Prosze wchodzić na www.vault21.glt.pl i toplista fllout a tak pozatym swoje opinie o tej grze ja uwarzam że jest super:)
Wersja do druku
Prosze wchodzić na www.vault21.glt.pl i toplista fllout a tak pozatym swoje opinie o tej grze ja uwarzam że jest super:)
Nie miałe okazji pograć w "jedynkę" ale Fallout 2 to jedna z moich ulubionych gier.Przeszedłem ją chyba z 20 razy (za każdym razem odkrywałem coś innego;] ). Ogólnie mówiąc bardzo fajna gra turowa.
dokładnie Fallout to gra kultowa - z niecierpliowscią czekam na część 3 jeżeli wogóle kiedys sie ukarze...., a to Polskie wydanie 2 to życze powodzenia tym co się za to zabrali...
Thx bo za to zabrali się moi kumple a tak na marginesie fallout 3 wyjdzie coprawda firmA BLACK ISLE została zwolnina razem z całym interplayem ale jakaś firma wykupiła plany tej gry a tak pozatym to narazie jestem na tankowcu i szukam paliwa :P to ostatnie wypowiedzenie tylko dla wtajemniczonych
wiem wiem że black isle tego nie robi i o to sie właśnie boję, a jaki jest stopień zaawansowania tego polskiego wydania?, a co do Fallout 2 to też ją przeszedłem kilka razy, tylko niestyty ta gra ma dużo błędów typu że po jakimś czasie kończy sie amunicja w sklepach itd., albo nieraz po zakończeniu można było pograć dalej to także sie coś kaszaniło, pewnie sa do tego jakieś patche, ale....
Ja szukam polskiej wersji, bo ponoć wyszło spolszczenie :) A odejścia black isle też bardzo żałuję, bo pod ich patronatem wyszedł Baldur's Gate 2 - moim zdaniem najlepsza gra cRPG i wogóle wszechczasów. Ale zobaczymy, bo z baldurem też coś dłubią :) Niemniej z chęcią bym pograł w fallouta, tylko w polską wersję, aż tak dobrze angielskiego nie znam :/
Predator jezeli chodzi o Baldur'sa to pierwsza częśc jest najlepsza dla mnie, pamietam ten klimat ile godzin spedzonych przed kompem, bez wątpienia dla mnie najlepsza gierka na kompa jaka do tej pory wyszła....
ketnip mam pytanie jak morzna naprawić ten tankowiec on się nazywa posejdon ćześci mam tylko nie wiem jak ją wsadzić ??
poszukaj w google są solucje do fallouta ja dokładnie nie pamiętam ale podjrzewam jak bym zaczął teraz grać to wszystko by jakoś szło... :D
ok
Fallout to najlepsza seria pod sloncem :D A F3 wyjdzie ale nie z Black Isle ale z Bethesdy i pewnie nie za szybko :(
A stronka interesująca :)
Mnie tem bardzo się podobał system RGP fallouta. Fajna sprawa!
super właśnie go przeszedłem :P
ale po zakończeniu możesz jeszcze dalej grać, w kościele w New Reno jest książka która daje dodaje ci zdolności broń cięzka itd. do 300%
Gienio a jeszcze jak mówisz że to są twoi kumple co robią tego Vaulta21, to jaki jest postęp w tej grze, ile już zrobili? i czy będą to chcieli oficjalnie wydać?
Najlepszy RPG na pecetach!
Nie polecam spolszczonych wersji... język i oprawa oryginału, to jest to :-)
1 i 2 mam oblataną w różnych wydaniach. Brotherhood of stell to była lekka porażka, skończyłem ją w 2 dni.
Czekam na część trzecią.
A projekt wygląda ciekawie.
ketnip ta gra ma własną strone www.vault21.glt.pl i tam masz dużo o postępach a i zaczeło się 12 grudnia 2004 :P podzielam słowa Darka a morzesz jeszcze na shamo zobaczyć link masz na stronie
taka tak Gienio ja oblookałem ta stronkę ale jakoś to przeoczyłem, a co do tacticsa Dark to gierka dosyc dobrze wygląda i szczerze powiedziawszy chciałbym zeby 3 była na takim enginie zrobiona
Fakt. Do grafiki się nie przyczepiam. Była niezła. Ale tak koszmarnie liniowy scenariusz + poważne braki w AI komputera. ehhh... oczekiwałbym jednak teraz czegoś jeszcze lepszego... no, może tak, by latało na średniej jakości sprzęcie.
A co do AI. Kumple bawili się w przechodzenie całości jedną postacią.
Najwyżej misję z jednoczesnym rozwalaniem generatorów odbębniali grupowo.
No i rozwiązanie z pojazdami było niczego sobie :-)
Przeszedłem 1, 2, i Tacticsa, 2 najlepsza, świetna muza, i klimat, klimat, klimat, klimat, klimat i jeszcze raz klimat
Grafika faktycznie fajna, ale z prawdziwego Falla to nieiwele w sobie miało, jakis juz inny ten Tactics był, a Awakena widziałeś?
kcpzpr taktics to nie jest kolejna część fallouta tylko gra CO DZIEJE I NAZYWA SIĘ TAK a tak pozatym co słyszałeś tam jakiś tekst o przybyszu z krypty który pokonał mistrza albo jego potomku który wycioł enklave i uratował pustkowia a fallout 2 to njalepsza gra podsłońcem :P inad ::) a tam na końcu to znaczek supermutana który ma 4 oczy :P
Zgadza się to jest w zamierzeniu co innego, ale w końcu wszyscy oczekują F 3, a Tactics nosząc SZLACHETNE miano Fallouta jest mu blisko spokrewniony, z resztą Awaken jest najlepszym dowodem jak fani chcieliby widzieć Tacticsa.
kto nie mial okazji pograc to .......... zajebiscie duzo stracil
najlepszy RPG w jakiego gralem do tej pory. Fabula poprostu piekna no i to menu do zarzadzania gra jest tez calkiem przyzwoite
czekam na trzecia czesc - szkoda ze nie zrobia na starym silniku tej III czesci
Polecam kazdemu
Postnuklearny swiat Fallout wciagnie cie na kilka miesiecy to FAKT