Witam ! Ma ktoś save z mafii? Bo ja sobie nie moge poradzić z wyścigiem !! Już 100 razy probowałem i nic... Kolega mówił mi że jedynym sposobem na przejsce wyścigu jest zgranie save... jeśli ktoś posiada to bardzo prosze na prv. :)
Wersja do druku
Witam ! Ma ktoś save z mafii? Bo ja sobie nie moge poradzić z wyścigiem !! Już 100 razy probowałem i nic... Kolega mówił mi że jedynym sposobem na przejsce wyścigu jest zgranie save... jeśli ktoś posiada to bardzo prosze na prv. :)
To Ty ciekni jesteś, wyścig nie jest prosty, ale jest na pewno do przejścia! Próbuj dalej...
"Kolega mówił mi że jedynym sposobem na przejsce wyścigu jest zgranie save..."
hahahaha dobre
Przeszlem wyscig za 4 razem, probuj to ci sie uda
napewno da sie przejsc kilka prób i sie uda, a z tym savem to dobre :)
no kurde !! Nadal nie moge przejsc!!! Jechać wolno a sami sie porozbijają? Czy pędzić aby być ciagle na pierwszym miejscu? Powodować kolizje? Robie co tylko moge ]:-> i nadal nic.
musisz nauczyć sie panować nad pojazdem na zakrętach, a tak to normalnie to pruć na maxa, pojeździsz troche to poznasz dokładnie trase....
No weź ktoś rzuć save. Ja już nie moge... siedze już nad tym wyścigiem podan 2 h i nic wrrrr. Nie mam wprawy w jeździe samochodem. Klawiatura mi siada albo mój mózg :) Bardzo prosze o save !!!
nie mam sejva ale mam rade: grzej wszedzie na maksa a kiedy tylko wciszkasz skret lewo lub prawo(nawet jesli tylko chcesz sie dobrze ustawić na prostej) to puszczaj gaz
wpisz se na wyszukiwarce save mafia i napewno cos bedzie.... a wyscig wcale nie jest taki trudny :/
wpisalem i nigdzie nie ma save,a jak juz są to brak takiej strony :P
w mafi najleprze jest zakonczenie :):):)