KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!
Coraz wicej czytamy o "OSWOJONYCH " (kuzwa...) pająkach sprzedawanych na allegor. Ciekawe jak długo portwa sielanka? Do czasu az dzieciak jakiegos urzędasa albo polityka kupi sobie takiego oswojonego pajęczaka (po takich cenach) i go ten OSOWJONY PAJAK upierdzieli w rekem, keidy opn sie bedzie nim bawił !!!!! I co zrobi zły tata..?
Re: KOSZMAR TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!!
Nie, zły tata qpi pająka i podaruje teściowej...
to nie bylby zly tata... tylko zapobiegliwy <coby to zaraza sie nie rozprzestrzenila> ;>
Jak czytam twoje posty to myśle sobie czy Ty naprawde jesteś taki głupi czy sobie jaja robisz? No co ma byc ? Tego co napisał ze pajak był oswojony bedzie scigał SWAT , a ciebie za wykrycie i przepowiedzenie tej katastrofy , bo dymisji Szwarcenegera nominują gubernatorem kaliforni... Tak na serio to piszesz tutaj jakieś takie farmazony co mam je przyjemnosc oglądac na przystanku jak do szkoły codziennie jedże bo pani z kiosku wywiesza Fakt w gablotce. Napisz do redackji adres powinnes znalezc na http://www.e-fakt.pl/ , i moze sie wreszcie spełnisz szukaczu tandetnych tematów o niczym i pseudosensacji, choć to co tutaj napisałes to nawet na miano pseudo sensacji nie zasługuje... conajwyzej pierdoły
Pmajdan-Wzruszyła mnie twoja historiia.
Hmm to jeszcze luz gorzej bedzie jak bedą sprzedawać pythony tygrysie jako "miłe i oswojone zwierzęta... spokojnie można brać na ręce nawet dużego osobnika" :)
A miałes kiedykolwiek do czynienia z dorosłym pytonem tygrysim ?
Nie nie miałem a co? Duży jest? o kurde walnełem gafe? Ech Obcy czepiasz się zwykłych użytkowników, spójrzlepiej na siebie. <hahaha> takie tam standardowe odpowiedzi. (sarkazm, ironnia, przekąs)
No-przepieknie go skreslil :)
IHMO to chyba Na kazdy temat wiec mozna pisac praktycznie co sie chce.Inna sprawa ze w takich plytkich dyskusjach polegajacych na przytakiwaniu nie bardzio chce sie brac udzial.No ale jesli komus sie nudzi.Pzdr
Majdan ma racje, coraz wiecej "dzieci" kupuje niebezpieczne ptaszniki dla "szpanu" zrobi sie to na taka skale jak "hodowla" amstaffow ;]
Pozdrawiam.
No koniec świata bedzie.Moc z tobą i twoimi ambitnymi postami gwiezdy rycerzu.
ROPISTA dla niekumatych... :/
Chodzi mi o to - wy dwa barany (Jeden obcy, drugi korek), ze wysoko postawiony czlowiek (ojciec bogatego bachora) juz tak zadziala, jak sie okarze ze pajak skrzywdzil jego dziecko, ze sie skonczy taka samowolka w handlu, posiadaniu i obocie pajeczakami i innymi zwierzetami egzotycznymi! Wprowadzi jakis zakaz, ustawe, nie wiem co tam jeszcze.... bo allegro nie ma wyplywu na opisy (wiedzy zeby KASOWAC głupie i falszywe opisy), ktore wystawiaja sprzedajacy! Tak dzial prawo polskie. Jak sie cos grubej rybie nie podoba to cierpi na tym reszta!!!
Re: ROPISTA dla niekumatych... :/
Nędzna ta twoja riposta , jezeli wogóle wiesz co to słowo oznacza bo widze że poprawnie gramatycznie napisanie go jest dla ciebie wyzwaniem. Ja w przeciwieństwie do ciebie niemam problemów z pojmowaniem przeczytanego tekstu i wiem o co ci chodzi... nie musisz tłumaczyc , twój post jest żałosny to tak samo jakbyś powiedział żeby Volvo przestało okreslac sie mianem najbezpieczniejszego samochodu bo jak syn kogos ... wpływowego sie nim rozbije to beda kłopoty.. napewno za twoja troske o potomków naszych władz postawią ci pomnik oraz pochowią na wawelu , ale wprowadzaj takie rewolucje może w wieczornych audycjach radia maryja....być moze ojciec Tadeusz Rydzyk oraz armia babć mu towarzyszącą bardziej docenia twoje spostrzeżenia.
Jeśli już chcesz mi odpisywać, to używaj mojego nicka. Widzę, że za każdym razem gdy ktoś negatywnie podsumuje twoje iście kretyńskie wywody, uznajesz, że twój post był dla ów osoby nie zrozumiały. Otuż jesteś w błędzie, merytorycznie twój post był bardzo klarowny(musaił być skoro napisałeś go ty). Jeżeli prezydent kwaśniewski pośliźnie się na psiej kupie w brew pozorom nie zostanie wprowadzony nakaz sprzątania po swoim pupilu.
o stary mnie sięczepiasz a widze że twoje posty w ogóle nie są pisane dla nabijania ich sobie. nic nie wnosisz do rozmowy.
I zgadzam sięz PMajdanem coś trzebabyłoby zrobić, bo coraz więcej gówniarzy kupuje ptaszniki dla chwlenia się nimi przed kumplami, a potem widzimy na forum "pytanka" "problemiki". szkoda że sprzedawcą zależy tylko na zarobku a nie na tym żeby poinformowac młodego jakiego pająka kupuje.
ano zobaczcie na tego goscia ;-)) nie wie co posiada.
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=61718&t=61718
chrzanu napisał(a):
> I zgadzam sięz PMajdanem coś trzebabyłoby zrobić, bo coraz
> więcej gówniarzy kupuje ptaszniki dla chwlenia się nimi przed
> kumplami, a potem widzimy na forum "pytanka" "problemiki".
> szkoda że sprzedawcą zależy tylko na zarobku a nie na tym żeby
> poinformowac młodego jakiego pająka kupuje.
Buehehhee to mnie rozwaliles.Moze jeszcze powinni dodawac ksiazke do pajaka np.Pajaki ptaszniki P.Cieslaka ?? Mysle,ze najpierw trzeba zdobyc podstawy zeby mozna bylo kupic :].Idac Twoim tokiem rozumowania powinno sie kupic samochod ,a dopiero robic prawo jazdy ?? Dealer powinien nam powiedziec jak sie zachowywac na drodze ?? Zastanow sie co piszesz i przestan przyklaskiwac pseudo topom.Wszystkie te problemy to nic innego jak lenistwo .Mnie osobiscie nie zdarzylo sie pisac o takich "problemach" - dlaczego ?? Staralem sie je rozwiazywac sam.Udalo mi sie to bo czytalem duzo i zdobywalem wiedze,a nie liczylem,ze ktos mi to poda na tacy.Poza tym troche dziwnie brzmi slowo "gowniarz" u nastolatka. Troche pokory.
Nie spodziewałem się innej odpowiedzi.
widze że nie zrozumiałeś co napisałem, chodziło mi żeby sprzedawcy przy sprzedaży mówili conieco o pająki jakie ma zachowania itd. a nie wciskali żeby zarobić 30zł. i potem właśnie biorą się takie typki jakie pokazał ziu :/
No ale to co ziu pokazał to nie była żadna kolesiówa, ktora hodowala tego Eupalestrusa, tylko pracownica zoologika... Moze ona tam tylko na praktykach jest i się nie zna na ptasznikach :>
Powazne ??!! Mi sie wydaje,ze Ty chyba sam nie wiesz o co Ci chodzi ??!! Przeciez napisalem jak byk i pogrubilem - lenistwo.Kupujac cokolwiek wierzysz w to co CI sprzedawca powie ??!! Jesli tak to polecam zakupy w TeleMango :] nie latwiej poczytac np w internecie badz w ksiazkach ??.Jesli mi cos sprzedawca powie to po to,zeby to sprzedac - malo jest tych co odradza np. murinusa.Czytajac cokolwiek na temat tego pajaka nikt nie bedzie musial nic nikomu mowic. Nie wazne czy bedzie to syn premiera czy prezydenta,chodzi tu przede wszystkim o zdobywanie wiedzy,a dopiero kupowanie zwierzat,dokladnie w tej kolejnosci.Kupowac cos "na probe" mozna ale w spozywczaku,a nie jadowite zwierze o ktorym sie nie ma podstawowych wiadomosci.