Kto lubi frytki?? Ja uwielbiam:]
Wersja do druku
Kto lubi frytki?? Ja uwielbiam:]
frytki z cukrem i z majonezem mniam :-)
ja uwielbiam z sama solą....:D
z cukrem :/ pierwsze słyszę. Najbardziej lubię długie niekarbowane frytki z keczupem i solą.
to nie powinno być na forum kulinarnym;)
Ps ja tez lubię frytki i wydaje mi się ze większosć je lubi dla twojej świadomości!
i proszę cię nie zakładaj następnego tematu np jak byś chciał sie pytać o słone paluszki lub coś w tym rodzaju;)
hahahaha co za temat, też frytki lubie (pozdro dla czestochowiskich budek z frytkami po 70gr)
Uwielbiam jak moja Mama zrobi frytki z pyszniutkich ziemniaków z działeczki :) palce lizać :D:D:D
kocham frytki :)) solone i czasami z keczapem (zaleznie od nastroju)
Tydzien bez Frytek, to tydzien stracony :)
przynajmniej raz w tygodniu Drytki musza byc :D
Ja lubię frytki, ale bardzo żadko jem. Właściwie tylko te z Mc'Donald'a. W domu robimy raz, może 2 na rok... :( Ale te w Mc'D są bardzo dobre... :) U nas w szkole są, ale jakiś tak chyba robione na starym tłuszczu więc wole nie kupować (tylko wyjadać kolegom... :))
Ja kocham "frytki rewelacja" czyli frytki z sosem tatarskim smietana majonezem keczupem i roztopionym serem :D
Nie nie same fryteczki (najlepsze są te z kupne z mc cam takie dłudie i proste pyszne!!)bez żadnych dodatków prucz soli i czasem kethupu, a najlepsze są do kotleta:]
qłwa przez ten głupi temat tak mi się ich zachciało że polazłem do sklepu i straciłem 6.30(750+250g AVICO) na frytki grrrrrr... prosze wiecej bez takich tematów ;) bo człowiek sobie forum przegląda niechcąco trafi na taki a potem kase buli za kawałek ziemniaka, normalnie skandal , powinni bana dawać za wykręcanie takich numerów :)
Ps .Ządam zwrotu kosztów;) jakie poniosłem jak coś to mam jeszcze opakowanie i paragon :)
Hehe... też bym zjadł... Może w przyszyły piątek pójdę do Mc'D na frytki, bo w tygodniu nie mam czasu... :/ A jeszcze jutro będzie mnie może facet z fizyki pytał :((( to kurde kolejną 1 z fizy dostane! :(
TylerPL z Mc'D są dobra i smażone 1000 razy na tym samym oleju :] A to pieroństwo rakotwórcze :]
Uwielbiam frytki, co najmniej raz w tygodniu jadam. Tylko z solą :) za to sporo do nich sypie :)
ja tez je lubie, z sola i sosem słodko-kwaśnym :D
Frytki tylko robione, przysmażone na złotawy kolor + tak jak pisał sqqter SOS TATARSKI - Palce lizać ;)
Najlepsze frytki są własnej roboty, a nie żadne Avico, czy inne Mc Gówno.
W zależności od nastroju pożeram je z solą, keczupem, majonezem, sosem tatarskim. :)
Obowiązkowo muszę mieć fryty co najmniej raz na tydzień przynajmniej z kilograma ziemniaczków. :)
Ja tam nie lubię frytek nie wiem czemu poprostu mi nie smakują :/
Popieram :D
Dobre są też takie "chipsy" z siekanych na plasterki i pieczonych ziemniaków.
Ale nie jem tak często :-/ Farciarz...
tema troche bez sensu, ale co tam :P
Fryteczki lubie, szczególnie z majonezem :)
Ale itak placki ziemniaczane z sosikiem grzybowym albo mleczkiem przebijają wszystko :D
A ja mam do was inne pytanie: robicie je na patelni, w piekarniku (suche gówno) czy we frytkownicy?
Frytkownica.
w garnku z olejem chyba ze nie mam za dużo oleju to robie "czipsy" do tego sól majonez no czasami frytki z cukrem
kiedys dla ,,fazy" sporbowalem optoczyc swiezo pokrojone fryciuchy w mące ( tylk onei pamietam jakiej ) - i takich kilak wrzuciłęm na patelnie - no w morde strzelil !! taki bylo dobre ze całom miske se pierd^_^ - pozniej delikatnie osoliłem i zmieszałem keczup z majonezem jako sos - obzarłęm sie tak ze cały dzien juz wiecej nei jadłęm - POLECAM =]
Moje robie w piekarniku sa dobre tylko trzeba uwazac.....do tego poledwiczka z maselkiem czosnkowym i pare innych dodatkow...
ja jem frytki tylko w zime;P:P:P
nie wiem czemu ale w lato nie mam na nie ochoty,ale za to w zime nadrabiam.tylko z ketchupem tortex ;D
Heheh Hajdi ja mam tak samo, zimą codziennie, latem sporadycznie jeśli nie wogóle.
ja nie lubię
ja mam dziś na obiad:]
Głupawy ten temat... ale ja tesh lubie frytki , tylko po co ci to wiedzieć?? Tematu nigdy nie zakładałeś??
Ja tesh lubie frytki tylko z samą solą i ketchupem...LOL
leniwiec niedziwie się ze masz taka ksywkę:] czytac wypowiedzi chyba tez nielubisz:] ja uwielbiam zwłaszcza jak sie nudze i jak są interesujące a dlamnie to interesujace bo dowiaduje się jak inaczej mozna je przyżądzić frytki rządzą
Może dziś sobie zrobię takie pyszne domowe... :D Ale muszę ich dużo zrobić... Tak z 2 kg ziemniaków (ja zwykle wywalam połowe ziemniaka do kosza bo nie umiem obierać... :D) Czy po obraniu będzie 1kg frytek... :D a teraz wracam do fizyki bo dostałem dziś 1 z odpowiedzi... :(
Frytki na oleju po kotletach ; o ? xD hail frytki !! :D najlepiej to bylo jak bylem chory, na snaidanei maielm ochote na frytki, wrzucilem na olej i zakimalem z lekka... tkaie "mocno chrupkie" byly ^_^
Rozumiem cię jush ,ale troszkę się dziwie dlaczego aż tak lubisz te frytki i szukasz sposobów na inne ich przyżadznie:P:P:P
I proszę cię o wyrozumiałość użyłem aż dwóch zdrobnień "trochę" "głupawy" :P:P:P
Pozdro ...
Jak bede mógł (może jutro rano) to dam zdjęcie tej góry frytek które zrobiłem :D