Na temat forum terrarystyka,pl
Chciałem zamieścić informacje o petycji na forum terrarystyka.com.pl w kilku działach /skorpiony, pająki,terrarium, itp./Niestety zostały wykasowane, a "Agata"
zaproponowała mi bana.
Mam pytanie, czy ma ktoś "wejscia" w tym serwisie i może załatwić tam reklame i oficjalne poparcie?
Re: Na temat forum terrarystyka,pl
Witam
Terrarystyka.pl w ogóle schodzi na psy. Ja wczoraj dostałem maila od ''Jasiu" zebym nie odpowiadal na posty z 2003 roku (dotyczyly chywtnic) bo posty te beda kasowane :/
Nie widzialem ze jeden z ,,najnowszych" tematow u gory jest z 2003 roku bo rzadko patrze na daty. No ale jak widac maja taki popyt ze 1 post na plazach (najnowszy) jest z 2003 roku :D
Pozdrawiam
czeba zastrajkowac i usunąc swoje profile z terrarystyki;// wtedy to tam juz nawet 1posta na rok nie zobaczymy....
Ja już na tamtym forum się nie udzielam i nie zamierzam w najbliższym czasie. ;)
Ja już się nie udzielam na tamtym forum i nie zamierzam w najblizszym czasie. ;)
a co to wogole jest terrarystka.pl ;P:P:P
Hajdi jakiś serwis o terrarystyce tyle wiem.
Mi sie zdaje ,że oni maja jakies powiązania z organizacja "Salamandra"
a ja kozystam tylko z foru mAgama brodata. mam nadzieje ze juz niedlugo, bo bedzie u nas. nook prosze....:P
zrubmy bojkot serwisu - niech ktoś napize posta ( tutaj) ze bojkotujemy serwis i jak do tego i tego nie umieszą info to kasujemy profile i dajmy posta u nich z adresem do tego ( zeby nie mogli go skasować :P )
jeśl i ci bana zato proponowali to hamstwo ...
Dobra, ludzie. W tej chwili raczej walki między serwisami nie są nam na rękę.
Niestety rozgorączkowani modzi wszędzie się zdarzają.
Ku przestrodze... bo robi się klasycznie po polsku :-/
Olalem ich cieplym moczem :].Profil moj jest,ale skasowalem wszystkie dan - GG,maila itp.Jak dla mnie serwis ma szczeniackie podejscie do uzytkownikow.Z reszta...Z tego co pamietam Baku dostal upomnienie za to ,ze napisal cos niepochlebnego na Busha,ja natomiast za riposte na posta atakujacego moja osobe - zenada.Niby forum dyskusyjne,niby demokracja,a jednak tam dalej komuna i cenzura :]
cioekawe czy mody z terrarystyki teraz to czytają :D:D ja na tamtym forum czytam... ale jak mnie te Agaty i Asie denerwują to opisać nie można...
zgadzam sie z wami w 100000% maja tam tak przestarzale posty ze plakac sie chce, jedyne forum ktore tam lubie to agama brodata, ale wolalbym ze tutaj tez powstalo wtedy bede mogl zapomniec o terrarystyce.pl :) pozdro
Sprawa została załatwiona honorowo .Mamy poparcie
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=66575&t=66373
Zgoda w narodzie.