jaka była wasz ulubiona bajka z dziecinstwa niewliczajcie pokemoów
Wersja do druku
jaka była wasz ulubiona bajka z dziecinstwa niewliczajcie pokemoów
ja osobiście lubie bajke 'o czasie', 'o magdzie' i 'o apostołach' :)
bierzcie pijcie i hulajcie a po stołach nierzygajcie
MareQ a opowiedz mi bajke 'o magdzie':>
wszystkie baqjki są zajebi... ale smerfy,gumisie,garfild,kaczor donald,drużyna rr,timon i pumba,gdzidzi,transformers,aladyn,było tego chyba jeszcze troche pamietam ze była taka bajka z takim duzym niedzwiedziem co latał samolotemale tytułu nie pamiętam to była super bajka jak tos by przypomniał mi tytuł to bym był widzęczny :-P
a nie juz mi sie przypomnialam, dzieki:P
Ja chyba najbardziej lubilem Smerfy i Muminki a gdy troche podroslem zaczalem ogladac Dragon Ball i chyba ta bajka mi najbardziej zapadla w pamieci :-D
Dla mnie gumisie rządzą, Jak norlanie nie ogladam telewizje z braku czasu to czasem w niedziele sobie przysiąde przed TV i obejrze gumisie - bradoz poprawia humor!! POLECAM! tylko teraz chyba już jest coś innego w niedziele :( Najlepsze są dialogi Iktorna i Tołdiego.
ja uwielbiam toma i jerrego.swietna bajeczka;D
pamiatam jescze ze przed dzidzim lecial Yattaman i ta bajeczka o pilce noznej (tsubasa w roli glownej)nie pamietam niestety tytulu;)
podobala mi sie takze Czarodziejka z ksiezyca i jej humory;P
Gumisie i bajki z WB z królikiem Bux`em kaczorem Duffy`m i resztą :) Była też fajna bajka o krasnalach, ale zawsze się tych trolów bałem :D
jako dziecko dostawałam wścieklizny...nienawidze muminków. wydaje mi sie że autor był człowiekiem skrzywionym psychicznie lub działał pod wpływem:/ nie ma innej opcji
a tak poza traumą to uwielbiam: atomówki, laboratorium dextera, J.B. :D i oczywiście autora g.tartakowskiego-wspaniałego geniusza :D
Moje ulubine to "Kleszcz" wszystkie Warner Bros'a i "Batman ":
Sandokan. Nigdy nie mogłem przestać oglądać.
Zaponiałem jeszcze o Tom & Jerry!!
a Himan ? kiedys było dużo japońskich bajek tytułów już nie pamiętam ale był koles co popylał na motorze podem wjeżdzał do samochodu a na końcu do ciężarówki która zamieniała się w robota :P ach te bajki Czarodziejki z księżyca albo Gumisie.Coolary Gumisie jeszcze tydzien temu chyba były tera jest Pszczułka Maja :D
ja tu widze normalnie same kultowe tytuły :) Podpisuje się pod wszystkimi tytułami które tu wymieniliście :)
Apropo tego dużego niedźwiedzia co latał samolotem to dodam tyle że pamiętam, że on ten samolot nazywał 'kaczucha' i wydaje mi sie że tak właśnie brzmiał tytuł, ale nie dam sobie łba uciąć :P
Ale powiem wam, że co by sie nie działo - ed, edd i eddy rządzą!!! :D na chwile obecną to moja ulubiona bajka, oglądam zawsze jak tylko mam czas :)
Ed Edd i Eddy POWER ale jeszcze teraz mi sie przypomniala taka bajka tytul bodajze : "Ach ten Andy" i jak tylko przelaczam kanaly i widze ze na JetX leci to nie umiem sie powstrzymac i zawsze musze obejrzec a tak pozatym to jak ktos tylko zassie to tez musze sobie przypomniec jakies odcinki Dragon Ball'a
W skrocie z obecnych bajek rzadza egzekwo : "Ed Edd i Eddy" "Dragon Ball" i "Ach Ten Andy"(??)
z tych bajek co na kartun nekłork(sory ze tak pisze ale nie pamiętam jak to sie pisze poprawnie) to jony bravo rulez,edy też są spox a z zaje... fajne są jeszcze bajki o super bochaterach spiderman,x-men...
co do bajki o piłce nożnej to był kapitan jastrząb :-P
muminki:)
ja lubię X-MAN i SPIDERMEN chociaż odcinki się powtażają bezprzerwy i już ze dwa lata tego nieoglądałem:p Fajne jeszcze jest ODLOTOWE AGENTKI (jesli ktoś nieoglądał niech sobie oglądnie!! Lata na fox kids!!)
Widzę że młode pokolenie tutaj przoduje :) moje ulubione bajki z dzieciństwa to były te które mama mi czytała uwielbiałem słuchać o przygodach Dzieci z Bulerbyn czy jakoś tak :) z tych w TV to lubiłem smerfy, muminki i pszczółkę Maję święto było w niedziele jak leciały gumisie nie było bata abym nie widział. Gdy nieco urosłem to nagrywałem wszystkie odcinki zółwi ninja :D to było coś :) A teraz oglądam sobie na cartoonie krowę i kurczaka i wszystko co leci. Z bajek się nie wyrasta oglądam nałogowo miasteczko south patk :) i widziałem po tysiąc razy wszystkie odcinki happy tree friends
muszę oficjalnie przeprosić Kaczora Donalda!
oczywiście on jest moją najwspanialszą bajkową potacią... jak mogłem o nim zpaomnieć:/
uwielbiam bajki z Kaczorem Donaldem!!! :)
Smerfy, gumisie - jeszcze niedawno w niedziele zdarzyło mi sie obejrzeć :)
ja lubiłem i lubie smerfy muminki głowa rodziny to dla dorosłych a szczegulnie odzcinek o tym jak w ogrudku rodziny wylewa się skarzone beczki z czyms tam i to im daje supermoce a burmistrz chciał tez miec takie moce poszedł na ich składowisko i wytaplał się w tym oraz nawabił białaczki i umarł :P
Jak byłem na prawdę mały to Daimos (czy jakoś tak na Poloni 1). a dalej to już te na dobranocke - Muminki, Smurfy, KUBUŚ PUCHATEK(!!!), Kaczor Donald.
SĄSIEDZI!!! Oni zawsze wymiatali! Do tej pory mam z nimi 2 kasety - są zaj....ci!
Poźniej już te na Cartoon Network jak Dexter, E,E+E, Krowa i Kurczak, Jam Łasica (!), Johny Bravo.
Odkąd pamiętam nienawidziłem Misia Kolargola (czy jakoś tak).
o jezus ma ryja jak ja mogłem zaponiec o dajmosie no i jeszcze przecierz zorro :-D
Kude... a ja o sąsiadach i królu lwie zapomniałem...
Mikołajki, Bromba i inni, Kroniki Narni... to pare z tych spisanych.
Jako bajke traktowałam tez Thorgale... mniam!
a wracając do bajki o niedziwiedziu co latał samolotem to pamiętam ze on sie chyba nazywał Balu
kurde jaki był tytuł tej bajki :-?
A mija to oczywsicie kaczor donald:):):):):):):):):):):):):):):)
ja nie oglądałem bajek ;(
Garfield :D