Hej! Czy ktoś widział lub posiada zezowate zwierze? Ja właśnie dostąpiłam tego zaszczytu i mam zezowatego kota,wzietego ze schroniaska.Wygląda to fenomenalnie. Jak mi się uda zrobię mu fotę:)
Wersja do druku
Hej! Czy ktoś widział lub posiada zezowate zwierze? Ja właśnie dostąpiłam tego zaszczytu i mam zezowatego kota,wzietego ze schroniaska.Wygląda to fenomenalnie. Jak mi się uda zrobię mu fotę:)
Moje zwierzaki akurat nie maja takich wad :D Ale czekam no fote Twojego kocura!!
jedna z moich modliszek chyba ma strita bo zadko trafia w ofiare w pierwszej probie ataku;)
Ja mam brata i teszmam sie z CZEGO smiac:/:p
kurde dawaj fote kota hehehehehe moze cos mu sie w przeszlosci stalo i dla tego ma zeza
pewnie sie wydurnial i ktos go przestraszył/zrobił się przeciąg i mu tak zostało:)
ja mam mopsa z wrodzonym u tej rasy lekkim zezem rozbieżnym - jak w coś celuje, wpierw namierza jednym oczkiem, a potem dostraja drugim. Bardzo przydatna "wada" - wpatrując się z miłością we właściciela jednym okiem, drugim może rejestrować, co się dzieje dookoła ;-)))))))))
Ja mam 2 mopsy jeden lekko ślepy drugi ma właśnie lekkiego zeza:D
Ja mam grubego dalmatynczyka, ktory ma taka wade wzroku, ze caly czas ma oczy wlepione w zarcie.
Buahaha, mój ma dokładnie to samo, chyba mu końskie klepki na oczy założe.
ja też miałam dalmatynczyka, ktory mial taka wade wzroku, ze nie widzial wysokosci, skoczyl z drugiego pietra a ptem łaził ze śrubą w udzie.
ehh...
duuzo modlich nie trafia za pierwszym razem raczej napewno niema "strita"
Zez u kotów oznacza z reguły chorobę. Proponuję udac się do weterynarza......
Mopsy są super! Mają taką słodką mordę... :P (bez urazy Morda)
A oto mój kotek:P Myślę że o innego zeza Ci chodziło(z Tymi chorobami). A tak na marginesie to jest troszkę chorawy ale watpię żeby to było jakos powiazane z wadą oczu(ale widzi doskonale).
to ja mam podobnego owczarka srodkowo-azjatyckiego 70 kg żywej wagi całymi dniami śpi i najchetniej kolo miski ;p