-
Barcelona-Chelsea !
No własnie.Piękny mecz, jeden z najpiekniejszych jakie widziałem.20 minut meczu, 3:0 dla Chelsea.Barca wzieła sie do odrabiania i Ronaldinho jak zwykle świetnie i było 3:2.Ostatnia bramka na 4:2 dla Chelsea...Zaczęłem walic piescia w ściane z wkurzenia, Valdes (bramkarz barcy) był przetrzymywany przez zawodnika Chelsea.Odnosiłem wrażenie że Colina był przekupiony!
Co wy o tym sądzicie?
I tak BARCA THE BEST!!!
-
Re: Barcelona-Chelsea !
Collina według mnie nie byl przekupiony, jest on moim zdaniem jednym z najlepszych sedzi. Co do ogolnej wygranej Chelsea , trener Anglików - cwaniaczek ma wielkie szczęście.
-
Co tu duzo gadać po prostu Chelsea byla lepsza :)
-
Mecz był bardzo ladny ale troche niesprawiedliwy druga bramka dla Chelsea nie oszukujmy sie wielki fuks po rykoszecie i dobitka :/ 4 bramka dla Chelsea nie powinna byc uznana bramkarz byl przytrzymywane ,a jeszcze wczesniej moim zdaniem ETO byl faulowanty w polu karnym i powinien byc karny szkoda mi Barcy A Ronalldinhio jest prze gigant !!!!!!!!!!
-
Eto nie byl faulowany. czysty wslizg pierwsza pilka. Natomiast 4 bramka dla Brytoli nie powinna byc uznana. Bramkaz wyraznie trzymany.
-
dokładnie bramkarz jest nietyklany w polu bramkowym, a to co zrobił ronaldinho przy tej 2 bramce dla barcelony... ehhh :)
-
BARCELONA i tak jest najlepsza ! ! ! :D
-
a przy drugiej bramce dla barcelony to Ronaldinio ich tak pokręcił ze szkoda mi ich :D
-
-
Dla mnie szkoda słów... Barca przegrała... i odpadła... DOLINA :]
-
Ja nie przepadam za zadna z tych druzyn, ale Chelsea nie lubie bardziej wiec bylem za Barcelona. Ronadinho rzeczywiscie strzelil ladna brameczke ale czy nie bylo przy niej spalonego?? glowy sobie teraz uciac za to nie dam ale jakos tak mi sie wydaje ze w momencie oddania strzalu jeden z zawodnikow barcy byl za ostatnim obronca, chyba ze sedzia stwierdzil ze nie zajmowal on uwagi Czecha. Tak czy siak ladny meczyk, chyba najciekawszy z tej rundy.