<a href=http://strony.aster.pl/amanek/yo.wmv>KLIK!</a> :D
Wersja do druku
<a href=http://strony.aster.pl/amanek/yo.wmv>KLIK!</a> :D
Buahahahahaha! Skad oni go wytrzepali? U mnie menele nic nie chca rapowac, nawet jak im sie postawi wino:P
buhehehehe dobre ;)
Hahhahahahahha piękne no i jakby nie było jest bardzo miło ziąą!
HAHAHAHA Jaki zajebisty freestyle (lepiej niż OSTR)
U mnie na osiedlu jest pełno meneli jeden był nawet w Uwadze
jakbym kamera to też bym GO NAGRAŁ
a ja myslalem ze Kaliber przestal juz nagrywac...ale widac ze nawet po rozpadzie jakies solowki robia!
Czy to nie jest w Krakowie kolo Rakowickiej?
To jest koleś z Zielonej Góry :P
po czym wnosisz?:))
P.S.wypasiona masz swinke morska,to jedzenie czy przyjaciel:)))))))?
Tego kolesia nierzadko widuję w swoim mieście. Brat tez mnie utwierdził, że to menel z naszego miasta. O ile dobrze sobie przypominam koleś objaśniał mi kiedyś jak można oszukać automaty autobusowe :P
PS. Świnka oczywiście jest przyjacielem. Jest najważniejszym zwierzakiem w moim domu :)
cos mnie to nie smieszy
fajne:D podoba mi sie:D
Bo jesteś "Obcy".. :))
koles wymiata normalnie pstrokato -pisiato -sino koperkowy facet
Obcy ciebie to nie smieszy bo nie sluchasz hh
Tak samo mnie nie smieszą te dowcipy metali... bo nie slucham metalu
skad wiesz czego ja słucham?
jak dla mnie niema nadzieji dla Polskiego HH to coraz większa komercha i chłam... niesłucham tego i niezamierzam zaczynac chociaz bezele sa fajni :D
Gosciu jest odjechany na maxa :-) Takie filmiki mnie rozwalaja :-D Musze sam takich na osiedlu ponagrywac :-D - JAKBY NIE BYLO BEDZIE BARDZO MILO
ps. gosciu umie troche rymowac :-D chyba to winko mu w tym pomaga :)
Obcy bo mieszkasz w tej samej dzielnicy co ja
hehehehe u mnie tez sa takie zuliki :) ktrore za nalewke zrobia prawie wszystko :D
Nie ma chyba większego znaczenia czego kto słucha - koleś "rymuje", bo przecież nie będzie udawał że mózgojeb to gitara albo że z Qlimax'u wrócił.. Ja HH prawie nie słucham i śmieszy mnie to. Ale z poczuciem humoru jak z gustem.. nie dyskutuje się o tym.. :))
aha,no to spoko-swinki sa wypas:) i spoko burcza jak sie podjaraja!
z nasz mnie?
Na WIELKIEJ BITWIE WARSZAWSKIEJ koleś wymiecie każdego.Vito WS niech się schowa w mysią dziurę!
Pan Duże P niech sie schowa :P