciekawego?? :)
-
Re: jakie macie inne zwierzęta??
U mni w domu jest jeszcze pes, rybki i chomik.
-
a ja:
Suka - Wilczór
Suka - Dog
Suka - Spaniel (z rodowodem)
Suka - Jamnik mieszaniec
Samiec - Kot Dachowiec
Szczury i królika a niedługo więcej królików
-
Ciężko mi wymienić co hoduję poza zwierzakami terraryjnymi. Mam kilkanaście gatunków krajowych chrząszczy i mrówkolwy.
W domu jest jeszcze kot syberyjski.
-
hyh... w domu poza moimi terrastworkami mam jeszcze: kundla (0.1.0), szczura Stefana (0.1.0), chomika dzungarskiego (czy siakoś tak, 0.0.1), chomika Roborowskiego (0.1.0), królika (wielkości średniego kota, 1.0.0).
-
Ja mam Kundelka-Suczke i 2 Rybki bo reszta zgineła......wciąż niewiadomo dlaczego....ale chyba je sum pozjadał :) a miałem kiedys 35 myszy,królika,i chomika dżungarskiego(chyba jakoś tak)
-
Owczarek kaszubski, kanarek
-
Ja mam jeszcze psa, i jak wróce w październiku do polski bo we wrześniu wyjeżdżam to kupie sobie gekony...
A miałem jeszcze jednego psa (suka- zmarłą na raka)
jednego kota (zwiał)
A tak poza tym do mam w domu pełno komarów i mrówek, ale ich nie hoduje... :/
-
ja mam papugi, 6 falistych i 2 nimfy ale chyba powoli koncze z ich hodowla
-
Ja poza tym co w profilu mam też :
3 psy Owczarek niemiecki i 2 sznaucery miniaturowe-suczki
2 papugi Aleksandretty obrożne standard(para)
2 Nierozłączki czerwonoczelne lutino(para)
1 papużke falista
1 kanarka Glostera(samiec)
Akwa 580 litrów z pielęgnicami + akwa 96 litrów z biotopem Amazonii + akwa mini 125 litrów z moja mini rafa koralową :)
Mam tez królika baranka po przejsciach :) (Tofik ma na imie i jest samiczką :D)
+ to co w profilu
-
Ja mam: kotkę, rybki 2 akwaria - 450l (pielęgnice pawiookie i inne) i 25l (2 bystrzyki, glonojad i jakiś ślimak) i młodszą siostrę
Kiedyś hodowałem szczury, inne rybki i więcej kotów (wszystkie dachowce)
-
Ja poza moimi zwierzakami, mam w domu 5 psów i kota :>
-
Kotka - Bakteria vel Adolf
Do niedawna pies Bouvier des Flandres nietety rak ja załatwił..:(
-
Jam ma Psa 4 miesiecznego AMSTAFF-ka :) taki fajny milusi :D
-
-
Ja oprócz tych zwierzaków które mam w profilu mam jeszcze białego królika (suka) z czerwonymi oczami i prawdziwą świnię :P - siostra
-
ja planuje kupić szczurzyce albinoske (taką ładną białą z czerwonymi oczami), ale obawiam sie ciągłego zmieniania podłoża z powodu niemiłego zapachu, to jedyna przeszkoda:(
-
a i tego ze bedzie gryzł kraty w nocy i nieda mi spać (wspomnienia po chomiku i króliku)
-
Jak odpowiednio często zmieniasz szczurom, to nie śmierdzi. :)
Poza tym szczury są najbardziej aktywne rano i wieczorem. W nocy zazwyczaj śpią. Przynajmniej moje takie były. :)
Diabolo - też miałem szczura o imieniu Stefan. :)
W chwili obecnej oprócz pająków mam akwarium i psa. No i szczurkę mojego współlokatora.
-
Legwan , pies kundelek , kot perski , fretka , rybki i jeszcze nie dawno koszatniczki
-
Mój szczur też zwykle spał w nocy.... do momentu kiedy nie zachciało mu sie skosztować mojeje wargi i obudziłem się z kałużą krwi na poduszce :P dostał klapsa i od tamtego czasu już sie nie kumplowaliśmy :/ oddałęm go koledze
-
Ja oprocz terraryjnych nic nie mam Mialem kota :-( ale niedawno w wieku 13 lat (tyle lat go miałem) odszedł do Krainy Wiecznych Łowów. Teraz myśle nad psem.. ale muszę uzbierać pieniążki na wymarzonogo basseta (hound).
-
Ja ma psa Sznaucera średniego w koloru czarnego.I może kiedyś(w przyszłym roku) szopa pracza kupie
-
Mefisto-odpowiednio często to conajmniej raz na tydzień, czyli za często:-) gdby nie to, to pewnie miałbym ładna albinoske w domu:-)
-
Hoho. Ja to w domu (i w przydomowej stajni-oborze) miałem cały zwierzyniec (znaczy w tej stajni to moi dziadkowie mieli):
pies (nawet kilka)
kot
myszy (duuużo)
myszoskoczka
krowę
byka
świnie (sporo ich było)
króliki
kury
kaczki
indyki
gęsi
itp itd
-
ja mam 2 kotki, akwa-600 litrow, papuge-rozelle czerwonolica, chomika syryjskiego takiego rudego smiesznego, szczurka albinosa-samiczke i myszy
-
nokeg sprubuj wymieszac pol na pol trociny z ziemia ogrodowa wtedy tak nie smierdzi i sa jeszcze plyny zabijajace ten zapach
-
Pies rasy Beagle (1, 2) pod koniec pazdziernika w domu pojawi sie szczeniak plci przeciwnej... :)
Ryby - Neolamprologus brichardi (Ksiezniczka z Burundii, jez. Tanganika). Wczesniej hodowalem pyszczaki z jeziora Malawi... No i na dzien dzisiejszy to bedzie wszystko...
-
Kot dachowiec (1,0,0)
Siberian Husky (1,0,0)
Kiedys bylo tego troche wiecej:
2 papugi nimfy
krolik
chomik (kilka ich bylo)
mysz albinos
zolw stepowy (zwial niestety :()
czerwonolicy (wiem ze to terraryjne ale pisze to co bylo ;p)
akwarium z roznistymi rybkami
w bardzo odleglych czasach byl tez kanarek
-
o kuchwa, Banan! Jak mógł Ci uciec żółw:D:D??? "zolw stepowy (zwial niestety :()"
-
Widac nokeg ze nigdy nie miales zolwia. One jak chca to potrafia byc naprawde szybkie .
-
Ja oprócz tego co w profilu to mam jeszcze rybki i królika (wielkość średniego kota) no i starszą siostrę :P
-
aaa ja zapomnialem mam jeszcze BRATA
-
Najbardziej kłopotliwe ze wszystkich zwierząt terraryjnych :P