Tak jak w temacie. Ja z kolesiami wynajalem fajny lokalik na 24 godziny. oj bedzie sie dzialo :) A Wy??:)
Wersja do druku
Tak jak w temacie. Ja z kolesiami wynajalem fajny lokalik na 24 godziny. oj bedzie sie dzialo :) A Wy??:)
ja ide do kumpla, na tcp jest jako Silent :D
A co kumpel robi impreze?? Czy bedzie we dwojke fazowac:)
ja i 27 osob bawimy sie w knajpie ;D:D:D
EEE. Ja sie bawie w knajpie z ok 50 osobami :D
imprezka domowa w zacnym gronie:))
daleka podróż do własnej podświadomości
Ja z kumplami jak co roku wynajelismy lokal i impreza na 40 osob :D
Domówka u Siostry ciotecznej ;) Musze pomóc domu upilnować :)
Heh. A kto bedzie Ciebie pilnowal :)
Mnie nie trzeba pilnować. Tego sylwestra spędzam bez % :) 1 stycznia z rana do roboty ruszam i nie mogę się zbombardować.
a ja dla odmiany bede go spedzał tylko z dziewczyną we dwoje.... :D :D :D
A ja z dziewczyną u kumpla na domówce...bedzie fajnie :D
tak we 2 kapela jasne... :]
Wygląda na to, że ja go spędzę najbardziej oryginalnie, bo przed TV. :P
Hehe... Ja na 95% ide do koleżanki na impreze klasową, będzie całonocna. Ale chce trzymać fason i postaram się jej nie zarzygać domu... :D (planuje nie więcej jak 3-4 piwa, chce pamiętać co robiłem)
A ja nie wiem co bede robił. Jak zwykle bedzie improwizacja w piatek. :]
coolary ty to masz...poprostu beznadziejnie z ta praca :P...ja tam zrobie sobie nasiadówke z kumpelami:P o takie spotkanie
Eeee. To lipa:/
Sprzedzisz sylwestra z TVP1 lub 2 :D Tez niezle. A z browarami czy bez?? :)
Ja ale masz super, idziesz na impreze calo nocna ;)
No nie tylko TVP1 i 2. Jest jeszcze Polsat, TVN i kilka innych. :)
A co za różnica czy z browarem czy bez? :P
Ja ide do kolegi na domowke... a pozniej tam, gdzie spotykaja sie wszystkie sanockie dusze - na rondo.
Będziecie robić blokadę? :D
Arachne - czasem tak bywa ;) Na siłe mnie w grafik wrzucili, wcale się nie wyrywałem do pracy 1 stycznie ;) Przywitam ten rok pracowicie.
robi ktos imprezę w poznaniu?? może byście Foxa przygarneli??;) jak na razie planów brak u mnie i pewnie ze starymi spędzę szalonego sylwestra przed TV.....
Znowu towarzystwo naszej rozwinietej i zreformowanej mlodziezy bedzie rzucac w siebie butelkami :)
Mimo wszystko rondo jednoczy ludzi... w ta jedna noc :)
Przeciez rzucanie butelkami w sylwestra to stary polski obyczaj ;) Tak jest w kazdym miescie :)
zalezy dla kogo wiesz ja juz sie starzeje i za bardzo nie bawią mnie juz takie imprezy po kilkadziesiąt osób
Sorki Ketnip ale jestem slepy a to miala byc odpowiedz na post coolar'ego. A co do sylwestra z dzieczyna to tez moze byc calkiem przyjemnie :)
spoko irnkapela nie obrażam sie :D hehe
A swoja droga to masz 23 lata i mowisz ze jestes stary :]
Nice joke :)
hehe wiesz jak lata po 18 szybko lecą, a tak z ta staroscią to troche w formie żartobliwej :D
Jeszcze nie wiem jak szybko leca lata po 18-stce bo dopiero ja skonczylem. :D Ale napewno niedlugo sie przekonam. Pozdro staruszku ;)
Ja idę na jakąś impreze z kumplami a potem kto wie... gdzie nogi poniosą ;)
nic orginalnego domowka w znajomym gronie:)
mimo różnych miejsc, w których bedziemy swietowac Nowy Rok zycze Wam wszystkim wspaniałej zabawy!!!&udanego roku 2005:)
No to zycze Wam wszystkiego najlepszego w nadchodzacym ?Nowym Roku 2005 :D