no kapa poszedł troszke , eh moze bedzie 35 ptk
Wersja do druku
no kapa poszedł troszke , eh moze bedzie 35 ptk
no ja licze na jakieś 45 :P łatwizna że shok :P
Nom test był zadziwiająco łatwy i co najwazniejsze - list :P
moglo byc latwiejsze:/
Co roku jest latwizna :)
Jak ktos przynajmniej chodzil w miare systematycznie do szkoly, to napisze te testy bez zadnego przygotowania.
Ja sie nie przygotowywalem, bo mi sie nie chcialo, a w koncowych wynikach wyszedlem... calkiem calkiem.
No ale to fakt, ze to jest jeden z wazniejszych egzaminow :)
W takim razie powodzenia na przyrodniczym.
ogołnie to łatwe , ale wolałbym rozprawke niz list...
Ja sie nie spodziewalem listu, myslalem ze bedzie jak zwykle zaproszenie i rozprawka- ale i tak chyba niezle poszlo.
dziś było bardzo łatwe, ale za to jutro nam tak dowalą że shok ...
No ja też uważam że prościzna, najbardziej mnie wkurzyły pytania dotyczące wiersza, to mogłem sknocić... Ale ogólnie dobrez poszło
dzisiaj nawet był łatwy (tylko w liście niepotrzebnie napisałem swoje dane...lol) ale za to jutro to tylko biologia i gegra mnie ratują...chociaz co do gegry tez mam pewne wątpliwości...
egzamin w miare prosty najgorszy byl wiersz:/ ale podbudowalem sie listem:D:D:P
Licze na jakies 37-42ptk:)
Łatwiejszy niż próbny,ale ten I tekst nie był zbyt fajny;/
po 15 minutach jak przeczytałem zadania stwierdziłem że nie jest źle :D
ogólnie uwazam ze napisałem neizle, ale to wszystko sie okarze :D
jedynie co mi niepasowało to temat egzaminu "plemiona europy" :/ beznadzieja :P
a w zadania z wycieczką jednoniowa napisałem 4-o dniową, ale poprawiłem :D
zobaczymy jak bedzie:) Dobrze ze był list, można pisac i pisac.. najgorsze były pytania dotyczące wiersza Cz. Miłosza;/
wiersz glupi teksty tez raczej glupie. bledy beda na 100% licze na jakies 35 pkt. moim zdaniem jutro bedzie latwiej (wole matme i reszte tego wszystkiego)
Wiersz nie był zbyt trudny, za to pytania do niego były rzeczywioście zabójcze. Ogólnie z testowej części to miałem maxa:D:D:D:D
zawsze jest prosty ;) ja jestem dyslektykiem, dysortografikiem i dysgrafikiem a napisałem na 44 pkt ;)