Proszę o jakiekolwiek wyjasnienie. Gdzie jest mój post!!! Już poczułem się jak gwiazda 'Życi na gorąco" a tu taki zawód... odpisuję i myk... spod mychy mi zniknęło!!!
Proszę o pomoc!!! gg 2863458
Wersja do druku
Proszę o jakiekolwiek wyjasnienie. Gdzie jest mój post!!! Już poczułem się jak gwiazda 'Życi na gorąco" a tu taki zawód... odpisuję i myk... spod mychy mi zniknęło!!!
Proszę o pomoc!!! gg 2863458
seba i tak zostaniesz w naszej pamięci na zawsze ! niemartw sie dalej będziemy cie mieli jako GWIAZDE ....
P.S: seba jesteś wielki :]
no ja ma ktos kopie tamtego posta to byl naj leprzy post w jaki uczestniczyłem:P prosze jesli ktos ma niech napisze domnie takie posty to zadkosc nie wiele jest postów które postrafią mnie robawic:P
O super! A mogę na koniec zrobić coś ekstra... Dla Was? Może striptease? Taki malutki? Nagram a potem puszczę zainteresowanym? Z pająkiem tu i ówdzie?
Kurcze jak fajnie! cała Polska jest ze mną1 Ale ja sie nie poddam! Jestem silny z Wami i Wami! Dziękuję kochani, rodacy terrarysci, hodowcy.... juz idąąąąą aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurde taki sławny i jeszcze mu mało ;p
cyclosternum jak sie człowiekowi raz woda sodowa udezy do głowy to niema odwrotu... mi tam naszczesnie niewaliło po mojej sławie ostatniej :D
A wiesz człowiek sie rozochoca.... W miarę jedzenia apetyt rośnie i rośnie. A teraz to zrobię cos ekstra może... O już wiem wałek ale taki na całego... już nie za 3 zł, ba nawet nie za 6 zł, za10!!!! O to jest myśl za dychę gościa jakiegoś przekręce, naiwnego, e nie stałego klienta, który juz kupił u mni eza jakiś 1000zł. Na 10 go zrobię.... i wyjadę, na zawsze. A zapomniałem, przcież nie mogę wyjechać bo i tak mnie zabierają. O ale własnie tak. Odejdę z klasą! Jak Arsę Lipę!
O co chodzi?? Czyżbym przegapił jakiś fajny pościk??
Co to był za post..... la la la la.....
Ale tak serio to gdzie on mozę być, bo też mi sie podobał i sie ubawiłem jak nigdy?
Chodzi może o ten temat "SEBA OSZUST??"??
seba przestan juz :)
jak chcesz to moge zrobic takiego samego
No to wrzućcie go tutaj albo jak nie to tesh chce go mieć:) najlepjej na majla terragady@wp.pl tesh chce się pośmiać:)
O a seba nie masz nikogo znajomego co do wawy jeździ??
Ale nie no panowie poważnie. Całośc cały wątek gdzie moze być? Pytam z ciekawości. Szukałem w innych działach ale nic. Powinien być przeniesiony do giełda lub handel. Kurcze, gdfzie jest króliczek.....??
Seba z tym stripteasem nie jest zły pomysł. A wogóle to pewien znany polski hodowca ptaszników(nie z tcp) opowiadał kiedyś o przypadku, jak koleś puszczał swojej dziewczynie na "dziurkę" pajączka. I pewnego razu musiał tak z nią pojechać do doktora na operację wyciągnięcia włosków z "dziurki" ;) Musieli mieć tam niezły ubaw.
Mam takiego kogoś. Mozemy się dogadać ale moze przez gg 2863458
terragady niezla fota w profilu :P
ale wesoly post -smietnik :)
No to trzeba mieć łeb żeby takiego mykaobmyśleć! Pajączek na pipeczke! Super..... o mam pomysł kochaaaaaanieeee szykujjjj sięęęęęęęęęę
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Tylko nie murinssssssssssssss (Dorota moja dziewczyna)
ej tak sobie własnie zobaczyłem swój profil a tam patrze jakoś mi sie porozmnażały zwierzaki a jak chce usunąć to wyskakuje "Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() in /public_html/terrarium/serwer/forum/common.php on line 71"
Seba masz tu fotke :) TYLKO OD LAT 18!!!! - [ocenzurowano] :P
Eh seba seba... Ty oszuscie... na 3 zl :( Wiesz co, jak mogles ? Jak mogles zrobic cos takiego ?! Pan Bog Ci tego nie wybaczy, pujdziesz do piekla, zobaczysz !
Hehe, ten co zalozyl tego posta "seba oszust" chyba nie byl trzezwy i "lekko" go nie dorobili ;) Dobrze ze admin go usunol po paru minutach...
Ps. Seba taka masz ladna dziewczyne i do takich tortur bedziesz Ja zmuszal ? :P:P Za co ? :P
aaaaaaaaaa wy się nie śmiejcie - mnie tez kiedyś oszukano na 3zł i do dzisiaj nie moge zarobić na to piwo :P :P :P :P :P :P
co za temat, w ogóle co za historia - ajajaj :P
:D :D :D
Chrzanu to moze kazdy z nas zrzuci sie dla ciebie po 10 gr i ci wyslemy :D Moze sie 3 zl uzbiera :D
o tak proooooosze, prosze tak to jest dobry pomysł, albo wpłaccie mi na konto :D
ale byłoby fajnie :P
to moze przy okazji zrobimy drugą zbiórke dla tamtego kolegi i oddamy tez jemu to 3zł :D
Jak pisał to go dorabiali własnie.
Ale i tak go nie dorobili. No co sie smiejecie... moze mu zal tego goscia co stracil 3 zl ? Przeciez na chleb by mu starczylo to 3 zl :P
O i to popieram! W jedności siła! Terraryści wszystkich miast i miasteczek, proletariusze od pajaków, gadów, itd! Towarzysze, towarzyszki ( o szczególnie towarzyszki)! Łączmy się! W jedności siła! Stańmy silni, gotowi, ramie w ramię , jak bracia! Dajmy odpór kułactwu imperializmowi i burżuazji! Tak zbudujemy nową rzeczywistość.... To mówiłem ja jarzabek... to znaczy seba.
No nie tyle raz na giłedzie widziałem, a autokrawu nie wziełem nawet stolik miałem koło seby, a no własnie mnie tesh oszukał poszyczył 2 pudełka za 23 gr/szt.I nie oddał do dzisaj.
Seba idzesz po sławe. jako naj wiekrzy oszust!!! gratulacje
Oddam, oddam! Co do pudełka oddam! Na najbliższej giełdzie! jako rekompensatę dam takie po 35gr. Wieksze i z autografem.
jak z autografem to chyba się skuszę i sam kupię :P :P oczywiscie autograf z dopiskiem [b]"Seba mega OSZUST z TCP misiowi chrzanikowi" :D
Bój to jest nasz ostatni...
Sajuz nieruszymyj raspublik sfabodnych
splotila na wieki wielkaja rus!
Da zdrastwuje sazdannyj woliej anrodow!
Jedinnyj magućnyj TERARISTYCZNYJ sajuz!
Eta wsio tawariszcz mirekesp!