Do heroiny:
Jeteś pod lupką paru osób cfaniaczku, radzę żeby ten samiec usambary doszedł. Mamy twoje dane, i rozmowy poszkodowanych na GG.
Rozwój sprawy będe tu naświetlal.
Wersja do druku
Do heroiny:
Jeteś pod lupką paru osób cfaniaczku, radzę żeby ten samiec usambary doszedł. Mamy twoje dane, i rozmowy poszkodowanych na GG.
Rozwój sprawy będe tu naświetlal.
hahahahahaha niezłe, brzmi jak kryminał, ale zdecydowanie nie na to forum.
ja też coś kupowałem od heroiny i zobaczymy czy dojdzie
a ja chcialem kupic tego smitiego ale sie rozmyslilem :)
ps. Heroina jest ten z Gorzowa?
i miałeś rację
[url]http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16678[url]
a dokładniej:
Ch3OH: "Nom ja nie polecam. Kupilem od tego "pana" 4 kedziorki L3 kase na konto wplacilem w piatek w tamtym tygodniu a kedziorkow jak nie bylo tak nie ma.... UWAZAJCIE jak juz to za pobraniem... Ale ja osobiscie trzymam sie z daleka od oszustow"
Eriu: "Ja bałbym sie kupować u heroiny. Już drugi raz mnie zrobił w konia. Nabrał mnie na kwotę 43zł za murinusa L10 i 35zł za vagansa L7, czyli łącznie 78zł.
Heroina, jeśli masz coś na swoją obronę to napisz to tutaj. Ja próbowałem się z tobą skontaktować na 4 sposoby (PW, e-mail, SMS i gg (miałeś zaraz wracam, nie byłeś niedostępny)), a ty nawet nie raczyłeś odpowiedzieć."
Proponuje utworzyć jakąś listę oszustów na której będą znajdowac się osoby które oszukują ;) w ten sposób inni będą wiedziec od kogo nie kupywac
taa to ten z Gorzowa...
Temat czarnej listy był już poruszany kamilu, niestety nic z tego. Ale w sumie to i racja bo to by było nie sprawiedliwe.
Jeszcze nie wiem czy to oszust, ale ma zadatki stąd ostrzeżenie.
To też nie jest forum na tego posta, pewnie ktoś przeczytał tylko tytół i przeżócił na na każy temat
Tempak?
kolejny poszkodowany:
ptasznik_perek: "potwierdzam nie uczciwy ten gosciu jest!wysłałem do niego juz dawno swierszcze miał mi przysłac pajaczka i nie widze juz kilka miesiecy mojego pajaczka.odradzam w 100%"