Kto z was jedzie ?! Ja już tak planowałem i planowałem i chyba się wybiore, a własciwie wybierzemy bo napewno sam nie pojade ;P
a więc kogo z was mógłbym tam spotkac ?! ;D
Wersja do druku
Kto z was jedzie ?! Ja już tak planowałem i planowałem i chyba się wybiore, a własciwie wybierzemy bo napewno sam nie pojade ;P
a więc kogo z was mógłbym tam spotkac ?! ;D
mnie
A jaka tam muza będzie?
http://rozrywka.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=15887
oficjalna strona z poprzednich lat:
http://www.heinekenmusic.pl/opener/ - nie zamykaj tego okna co ci się pojawi przy uruchamianiu strony.
Nic ciekawego, ale na w ostateczności to mógłbym pojechać na Snoopa i Slima.
Do zobaczenia Cage :D
Ja mieszkam w Gdyni, więc mógłbym pojechać, tylko że bilety 200 zł na 2 dni kosztują...
a tam, ja tam dam te 200zł za fajną zabawe, zresztą niewiadomo kiedy znowu odwiedzi nas Snoop Doggy Dogg ;D
cholera, strasznie żaluję, ze mnie tam nie ma... przegapić w polsce The White Stripes i The Music to wielki być ból dla mnie, oj wielki być ból... :(
A za te 200zł mogę pić Hainekena ile wlezie czy musze za niego dodatkowo płacić? :P Strasznie drogo!
to nie jest cena za wejście czy za samą uroczystość, tylko w tym masz opłącone bilety na koncerty, wszelkie imprezy itd. oczywiście napewno nie wsystko miesci się w tej cenie, ale zato główny cel tej imprezy: występ Snoop Dogga
cage ja tam wole wydac 120 zł na metalmanie. A poza tym do spodka mam niedaleko;) Ale jeżeli mieszkał bym bliżej to bym sie wybrał;):D
no wiesz ja metalu nie słucham i mnie kręci co inengo ;D
a w sumie to do gdyni masz niewiele dalej ode mnie jakies 70 km ;D
Zgadzam się, nie wydałabym ani centa na taki chłam jak Snoop Doggy Dog. A na Metalmanii byłam i było suuuuper:). Nie żałuję ani grosza wydanego na bilet:) Szkoda tylko, że taka impreza odbywa się raz na rok:(
no cóz jak mówiłem mi wisi kto co lubi, ale jak co ci sie nie podoba a mówimy w spokojnym klimacie to nie musisz odrazu jechać po rapie że jest chłamem, bo ja np metalu nie słucham ale nienajezdzam na metali bo sa spoko i mi wisi kto co lubi, ale tez potrawie na wsiurska metalomanie powyjezdzać jakbym chciał, więc prosze o spokój.
wsiurskie nie wsiurskie...
ja bym pojechał ze względu na tego heinekena....:P
zimny... w szklane... bąbelki... ahh!
pelnoletnosc ma swoje zalety ehh:P juz niedlugo:D:P
jeszcze tylko rok.... i na luzie sobie pojde i kupie browara takiego jakiego misi e zachce :p ehh a teraz dupa kombinowac trzeba dowod od kumpli pozyczac.... ciezkie zycie :p
bez sensu porównywanie tego do metalmanii.I nie chodzi mi o poziom obu imprez(a metalmania ostatnio na równi pochyłej i w dół leci).Open'er to inna impreza,dwudniowa z namiotami.To jest prawdziwy festiwal a nie jakiś tam zlot w spodku
Jeśli Cię uraziłam Cage to sorki:)
Nic ciekawego?? W d*** mam Snoopa, Underworld to jest potęga !!
Ps: nie chcę urazić żadnego snoopomaniaka, po prostu wolę Underworld`a od Snoopiego :)
Pozdro600. Greg
krzanisławie, ja jadę !! Na 100% :D
I nie na jakiegoś tam psiaka ;-)
Underworld, to jest dopiero coś...
"Underworld jak piszą krytycy stopniuje napięcie i nagle - ciężkim, niezwykle dynamicznym rytmem - wgniata w ziemię" :)
Ej, to wpiszcie się poniżej kto będzie tam na 100%, zeby się szykać nie tylko po koszulkach arachnea ;-)
anyone... ??
dla nie wiedzących grześkowi w tym pytaniu chodzi o to czy ktoś jeszcze jedzie ;D ;D ;D
Cp ty nie powiesz wszystko wiedzący krzanie. Ale ja się pytam kto jedzie na 100% a nie kto by pojechał ale to i tamto albo jedzie na 76,4% :]