Chcesz zarobic w internecie?!!!
Witam wszystkich szczerze mowiac zawsze bylem sceptycznie nastawiony do zarabiania w internecie ale ostatnio zmienilem nastawienie. Dostalem przez gg linka do zagranicznego serwisu ktory polega wylacznie na przegladaniu 40 hasel w wyszukiwarce miesiecznie. Niby to bez sensu i nie oplacalne dla tych co maja nam za to placic ale z pewnoscia polega na tym iz serwis ten zarabia poprzez liczne odzwiedziny na stronach pelnych banerow - tak wiec na reklamie.
Chodzi tez o to ze kazdy reklamuje dalej te strone innym ktorzy jeszcze nie sa zalogowani. Tym sposobem nowi ludzi docieraja do serwisu ktory zarabia wiecej na reklamie a my dostajemy wiecej kasy za przyciagniecie innych do interesu.
Metoda platnosci jest przelew na specialne konto StormPay lub czek na adres domowy. Od kazdego hasla wyszukiwanego dostajemy 2-5 centow a limit dzienny to 40 wyszukiwan. Tak wiec na poczatku mozna zarobic nawet 60$ miesiecznie a pozniej gdy wciagniecie nowe osoby nawet duzo wiecej. Gosciu ktory wciagnal mnie zarbia nawet 180$ na miesiac. Pieniadze sa przysylane co 15 dni jesli osiagniecie odpowiedni poziom gotowki (nie oplaca im sie wysylac np. czeku na 3 $ bo wiecej zaplaca za przesylke)
Ja jestem nowy w tym i nie recze ze to dziala ale sluchalem kilku osob ktorzy naprawde dostaja z tego kase. Tak wiec zapraszam wszystkich w koncu i tak nie macie nic do stracenia a pieniadze zawsze sie przydadza:
KILKNIJ TUTAJ
Po wjesciu na linka nalezy kilknac register i w formularzu podac koniecznie prawdziwe dane poniewaz na adres ktory podacie przesylane beda pozniej czeki . W dziale questions mozna dowiedziec sie wiecej na temat zasad dzialania servisu
Re: Chcesz zarobic w internecie?!!!
Ja już byłem w systemie w którym skany czeków widzialem :| o co....i nic :] Sprobowac zawsze mozna ale uczciwe firmy to sie chyba w promilach liczy.
Nie twierdze ze to na 100% prawda ale zawsze mozna sprobowac.. nic nie tracisz.
po pierwsze tracisz czas a po drugie dajesz zarabiac spora kase ludzia ktorzy to wymyslili i to oni nic nie traca ;)
bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura bzdura
ciekaw jestem ile z tej forsy już wydałeś:]
"sluchalem kilku osob ktorzy naprawde dostaja z tego kase." - a co Ci mieli powiedzieć??
śmierć naiwności!
p.s. bzdura bzdura bzdura!!
trace czas i nerwy a to jest wazne...
do roboty a nie szukać łatwego zarobku!!!!!!!!
Ja z tego korzystam i jest spoko i to już około roku :P
Wszystko co pisza ze zarabiaja na tym kase itd... to traszne bzdury.
Podstawą w tego typu (zarabianiu??) jest zwerbowanie jak najwikszej ilości osób więc zawsze taki koles będzie wam wciskał kit ze zarabia miliony tylko po to zeby miał jak najwiecej zwerbowanych osób.
Musicie mieć conajmniej ze 100 osób zwerbowanych zeby zacząć cos zarabiać, zresztą 98% firm to złodzieje i to ze na stronach umieszczaja skany czeków tot ylko podpucha...
Sam bawiłem sie przez okrągły rok w zarabianie po przez klikanie linków w mailach.
W jendym sysytemie była minimalna wypłata 40$ a ja miałem 70$ i nigdy nie zobaczyłem kasy, to smao było z 5 innymi sysytemami.
Podsumowując to ktoś kto pisze takie głupoty ze niby da sie na tym zarobic w pojedynke to kłamaca, pozatym nawet jesli uda nam sie juz zarobić minimum to prawdopodobnie nigdy nie ujżymy tych pieniędzy..:/