Czy ktos z was czytał Biblie Szatana Anton Szandor'a LaVey'a ?, jakie wrażenia?
Dla mnie Super
Wersja do druku
Czy ktos z was czytał Biblie Szatana Anton Szandor'a LaVey'a ?, jakie wrażenia?
Dla mnie Super
Wole Księge Nod...
Ja czytałem, może być ale dla mnie np. czarna msza która jest tam opisana jest smieszna;)
<hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><h ahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hah aha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahaha><hahah a><hahaha><hahaha><hahaha>
Ja mam NOD ale po angielsku. Demon jak masz te książki po polsku na kompie to weź gekon1@o2.pl
Mam w cholere tego typu ksiazek. Co do BS, to przeczytalem... ot zwykla ksiazka filozoficzna.
Z niektorymi myslami w niej zawartymi moge sie zgodzic. Ale smiac mi sie chce jak widze inwokacje od Szuru-Buru i Muchu-Muchu :>
mi tesz jak bys mugł z łaski.
Dla mnie caly satanizm jest smieszny, zwlaszcza gdy mowi o tym ktos w wieku adasia_0 :] lol :]
Ja do prawdziwego satanizmu nie mam nic... ot po prostu ateizm z mala domieszka egoizmu.
ALe raczej chodzi mi o satanizm w takim ujeciu- i obnoszenie sie z tym i robienie wokol siebie szumu, by zwrocic tym na siebie uwage ;P
Moze nie do konca w tym przypadku, ale widzialem juz takie, jak opisalem :]
Stary przeczytaj lepiej Harrego potera , jest o niebo ciekawszy niz jakas biblia szatana napisana przez łysego cygana który w cyrku całe zycie pracował. DAj sobie spokók z takimi farmazonami bo szkoda na to czasu , pozmywaj w domu garki , umyj podłoge mamie w kuchni albo idz z psem na spacer zamiast wczytywac sie z beznadziejne faramazony. TAKICH SZATANOWCÓW TO STAWIAM NA JEDNEJ PÓŁCE Z BABAMI Z RADIA MARYJA jestescie jednego pokroju ludzie.
Saurus - w 100% popieram. Ale to nie nazywa sie satanizm, tylko debilizm.
Nie ma nic gorszego niz pozerstwo swiatopogladowe.
tym bardziej ze nie zbudowali jakiejs mocnej pozycji, w przeciwienstwie do sporej ilosci "chorych sekt",a mialo byc tak pieknie z Baal Zebulem w pierwszej lawce:)))
Ja mam księge Nod po Polsku...
Yap..satanizm to raczej swiatopoglad i filozofia... O tym, czy "kwalifikujesz sie pod to" swiadczy tylko i wylacznie Twoja osobowosc i poglady.
A co do wszelkich "szatanskyyych" i innych komicznie mrocznych sekt, to sie nie wypowiadam, bo szkoda czasu na zajmowanie sie pierdolami.
Goblin weź mi wyślij gekon1@o2.pl
Daf wysłałem.
adas_0 ludzie mają racje lepiej się zajmij grami niz szatanami:P
PS. To ze ktos czyta taka biblie jeszcze o niczym nie swiadczy, ja ja odebrałem z przymrózeniem oka..:]
Obcy nie rozumiem takich ludzi dlaczego wytykasz styl bycia innych, jak widzisz skoro są ludzie ktorz to "biorą" musi byc jakis sens.......
Ho ho, a co dopiero w moim otoczeniu sie dzieje... gdzie by nie spojrzec, to przewalaja sie tlumy pseudosatanistow/anarchistow/patriotow (^^), rastafarian i innych pokemonow.
Jak do tej pory, na swej drodze spotkalem moze z 3 anarchistow i jednego sataniste, ktory nie zblaznil sie opowiadajac o swoich pogladach.
demon - mi tez podeslij.
Wyślijci mi jedno i drugie na frycha@poczta.onet.pl też chce się pośmieć... :D Ja tam jestem ateistą, ale chce wiedzieć co tam opisują... :)
A tak w ogole moj mail: atrax@terrarium.com.pl
coprawda nie jestem od Ciebie wiele starszy ale takie kretynizmy mam juz za sobą , i diabły kozie łby, szatany lucyfery i inne ciulstwa wywołują tylko usmiech na mojej twarzy, lavey nie był zadnym filozofem tylko biednym cyganem bez pomysłów na życie , i napisał ten stek bzdur tylko i wyłącznie dla pieniedzy, zalożył sobie jakąs instutucje zwana kosciołem sztana i zbił na tym niezłą kase ( tak , tak podobnie Rydzyk) Tyle ze zamiast bozią posłuzył sie wizerunkiem pana złego szatana. Poczytajcie sobie dokładniej o tym kolesiu pracował w cyrku i chyba odbiło sie to na jego psychice, moze nie dali mu etatu klauna wiec zaczoł pisac cygan biblie.... tak więc macie SZTAŃSKA BILBIE NAPISANA PRZEZ CYGANA WYCHOWANEGO W CYRKU...
mi też możecie powysyłać :) pierdola88@vp.pl
i jaakby ktoś miał coś o magii chaosu... też wysłać
i o crowleyu... też
jestem realista ateista na dodatek pesymista... ale różne rzeczy czasem trzeba poczytać :P
Filozoficzna? ;/ mocno bym polemizowala... Raczej ideologiczna.
Schopenhauera proponuje ;>
No rzeczywiscie stary jestes 16 lat ho ho !!! Rozprawiasz sie tutaj o rzeczach o,ktorych pojecia dziecko nie masz i jak widac nawet czytajac to co napisal La Vey nie skumales tego,ale tlumaczyl Ci nie bede,bo nie czas i miejsce na to.Poczytaj sobie jeszcze raz o La Veyu,bo taki byl z niego nieudacznik ,ze nawet gral w filmie Polanskiego i wspolpracowal z Sam Francisko Ballet Orchiestra w wieku 16 lat,gdyz byl uzdolniony muzycznie !!!.Ty w tym wieku smigasz do podrzednego gimnazjum/liceum i piszesz pierdoly na forum !!! Tak na marginesie to jego pochodzenie nie jest istotne,a swoje uprzedzenia dzieciaku wyglaszaj gdzies indziej. W ogole sie dziwie ,ze ten watek nie zostal zamkniety i pozwala sie dzieciom na takie konwersacje o rzeczach o ktorych do konca nie rozumieja...