Tak jak w temacie,jestem ciekaw ile osób poświęca się treningom,nie chodzi mi tylko o sztuki walki .Ja trenuje brazylijskie jiujitsu i vale tudo w MMA LUBLIN.Pozdrawiam wszystkich trenujących
Wersja do druku
Tak jak w temacie,jestem ciekaw ile osób poświęca się treningom,nie chodzi mi tylko o sztuki walki .Ja trenuje brazylijskie jiujitsu i vale tudo w MMA LUBLIN.Pozdrawiam wszystkich trenujących
Ja trenuje palce grając w CSa...
a ja na karate od 6 lat chodze :)
ja do ruszający się ogólenie jestem:
kiedyś ok 7 lat karate,
potem 2-3 lat pływanie
teraz dirt street
i jeszcze w kosza gram
chciałem sie zapisać na muaythai ale nie ma sekcji w czewie i ide z kumplami chyba kick boxing (czy jak to sie psize)
a po zatym trenuje warhammera DAW.
Ja ze sportu to lubie tylko bilard ("klasyczny"- Eight-Ball APA, Snookera, 9-ball i podobne do niego) :P
ja dość długo trenowałem karate tradycyjne, ale na nartach rozwaliłem kolano i się zabawa skończyła:(
ja przez 2lata cwiczylem judo, ale niestety rozpadl sqad. A obecnie cwicze jazde na motorze i quadzie w terenie (enduro), a niedawno zaczalem treningi na skuterach snieznych pod okiem trenera polskiej kadry.
Niedawno mialem wypadek i sie 'troche' polamalem, ale mimo to nadal jezdze :P
Kiedys pilka nozna,ale Newcastle Utd jakos mnie nie chcialo:)
Potem karate shotokan 2lata,szermierka z 1miesiac:),kulturystyka przez 5lat a teraz podnoszenie kufla z chlodnym piwkiem :)
2 lata Muay Thai i mam na koncie 5 miejsce to wagi 72kg. w Polsce :] Mogę się wreszcie pochwalić :D hehe
Przez 2 lata trenowałem karate.
Obecnie trenuje aikido i tai-chi, jednak przez poważne problemy zdrowotne, będę musiał zrobić sobie przerwe. :(
od 2000 - 2003 trenowałem kajakarstwo
teraz gram w siatke:D
Przez 2 lata trenowałem noge, a teraz siata, i gra w amatorskiej lidze piłki noznej :D:D
Szkoda ze Paco nie ma. TO by wam napisal co trenuje:PPPP zawail by caly serwer tym chyba:)
Ja trenuje brazylijskie jiujitsu i vale tudo w GRAPPLING KRAKÓW ;];]
teraz złamanie palca u nogi:(( do czerwca :(( przerwa (cos sie zrastac nie chce) :D
akrobatyka - 1
kajakarstwo - 4 ata
kulturystyka - 3 lata (sezony)
trial rowerowy - 2,5 roku
Trenowałem kiedyś kick boxing i szachy, obecnie bawie się Diabolo, to taka chińska gra podobna trochę do jojo, ale wygląda inaczej. Trzeba to zobaczyć, bo ja się zakochałem. Ostatnio jednak nie mam czasu nawet na to, bo mi szkoła i praca czas zżera. Nawet na tcp nioe mam czasu wejść
pozdrawiam
xav
Ja trenowałem ponad rok boks - do momentu kiedy kość mi w dłoni pękła ;-(
krav maga
Karate Kyokushin z przerwami od pol roku, w domu ale co jakis czas z sensei'em kobu-do ( bo, sai, a teraz nunchaku) koszykowka ale nie w zadnym klubie bo wole streetball'a no i trenuje gietkosc jezyka z dziewczynami ;)
na pewno w tym ostatnim masz czarny pas:D
ja karate kyokushin oraz kulturystyka :)
aikido
Krav maga :D
Tenis:D i cwiczenie mięśni palcow przy zraszaczu:p
JuDo
z tego co tu pishemy to nie należy zadzierać z terrarystą:D
taaaaa ?? a ty co trenujesz :P :P ?
Od prawie 6 lat Taekwon-Do ITF, + ostatnio doszkalam sie nieco w kwestii BJJ i MMA :>
ja? :D palushki na myshce i na klawiaturze :D pozatym pływam i pompkuje w domq
potrenuj ortografie.....
ech niby czemu z ortografi to ja mam 5 :D
swoja droga Kapitan Polska jest moim ulubionym artysta...ma takie przemyslane teksty i w ogole niestandardowe pomysly muzyczne!Nie sadzisz?
5 to predzej masz palców w jednej ręce......
?
To bylo do Karna