Moglibyście podać IP'ki jakiś dobrych polskich serveró do znakomitej gry jaką jest cs!? Bo w eye mi tylko jeden wyświetla... wiecznie pusty... mam już dosyć grania na lamerskich niemieckich servach;/
Wersja do druku
Moglibyście podać IP'ki jakiś dobrych polskich serveró do znakomitej gry jaką jest cs!? Bo w eye mi tylko jeden wyświetla... wiecznie pusty... mam już dosyć grania na lamerskich niemieckich servach;/
Ja znam taki jeden ZAJ!!!!!STY server do CS 1.6 z modem Warcrafta 3 - zdobywasz XP i poziomy jednej z pięciu raz:
-Undeath (SUICIDE BOMBER)
-Human (TELEPORT)
-Orc (CHAIN LITNING)
-Night Elf (ENCHANTING ROOTS)
-Blood Elf (SHADOWSTRIKE)
I na serio wymiatasz jak masz 10 poziom. Każda rasa na 6 poziomie dostaje ULTIMATE - specjalną zdolkość którą podałem w nawiasach.
Ip: 69.56.184.2:27015 ZAPRASZAM!
Server nie jest polski wiec pingi w granicach do 200 często występują, ale prosze sie nie peszyć tym.
eh zapomnialem napisac ze chodzi mi o cs 1.5 ;) a mod war3 znam i fajnie sie gra tylko jak jest sie od poczatku mapy. Bo jak sie wejdzie np po 15 min mapy to juz wszyscy max levele i nikogo nie zabijesz bo albo maja po 160 hp albo jeszcze inne cuda:/
CS 1.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja gram na takim z SAVE XP. więc gram od sierpnia (2004) i tymi rasami mam już prawie sam 10 lvle. Tylko Night Elfy mi jeszcze na 9 zostały. Tak więc zabawa ze zdobywaniem XP gwarantowana na dobre pare miesięcy... :)
tylerPL to moze jakies IP'ki? i czy to 1.5?
Nie on jest pod 1.6, jak już pisałem i Ip też jest do tego 1,6 jest o wiele lepszy od 1,5. Według mnie i kumpli z klanu 1,5 jest za łatwy przez co dla nas za trudny :P
Jak się gra na samym początku na samej równi ze wszystkimi to jest zajebiście na tym modzie :) ja grałem na takim co było nieskączenie wiele poziomów i wolno był sobie np. wybrać przenikanie przez ściany,supermen,batman itp. :)
Mówie! Na tym masz SAVE XP!!! TAK WIĘC JAK TAM WJEDZIECIE BEDZIECIE ZACZYNAĆ OD [b]0 XP!</> I to czy wejdziecie na początek czy na koniec to wam nic nie da! Ja za każdym razem jak tam wchodze mam już od razu 10lvl! (prawie każdą rasą, bo XP dla każdej z rasy mósisz oddzielnie wyrabiać.
Boniu mi chodzi o servy 1.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem! ale ja tylko sporostowanie napisałem, bo ktoś omylnie zrozumiał moją wypowiedź...
dobra teraz ja sie wypowiem.... mody z wara dla mnie sa bezsensu wogoole mija sie z celem Team play w cs ..... jak chcecie lewele to sobie wjedzcie na jakis serwer dla cziterow ..... a co do wersji cs to 1.5 wymiata .... ciesze sie ze sa jeszcze serwery NO WON bo 1.6 bez obrazy to gra dla fartow.... gralem pare razy i jak zobaczylem te heady z du py za kazdym razme z byle czego to podziekowalem..... a co do serwow cs to mam malo polskich same niemieckie i jakis angielski ale masz :
81.219.246.4:27015 JaZdA-KrAkOw^2-0^FreeStyLe
213.77.2.161:27015 IMPAKT CyberCave
81.219.231.51:27015 Magma-Net CS Serwer
a to moj ulubiony na ktorym siedze czesto ale niemiecki ;/
82.211.22.60:27015 www.last-samuraiz.de.vu -[poweRed by]-[www.rache-engel.com]-
milej gry :) cs 1.5 rox 4 ever :D
TylerPL ja gram na lanie więc jak oni już grają pół dnia a ja wejde to niemam szans z nimi........ a ,że się zapisują poziomy to wiem odkryłeś ameryke...... lol
TylerPL ja gram na lanie więc jak oni już grają pół dnia a ja wejde to niemam szans z nimi........ a ,że się zapisują poziomy to wiem odkryłeś ameryke...... lol
Aha i niekrzycz
a z jakies stronki zassac moda war3? odp plis ;p
Nie wiem... wedź na ten server, to sobie ściągniesz i nie krzycze w całym poście, tylko w cześci tego.
Jest też taki inny modzik, SuperHero. Jest kilkadziesiąt postaci i 10 poziomów, przy awansie na kolejny poziom wybieramy sobie jakiegoś kolesia. Jest batman (zaczynasz i masz pełno broni - m4, magnum, krieg, autoshot, i jeszcze kilka), supermen (150 życia i kamizelki na starcie), nightcrawler (przenikanie przez ściany i lot), mystic (zmieniasz sie w przeciwnika), wolverine (super knife i cos tam jeszcze), flash (szybkość), cyclop (promienie z oczu), i wiele innych. Ale to wtedy jest już całkowirta rąbanina (ale czasem przyjemnie pograc :))
Grałem i w 1.5 i w 1.6 i uważam że 1.5 jest bezsensu :/ Zerowy odrzut broni, możesz strzelać całymi seriami i nawet ci nei podrzuci. Co innego 1.6, tam każda bron jest śmiercionośna bo jeden head=śmierć (jest pare wyjątków ocyzwiście). Ale i tak uważam że cały counter to jedna wielka nawalanka (chociąz lubie sobie pograć :)), praktycznie bez celu (bo przy celach "idź i wysadź bombe" albo "uwolnij zakładników" przynacie że niezbyt trzeba myśleć, praktycznie wszyscy grają na "rozwal wszystko" :/). Dlatego pykam w ET :D Wiem że tu miało być o serwerach, więc wybaczcie mi :)
co do PRedatora.... to chyba zamalo grasz w cs, jak sie strzela full auto np w Ak recoil lata jak poyebany i nie wiem czy jest latwe do nauczenia strzelanie wlasnie calymi serjami, w 2 dni sie tego nie nauczysz..... poza lepsza grafika to 1.6 jest daremne, heady jak juz pisalem to wchodza z wszystkiego w kazdej pozycji ;/ ..... gralismy kiedy za czasow grania na lanie w to i dzieciaki ktore w 1.5 wogoole nie potrafily grac to w 1.6 nagle olsnienie i wymiataly ;] ..... a co do tego ze cs jest bez sensu to tak, zadna rabanka, ma 2 rodzaje gry Team play i Free for all to juz pisze na serwie jaki jest rodzaj, FFA to praktycznie syf i nie wiem kto to wymyslil latasz tam i nie patrzysz czy wygrywacie tylko patrzysz na fragi ;/ ..... TP jest gra zespolowa i tylko taki powinien byc cs....... nie dziwie sie ze uwazasz ze cs ta rabanka zwykla jak grasz tylko na serwach publicznych gdzie ludzie kozacza wynikiem, jak sie gra jakis meczyk z kims to wszyscy patrza na dobro druzyny a nie swojego wyniku :)
Co do tego fragmentu z tymi dzieciakami co grały w 1.5 i w 1.6 to mi gorzej idzie w 1.6, mam za sobą ponad 2 lata grania w 1.5 i to głównie klanówki, dopiero od niedawna gram na necie (tak to wszelkie turnieje albo sparingi to w kafei tylko) i to też nie na publicznych serwerach.
Aha - jedno pytanie, czy ty przypadkiem nie mylisz 1.6 z Condition zero?? Bo w 1.6 nie ma zmienionej grafy w stosunku do 1.5 :/ Tak dla pewności - grasz w tą wersję gdzie counter mają tactical shield i famasa??
no akorat w cs gram nie od paru dni i wersje, mody i podobne rzeczy potrafie odroznic.... i nie gram w 1.6 tylko 1.5 ..... roznice w grafice widac.... nie jest duza ale jest ladniejsza i dokladniejsza niz w 1.5 ..... gram w cs od wersji 1.3 i roznice widze w kazdej nastepnej wersji......
Też gram w countera od 1.3 i jakoś różnic w grafie nie widzę, nie chciałem cię urazić sugerując żę mylisz wersje, po prostu ja nie widzę żadnych różnic
TAK PREDATOR! Masz u mnie wielkiego "+"! Dokładnie tak samo uważam z CS 1.5 - zerowy odrzut broni i celowanie zrypane (wale w głowę, a headshot i tak nie zrobię). A w 1.6 wszystkie te błędy są poprawione i bra jest na prawdę miodzio! Najbardziej mnie śmieszy jak ktoś mówi, że jestem hackerem i wogóle nie mogą uwierzyć że gram bez cheatów. Jak by ktoś wchodzi na ten server co podałem to ja jestem zawsze pod ksywaką [b][C.R.R.M.]^Ziemni@k
hahahahhaa to wlasnie jest wasze pujscie na latwizne....celowanie zrypane ?? to jest wlasnie dobre w 1.5 recoilem trzeba umiec sterowac ....kule nie zawsze idzie tam gdzie celownik i to jest realistyka.... myslisz ze w biegu zrobisz heada celujac w glowe....wezcie mnie nie rozsmieszajace, wy ciagle z tym odrzutem ale to ze kula leci niezaleznie od pozycji zawsze tam gdzie celownik to juz nie jest wada ?? ..... jak ktos potrafi grac i gra dlugo to wie ze patrzy sie gdzie kula trafia a nie na celownik.... powodzenia z 1.6 ;]