Witam:)
Czy ktoś z Was wybiera się na ten koncert?? Jeżeli ktoś jedzie z okolic Łodzi to niech pisze na mój mail, w grupie zawsze raźniej;) Ja już mam bilecik;-))))
Wersja do druku
Witam:)
Czy ktoś z Was wybiera się na ten koncert?? Jeżeli ktoś jedzie z okolic Łodzi to niech pisze na mój mail, w grupie zawsze raźniej;) Ja już mam bilecik;-))))
Ja jade !!! Bilet już w domku :) na płytkę oczywiście. Wiesz że będzie jeszcze grać Dragonforce? Taka nawet fajna kapela. Ciekawe co będzie jeszcze grało przecież jeszcze nie znamy nazw 2 zespołów. Ja bym chciał Korn i Soad:P
W ogole kiedy jest ten koncert ? :>
29 maja 2005 Stadion W Chorzowie !! ;]
Ja jade!!!!!!! :D Bedzie zaje..scie :D Na Metallice tez bylem <cfaniak> :)
bilet ku[piłem w grudniu. słyszałem że też hunter ma być. prawda to??
na metallice też byłem
ja wiele słyszałem, każdy coś tam sprawdza i ploty sieje:P Na 100% będzie IM, Nightwish i Dragonforce... o reszcze narazie nic nie wiadomo
Ogłaszam wszem i wobec !! Znamy już wszystkie 5 zespołów które zagrają nam przed Ironami a są to:
1. DRAGONFORCE
2. BEHEMOTH!
3. KREATOR.
4. NIGHTWISH!
5. IRON MAIDEN !!!!
więcej info na http://www.mystic.com.pl/mystic/index.htm
aby uzyskać więcej info wejdzcie na podaną stronę i kliknijcie na plakat Mystica.
Kreator? Zarypiscie, teraz to na pewno pojade :)
Iron Maiden nigdy nie lubilem ale ich koncerty to majstersztyk, a Nightwish nie slucham od czasu kiedy sprzedali swoja muzyke i graja disco metal a Tarja odstrzelila sie na britnej... "Angels.." i "Oceanborn" nawet "Wishmaster" byly bardzo dobre, ale ostatnia plyta to szmira pokroju Evanescence i innych komercyjnych badziewii typu Linkin Park Czy Slipknot (Fuj)
Podobnie niestety stalo sie z Within Temptation ("The Dance" miazdzylo), ostatnia plyta to porazka..
Pozdrowienia dla fanow prawdziwego (od heavy po black) metalu \,,/
Akurat Slipknot dalej mi sie podoba pomimo tego ze ostatnia plyta walila komercha. Z reszta sie zgadzam.
HMm nie wiem jak to rozumieć ale piszą że
IRON MAIDEN
NIGHTWISH
KREATOR
DRAGONFORCE
BEHEMOTH
+ GOŚCIE
29 MAJA 2005
CHORZÓW, STADION ŚLĄSKI
Ciekawe ile cały koncert potrwa ?! Mam nadzieje że Ironi zagrają najdłużej i nie tylko z pierwszych czterech płyt !
UP THE IRONS !!
Trza Drizztowi racje przyznac >:-)
Co do Slipknota, to za malo sluchalem, zeby sie wypowiadac, ale z Nightwisha uznaje wszystko do Wishmastera wlacznie. Jak zobaczylem teledysk Nemo, to zwatpilem. Panowie od $$ juz sie zajeli nimi... a przykro.
Iron Maiden... wszyscy mowia, ze to legenda... i to jest legenda i musze im to przyznac, ale sam w zyciu slyszalem moze z 10-20 ich piosenek :)
Z czego najbardziej podoba mi sie Fear of The Dark i Your Time Will Come
Kurde, kto wie, moze sie wybiore. Warto by pojechac dla Behemotha. Chociaz moze Nightwish tez cos fajnego pokaze :] Posluchalbym sobie na zywo Wishmastera.
Kreatora tez nalezy uznac w sumie jako legende :) Lamki z najtsyfa nie posiadaja nawet 5% ich umiejetnosci.. Swoja droga fajna mieszanka, Dragonforce to melodyjny power metal - smiesznie bedzie jak po nich/przed nimi wyskoczy nasz Behemoth :))
Będe na bank Nightwish to miód dla ucha.:)