Mam takie pytanie jak mozna zostac modem ???Jestem tylkociekaw na jakich zasadach to zjawisko sie odbywa
Wersja do druku
Mam takie pytanie jak mozna zostac modem ???Jestem tylkociekaw na jakich zasadach to zjawisko sie odbywa
Chyba chodzi o to jak dostać modem, a to łatwo wystarczy pójść do sklepu ze sprzętem do komputera i kupić modem :P
A tak na serio to nook o tym decyduje i tylko on daje znak wybrańcom (innosa, adanosa lub beliara :D:D ). Przedewszystkim wiedza, wiedza i jeszcze raz wiedza. Tak mi się wydaje :)
niech no ja pomysle... hmmm... moze wejsc odpowiedniej osobie miedzy pośladki? :>
Dobra wogóle szkoda gadać......
Podanie dwa znaczki
180cm. numer buta 42 i 70kg. (okres czekania 2 tygodnie)
Modami sa głownie (jest sporo wyjątków) ludzie którzy związani są z servisem od wielu lat. Jest tu pewna ekipa która pamieta czasy innej domeny, innych szat graficznych. Właśnie min. mała cześć ekipy jest moderatorami.
Oczywiście inni moderatorzy zostali wybrani na podstawie wiedzy jaką prezentowali w swoich wypowiedziach.
mnie się podoba pani moderator płazów - Otilopus - 36 postów, ostatni post: 4. marca 2004 :)
Szansa zostania modem jest jak jeden do paru tysięcy więc nie można myśleć w sposób" dlaczego jeszcze nie mam moda"
a ja uwazam ze staz na forum jak powiedzial Coolary, wiedza, a takze frekwencja. Co z tego ze mod ma ogromna wiedze a jest aktywny jak pani Otilopus. Na zostanie modem zklada sie wiele czynnikow, trudno to wytlumaczyc w kilku zdaniach.
P.s a i jeszcze wazna cecha zaangazowanie.
Pozdrawiam.
zapomniałeś jeszcze o postach im więcej tym lepiej :D:D:D:D:D
PS. To był żart
A jaka była stara domena tej stronki? I czy macie może screena starych szat graficznych?
1) Ukończone 21 lat i ukształtowany światopoglad na swiat
2) Matura z j.polskiego na min. 4
3) Ocena roczna z biologi min. 5
4) Trzeba wpłacić wpisowe w wysokości 250 zł
5) Nalezy posiadać min. 15 różnych gatunków pająków
6) Nalezy posiadać min. 10 różnych gatunków węzy
7) NIgdy, ale to nigdy nie wolno zadawac pytani jak zostac administarorem (moderatorem)
terrarium.ht.pl o ile dobrze pamiętam ale mogę się mylić, ale to były piękne czasy, nie byłem zapisany na forum tylko na czat wchodziłem ale wtedy nie bylo debili, którzy psuli atmosferę na stronie. Szkoda że teraz sie to zmieniło...
no, ja tez pamietam, na krotko przed zmiana znalazlem to forum. Stara szata graficzna byla niebiesko-szara jesli dobrze pamietam :) obecna wydaje mi sie ladniejsza
ach te cudne stare czasy, gdy miałam poważnie na pieńku z Nookiem, Meg i Morddem....potem mi się już całe szczęście mózg pofałdował i namnożyło szarych komórków....eh łza się w oku kręci...i na czacie się dało normalnie pogadać (Brakus Prezes i ja Jego Sekretarka)....ech
eeeee tylko tyle to moze ja zostane modem :-P
Tak z czystej ciekawości się zapytam:
- po co ktoś chce zostać moderatorem ??
Nie mam najmniejszego pojecia.
Nie jest to ani jakis tam prestiz, ani cos bardzo przyjemnego, tylko co najwyzej dodatkowa robota.
i satysfakcja, że pomaga się takiej dobrej stronce jak np. ta
Mozliwe, chociaz uwazam, ze o wiele wieksza satysfakcje powinni miec autorzy artykulow i opisow, bo do moderowania nadaje sie kazdy, kto ma opanowane pewne podstawy hodowli i umie czytac :)
HAHAHAHAHA :D cool , pamietasz ht.pl ? :) alicja , serpent_EST mały_EST cerveza_EST :] stare piekne czasy
No właśnie. Wydaje mi się, że w większości wypadków chodzi o "prestiż" i tą cząstkę władzy. Moderowanie to nic przyjemnego. Fpisdoo roboty, użerania się z userami i strata nerwów. Satysfakcji po jakimś czasie pozostaje niewiele.
Wiem co mówię, byłem przez parę late modem jednego z największych polskich servisów komputerowych. Zapewniam, że na wielkich forach to żadna przyjemność :|
Ale to wiedzą tylko Ci, którzy się tym "bawią/bawili" ;)