chcem sie przekonac czy to prawda ze pol polski kupuje w BIEDRONCE :D
Wersja do druku
chcem sie przekonac czy to prawda ze pol polski kupuje w BIEDRONCE :D
ja nie kupuje tam. Biedronka też ładne oszustwa robi, jak każde hipermarkety, kiedyś czytałem własnie o tym. nie pamietam jak to był ale brali z portugali (biedronka powstała w portugali) stare soki, itd i przywozili do polski żeby je sprzedawac w sklepach :/
hehe i te nadgodziny pracownikow (nieplacone:P)
no ja tam nigdy nawet nie byłem i nie pójde na pewno w szczególnosci własnie przez te ostatnie wydarzenia...., a pół Polski to wiadomo ze to chwyt reklamowy, oj biedna ta biedronka, biedna......
A ch... z biedronką! Nienawidze tego sklepu!!! I te reklamy telewizyjne!!! Ohyda!!!
nieopłacone nadogdziny to nic szczególnego. prawie w każdym prywatnym zakładzie tak jest. wszyscy urzędowi kontrolerzy(z każdej dziedziny: bhp, higiena itp.) zaczynają od herbatki z szefem(odebrania koperty), a później nie zauważają tragicznych warunków pracy albo tego, że ludzie tyrają w soboty za darmo.
Ja kupóje tam raz w roku jak jadę w wakacjony na działkę przez Warkę. I na ogół to są właśnie soki :/
to jest kiła i tandeta...tak samo jak wszystkie te markety..nie ma to jak normalny spozywczy..bo w tych "wielkich "jo jest jeszce syf jak nie powiem gdzie.
spozywczaki góra!!:P
a ja sie ciesze "Ze biedronka jest tak blisko" :D Browarek :P
biedronka: czipsy 150g za 1,5pln, zaleznie od kasy piwo- tansze-drozsze :p i juz czlowiekowi lepiej :] to są moje zakupy tam.
no fakt jak przechodze kolo bierdonki;) to tez wstepuje po te chrupki :P ale na tych czipsach moje zakupy tam sie konczom :)
"My tu gadu gadu, a w Biedronce pracuja".
Nie wiem ten sklep mnie zawsze odpycha:) Jeszcze jak wudze jego reklamy bleeee. :P
wiecie co dobrze ze biedronka to nie siec sklepow zoologicznych :D!!!
Pół Polski kupuje w Biedronce,a drugie pół z niej kradnie :D:D:D:D
Ja tam nic nie kupuje, ani nic nie kradne :D
Ja tam kupuję bo wolę mieć wszystko pod ręką a nie po targu latać :/
P.S.Piwo smakuje jak siki :/
no te reklamy, są tak beznadziejne że żal mi ludzi którzy to wymyślają i tych którzy kupili taką reklam żeby potem japuścić w TV...
daf u mnie w miescie w boedronkach sa nie tylko te sikacze typu VIP :P jest tez troche dobrego piwa:)
niemieckie reklamy powinny byc u nas zakazane- niektore wczesniejsze reklamy biedronki, a takze proszkow do prania, sa przeniesione w calosci i tylko dubbing robia
hahahhahaahahabuhuhahahha - dobre axtrax
Saurus - polskie są w ógle debilne reklamy, jak patrze na reklamy zagraniczne, to od razu widać różnice, spoko muzyka, eleganckie wykonanie, wsystko ok. A polskie reklamy - bez fabuły, kiczowate, bez pomysłu dla debili.
zakupy w Biedronce robię okazjonalnie. Odpychają mnie zawsze kolejki. Zawsze jak wejdę to mają po 10 metrów :/ Mogliby pomyśleć o wiekszej ilości kas.
ja nie kupuje bo u mnie nie ma:P
a tak wogle to w takich sklepach ścierwo sprzedaja. Wszystko jest podrasowane.
Kto ogladał Uwaga na TVN o hipermarkecie jakimś?? co robili z rzarciem
wroobel:D
Ja kupilem raz paprykarz i juz tego nigdy nie tkne, niedosyc ze smierdzialo to jeszcze byly dwa kawali gumowej rekawiczki ; /. Po za tym u mnie w miescie biedronki to jedne z najobskurniejszych sklepow :|
największa katastrofa jaką widziałem to właśnie biedronka. W środku nie byłem, ale te 'reklamy' sprawiają wrażenie że sklep jest raczej na niskim poziomie...
Ogólnie odpycha mnie i jakoś kojarzy sie z komuną (nie wiem dlaczego).
A wiesz MareQ z komuną to też mi sie kojarzą a to dlatego ze np. widziałem, że niektóre wlaśnie biedronki robione są w pokomunistycznych budynkach!..... :D:D:D
Moja nauczycielka nałożyła tą mapke z zaznaczonymi sklepami "biedronka" na autentyczną mape i okazało się że niektóre leżą na terenach puszczy kampinoskiej, parków narodowych, w dużych jeziorach itp;)
Fajna nauczycielka... :)
Najlepsza w szkole- Historii Sztuki uczyła, ale się ożeniła z holendrem i do holandii wyjechała...:/
Ja oglądałam. Moczyli mięso w nadmanganianie potasu żeby wyglądało na świeże.