Witam
Mam zrobic prace na informatyke i pilnie mi potrzebny Logo Komeniusz. Szukalem na P2P, google itp. itd. ale nic :(
Jak ktos ma programik to prosze o wsylanie na:
terrarystyka@boo.pl
lub podanie linka.
Bede bardzo wdzieczny :)
Wersja do druku
Witam
Mam zrobic prace na informatyke i pilnie mi potrzebny Logo Komeniusz. Szukalem na P2P, google itp. itd. ale nic :(
Jak ktos ma programik to prosze o wsylanie na:
terrarystyka@boo.pl
lub podanie linka.
Bede bardzo wdzieczny :)
ooo wlasnie :) Silent pozwol ze sie podepne:)
tez by mi sie przydalo bo tez akurat mam to na informatyce:)
rysowanie figor przestrzennych:P
z tego co sprawdziłem na eMul'u to jest. ma 44 dostępności i 100% skończonych źródeł. po spakowaniu ma 4.10 MB, jak nie masz aMula to ściągaj najnowszy jest chyba 44d.
Witam
Ja szukalem w Kazie, emule mi nie dziala, nie wiem czemu zadna wersja chyba z czyms sie ,,gryzie'' i nie moge zainstalowac. Mam prosbe sciagnal bysmy i wyslal na maila? Bede bardzo wdzieczny, bo kazaa nic nie znajduje :/
Pozdrawiam
moge tak zrobić, tylko że nie wiem czy już nie mam juz przekroczonego limitu na neo. a na kiedy ci potrzebne ?! moze dzisiaj bede miał, jak się pobierze to ci podeśle.
Witam
Przydaloby sie na dzisiaj to bym w nocy posiedzial. Im szybciej tym lepiej bo do piatku mam oddac a jeszcze musze zrobic :( Ale bede zadowolony ja wogole bedzie.
Dzieki wielkie. Bede czekal :)
Pozdrawiam
oo thx chrzanu :) ja juz wlasnie sciagam :D . . .
dobra to jak kaczi ściągniesz to podeślij silentowi a mi napsiz zebym nie ściągał. bo u mnie narazie sprawdz a źródła i zaraz pewnie dopiero zacznie sciagac, jezeli ja sciagne pierwszy to ci silent podeśle
Witam
Ok to czekam na maila od kogos :)
Pozdrawiam
ok Silent_Dragon już Ci wysłałem ;]
i już wysyłam dla kacziego
kaczi jak dalej chcesz to podaj maila :)
Witam
dzieki sskin ale nie dziala :(
pisze ze nie moze otworzyc pliku autoexec pod ms-dos cos tam 16 bitowy, chyba wina xp-ka :/
pozdrawiam
hmm ja mam też xp i działa... już to komuś wysyłałem i też u niego działało chyba że już coś się stało z plikiem czekaj zobacze teraz u siebie ;]
to jak mi sie sciagnie to mam komus wysylac?:) bo juz sie gubie:)
hmm no u mnie działa na xp pro więc coś przy przesyłaniu może... wrzuce na jakieś ftp to może Ci się uda;] spróbuj za kilka min: skin1989.w.interia.pl/logo.rar
Silent to spróbuj teraz pod tym linkiem:
http://skin1989.w.interia.pl/logo.rar
Witam
Dalej nie dziala.
pieprzony Xp Pro !!
:(
Pozdrawiam
cichy smoku to wysylac ci:)?
thx już sobie pobrałem :D sorx ze tak bez pytania ale szukałem tego od dłuższego czasu :(
Silent może masz tak jak ja na emule "lowid" i dlatego nie można się podpiąc pod servy :(
bardzo możliwe ze to przez to, pobrostu wywalają was z serwera bo macie zasłąbego ID, musicie sobie dobrze skonfigurować na highid to będzie śmigać elegancko i popatrzcie też w limitach transferów i takei tam ;P
ja już od roku jechałem na emuli cały czas mam te same ustwienia tą samą wersje i było ok ale teraz musieli mi porty poblokować admini :( i dla tego low :/ ale zamierzam zmienic dostwace to moze coś da ;)