-
Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??
Jak w temacie. Nudą trochę wieje i trzeba jakoś czas zabijać. Ja z ostatnio oglądanych polecam zerknąć na "13 Dzielnice" (tylko niech ktoś nie mówi że to gniot, bo wiadomo że fabuła nie jest w tego typu filmach podstawą). Oglądaliście "Mechanika". Jak wrażenia?? Dla mnie to był taki "Podziemny Krąg" (ang. tytuł: Fight Club) tylko że ponury. Nic nowego.
-
Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??
Ja polecam w 100% "The Girl next door"- Dziewczyne z sąsiedztwa, najlepsza komedia jaką oglądałem w 2004 roku.
-
Mechanik mi sie bardzo podobal. I w zaden sposob nie przypomonal mi Fight Club...:> Bardzo fajny filmik ostatio tez dorwalem: Football Factory (o angielskich kibicach). Niedawno (przedwczoraj) odladalem Milion Dolar Baby (swietny film, polecam jesli ktos nie widzial) i Marzyciela (ten taki sobie przechodzacy w dobry:P). No i jeszcze LOTR:ROTT extented vwrsion... Pol dna z glowy przy tm filmie...
Te tytuly z czystym sercem moge polecic jako ciekawe i dibre. Co ogladalem wczesniej, nie pamietam bo bardzo duzo filmow przewija sie przez moj dysk.
-
Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś
"The Girl Next Door" - Jak dla mnie napewno nie najlepsza komedia, ale miły filmik na deszczowe popołudnie. No co tu dużo mówić.. Ładna ta sąsiadka. :))
-
Jak to nie?? 2 gości z problemami emocjonalnymi ma urojenia, wyobrażają sobie nieistniejących "przyjaciół" doprowadzających ich do samodestrukcji.. za mało podobieństw SDY??
Football Factory jak dla mnie super... Wspomnienia wróciły... ;)) Chociaż zauważyłem że większość ludzi ogląda ten film z nadzieją że będą flaki, siekiery, noże i wogóle "Teksańska masakra.." w kibicowskim wydaniu, a potem wychodzą z kina z niedosytem.. Jak dla mnie to podchodzi to pod zboczenie - jak ktoś chce krew i flaki to niech się w rzeźni zatrudni a nie szuka podniet tam gdzie ich nie ma.
Milion Dollar Baby mnie przeokrutnie zmęczył.. i mi się odobiście nie podobał. Już Mechanik mnie w lepszy nastrój wprawił. ;))
A co do LOTR to jedyne książki w życiu jakie przeczytałem z tego gatunku to właśnie trylogia Tolkiena - podobały mi się przeokropnie, a potem oglądnąlem film.. A potem poszedłem szukać żyletki żeby się "rozerwać". :// Filmy LOTR - Bllleee..
Jeszcze jakieś propozycje?? Bo jak narazie to wszystko ma za sobą. :))
-
A kto z was oglądał Piła? Super film strasznie mi sie podobał:D
-
Polecam filmik "Nikotyna"
-
Bardzo fajny.. Chyba że życzliwy kolega (tak jak w moim przypadku) mówi Ci zakończenie zanim zaczniesz oglądać.. ://
-
Słyszalem że warto obejrzeć, ale nie dogrzebałem się do niego jeszcze. :)) Wszystko w swoim czasie. :))
-
Podziemny krąg oglądałem i bardzo mi sie podobał:D A oglądał z was ktoś American Pie?:P:D
-
To chyba raczej wszyscy widzieli. :)) Zależy jeszcze którą cześć. :))
-
Polecam...warto zobaczyc:)
-
A oglondales ,,skarb narodow" mi bardzoie przypadl do gusty - polecam !!!
Bardzo ciekawy i zadziwiajacy film- nawet troche w nie ktorych momentach smieszny !!! Ale jednak to film barzdziej przygodowy niz komedia!!!
POLECAM
POZDRO
-
Zadziwiający.. no niech Ci będzie. :))
-
ponczos obejrzyj sobie piłe, tylko jak koledzy mówili lepiej zebys sie wczesniej nie dowiedział jaki jest koniec, film naprawde dobry:)
-
"Ja, robot" "Obcy vs Predator" "X-man 2" "Meksykańska masakra piłą mechaniczną" "Van Helsing"(nie wiem czy dobrze napisałem) hmm i z tych lepszych to wszystko.
-
-
Ani Nationa Traesure ani Van Helsing nie byly nawet przecietnymi filmami... To byla szmira jakich malo.
Az zajrze do szfy i wygrzebie moja plytografie i napisze kilka ciekawych tytulow:
Piraci zKaraibow
Braterstwo Wilkow
Leader 49
Przekret (mistrzowski film)
The Boondock Saints (kolejny genialny)
Vanilla Sky
Freddy vs Jason (pojedynek dwuch najslawniejszych chyba postaci z horrorow, troche chalowaty ale fajnie sie golada:P)
Ice Age (wiewior rulez:P)
51st state (Formula czy jaks tak po polsku)
Dzien Swira
The Usual Suspect
Pich Black
Kroniki Riddicka
Meet Joe Black
Pokerzysci
Inni
American History X
Fanatyk
The One
Plytki Facet
Hitch
Blow
100 dziewczyn i ja
Ghost Ship
www.strach
The Ring
The Ring 2
The Eye
The Eye 2
Cinka Czerowna Linia
Kill Bill vol 1
Kill Bill vol 2
Ocean's Eleven
Ocean's Twelwe
Road Trip
Monsters Inc.
Akira (jesli ktos lubi anime)
What Woman Want
Planeta Skarbow
13 duchow
Hero
House of flying daggers
Poznaj mojego tate
Meet the Fokers
Bruce Allmighty
Milczenie Owiec
Hannibal
Czerwony smok
Z ponad 200tu tytulow wsybralem ci najlepsze, godne polecenia filmy ktore nie sa juz nowe, ale ja bardzo czesto do nich powracam. Wybierz cos sobie:P
-
Fight Club TAK!
Mechanik TAK!
ale nie oglądaj NIKOTYNY!!! nudy na pudy!
oglądanij sobie PIŁĘ! na prawdę super!!!
Van Halsing max SYF!
Underworld nawet, nawet.
Ghost in the Shell I i II
Blow
Piraci z Karaibów
LORT
Resident Evil I (broń boże nie II)
i wszystko filmy amatorskie ZF Skurcza!!!!!
-
Aha, widze ze SDY polecił właściewie wszystki filmy i odraził to co ja... :) A jeszcze dodam od siebie
ICE AGE :)
-
Hehehe, Tyler, Ice Age tez napisalem:P
-
-
zapomniałbym o filmie "Efekt motyla" również godny polecenia;)
-
Z filmów typu komedja polecam:
-Luźny gość (Freddy Got Fingered)
http://www.filmweb.pl/Lu%BCny,go%B6%...,Film,id=31900
-Chłopaki na ibizie.
http://www.filmweb.pl/Ch%B3opaki,na,...,Film,id=33462
Jeśli ktoś lubi idjotyzmy ;], to są to filmy dla niego.;P
-
"Freddy.." mnie się np. podobał. Uśmiałem się setnie. :))
-
Też mam już za sobą. I również mi się podobał. :))
-
O tak, RE II tragiczny. Przyznaję w 100%. O Pile było wcześniej. Underworld do obejrzenia. LOTR Syfff.. (wcześniej czytałem książki i mam niedosyt... ogromny niedosyt), a BLOW akurat nie widziałem. ;))
-
Tak sobie poprzypominałem kilka naprawdę (moim zdaniem) tytułów wartych uwagi:
1. Blair Witch Project I.
2. Podejrzani (Usual Suspects) - K. Soze.. Super.. :))
3. Man On Fire - ogólnie prawie nie zdarza się żeby Denzel Washington zagrał w słabym filmie, a ten może napewno zaliczyć do udanych.
4. Pulp Fiction i ogólnie wszystkie inne Kill Bille Tarantina. :))
5. Z polskich: Dzień Świra, Symetria.
6. Z bajek: Epoka Lodowcowa - nie ma lepszej.
7. Z XXX: Dręczona Pożądaniem. :P
*** A tu ciekawostka, mogę powiedzieć że "mój film rodzinny" - starszy z bratem oglądali go chyba 30 razy.. BLUES BROTHERS!! LOL. :)) ***
Miałem jeszcze dopisać "Piękny Umysł" ale ostatnio oglądałem kilka filmów o podobnych "osobnikach" (Fight Club, Mechanik, Hide and Seek) i już mam dość...
-
Aha!! Jeszcze 3 :)) - EuroTrip - sympatycznie śmieszny, Porachunki i oczywiście Przekręt - widział ktoś?? Brad Pitt cygańskim mistrzem boksu. :))
-
16). Zabrania się wstawiania do podpisu plików graficznych i skryptów i tagów html poza dozwolonymi. Z tagów html dopuszcza się tylko bolda, italic, podkreślenie i kolorowanie.
Ponczos prosze zastosuj sie do regulaminu...
-
ponczos - man on fire to po polsku Człowiek w ogniu ? To w tym filmie jest scena z gdzie wkładają kolesiowi w tyłek C4 i przesłuchują ? Zalega mi to na dysku, musze oglądnąć w końcu .
-
Zastosuję się, ale jeżeli możesz to (jeżeli masz w tej sprawie jakąś wiedzę) wyjaśnij mi coś: Miałem sygnaturkę w 100% zgodną z regulaminem: tekst, podkreślenie, kolorki, bold - kiedyś wchodzę na forum i okazuje się że cały kod html został z mojej sygnaturki wycięty, pomyślałem że przypadek i zrobłem od nowa, jednak wczoraj sytuacja znów się potórzyła, nie wiem czy jest to przypadek czy celowe działanie, ale jest to co najmniej irytujące. Stosuję się do regulaminu - źle, nie stosuję się źle. To ja już nie wiem do czego się stosować..?? :))
P.S. A ja u kogoś wczoraj widziałem takie fajne zdjęcie głowy modliszki na czarnym tle i z nickiem w czerwonym kolorze.. Nie wiesz przypadkiem kto to był Nazar?? :P:P:P Pozdrawiam.
-
To grzech że Ci zalega!! Powinienneś to już dawno oglądnąć!! :D
P.S. To właśnie ten film. :)) Fajne sceny z filmów kojarzysz.. hehe.. :P:P:P
-
POnczos chcialem tylko cos sprawdzic:) zdjecie bylo przez 5 minut:) A co do Twojego pytania to napisz to na forum "serwiis TCP" tam dostaniesz odpowiedz bo tu sie off topic zrobi:)
-
A z głupich komedii to oczywiście:
-Jay i Cichy Bob kontratakują
-Ameriacan Pie I, II, III
-Road Trip (Ostra Jazda)
-Miasteczko South Park
-Ja, Irena i Ja (z Jimem Carey;em)
-
EUREKA! Wiem jaki film jest najlepszy!
FORREST GUMP
-
reqiuem for a dream bardzo fajny
ja Irena i ja
Cast away
Shrek2
gwiezdne wojny wszytskie
instynkt
egzorcysta
spider man z wiadomych powodów:D