Witam!
Czy 550 zł za lustrzanke cyfrową MINOLTA 7 5 MPX to dobra cena? NÓWKA!
Wersja do druku
Witam!
Czy 550 zł za lustrzanke cyfrową MINOLTA 7 5 MPX to dobra cena? NÓWKA!
Gdzie kiedy tak tanio!!
Podziel się gdzie można to dostać!!
okazja :D:D:D
to dobry aparat?
okazje mam na tylko jeden egzemplarz sprowadzony z angli
nówka i chyba sie opłaca więc kupuje :)
Jak bym miał taka szansę to też bym kupił!
Masz Farta:]
Pozdrawiam
No no kac :) Niezly aparacik w takim razie Ci sie szykuje ;)
Popatrzylem przez przypadek do twojego profilu i jezeli jestes tym kim jestes, to chodzilismy razem do gimnazjum, wiec dopadne Cie w miescie i mi powiesz, od kogo tak tanio kupujesz :D
Chyba ze ty to nie ty :>
A ja czaje sie z kolei na jakas cyfrowke Canona.
niemozliwe ze dynaxa 7d, nawet jak z anglii to przynajmniej 5000 zł, albo to jest kradzione, ale tak tanio to ja bym sie nie zastanawiał, jak masz namiar to i ja moge wziąść :)
watpie zeby to była lustrzanka pewnie to jest minolta stara minota 7 cyfrowa małpa...
dokladnie ketnip. 550zł za cyfre lustrz. musi byc albo z ktorejs reki albo z czarnej reki :P
JESLI KTOŚ ci napisał że jest to lustrzanke cyfrowąa to już cie zrobił w konia:).
pomyślmy mozna taką sprzedać na allegro za 1200-1500zł wiec dlaczego miał by tobie sprzedac za 500zł. spytaj sie go kto mu powiedział że to jest lustzranka? jedyną lustrzanką minolty jest dynax 7d za ok 5000-6000zł
myslisz się dee jay... minolta dimage 7 i minolta dimage 5 to lustrzanki hybrydowe cyfrowe, które na allegro chodzą ok 1200 zł nówka kosztuje obecnie 2500zł. Aparat bardzo dobry!
no i wnioskuje ze napewno ten aparacik kradziny :) możliwe że sprowadzony z anglii ale tu chodzi o cene która jest rewelacyjna!
Biber czy ty wiesz co to jest lustrzanka jak nie wiesz to nie pisz takich głupot jak lustrzanka hybrydowa...
Biber miałem 5 miałem 7i i mam A1 i zadna z nich nie jest lustrzanką i być nie może z tym przetwornikiem CCD w jaki jest wyposarzona. Tak jak juz pisałem wczesniej tylko Minolta Dynax 7 D jest lustrzanką z minolt Przetwornik CCD formatu APS-Cy!!!!!
hmmmmm... tak tuaj pisze http://www.foto-net.pl/aparaty_c/aparaty_c82.html
dzięki za wyjaśnienie już wszystko wiem :)