-
Kocham Ja!!!!!!!!
Podziele sie z Wami moim szczesciem i radoscia!!! jesli macie to komentowac w sposob przykry dla mnie czy dla Nij to prosze nie komentowac!!!!!!!!!
wiec welinka cud natury i moja najlepsza przyjaciolka... do czasu.... juz kupe czasu wybijala mi jakikolwiek zwiazek i chciala to utzrymaxc na zasadzie przyjazni... do czasu....:0 teraz kiedy ktos mnie odrzucil i nareszcie prejrzalem na te zasr.. oczy wiem kto sie dla mne loczy-i nie jest to zastepstwo tylko naprawde wiem ze Ewelna jest dla mnie najwazniejsza!!! co wogole wspaniale to wprowadzilem Ja w "nasz" swiet i wprost kocha agamy brodate-ludzie kobieta ideal!! Piekna blaondynka, z cudownymi pieknymi niebieskimi oczami, super nteligentna, subtelna acz kolwiek "dzika" w dobrym tego slowa znaczeniu-rozumiemy sie bez slow, a to naprawde rzadkosc! nawet nie potrafie wam opisac co czuje koles kiedy spotyka taka osobe- patrzy na Nia na jej gestu i mimike isam sie w sobie raduje, kiedy tylko mam dola i uslysze ej charakterystyczne "cudownie, wspaniale" wprost sie rozplywam!!!!!!! kiedy rozmawiamy jest "dziwnie" jakbysmy wiedzieli co powiemy-to spanialem!!
Niestety ale ta jakze piekna Pani nie chce jakos sobie przyswoic do swojego serducha tego ze ja ja kocham i zrobi wszystko by z nia byc, kiedy pisze te slowa Ona rozmmawia ze mna na gg az mi sie smiac chce!!
a teraz cos do tej Pani:
MOZEZ MI NIE WIERZYC, MOZESZ UWAZAC MNIE ZA KRETYNA I DZIWOLAGA ZE NAPISALEM TO TUTAJ NA OGOLNOPOLSKIM FORUM, ALE CHCIALEM TO POWIEDZIEC WSZYSTKIM WSZEM I WOBEC ZE CHCE BYC TYLKO Z TOBA I ZROBIE WSZYSTKO NAPRAWDE WSZYSTKO ABY BYC Z TOBA!!!! MOZESZ M NIE UFAC MYSLEC CO MYSLISZ ALE SIE MYSLISZ, 9 MIESIECY ZASLEPL MNIE KTO INNY I TERAZ KIEDY MAM SPOKOJ WIEM E POPELNILEM NAJWIEKSZY BLAD I BIEGALEM GDZIES INDZIEJ ZA KIMS INNYM!!! WYBACZ! TERAZ WIEM CZEGO CHCE-CHCE CIEBIE I BYC Z TOBA! CHCE BYS MI ZAUFALA, BYS BYLA NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA NA SWIECIE, CHCE BYC PRZY TOBIE W TYCH DOBRYCH JAK I ZLYCH MOMENTACH, W CHWILACH RADOSCI I SMUTKU!, CHCE PATRZEC W TWOJE OCZY I WIDZEC RADOSC!!!!!! CHCE SPELNIAC KAZDE TWOJE NJSKRYTSZE MARZENIE, KAZDE PRAGNIENIE- ZROBIE WSZYSTKO CZEGO CHCES! SKONCZE PLUYWAC TANCZYC, SZALEC BEDE WZEDZIE I AWSZE NORMALNYM TOMKIEM!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!
-
Re: Kocham Ja!!!!!!!!
hehe tego jeszcze na forum niebylo :)
-
panie Ewelinko (chyba dobre imie podalem nie?:) ) prosimy dac szanse naszemu koledze :)
josetsu - trzymam kciuki ! :)
-
Cool. Gratuluje odwagi :)
-
gratuluje i mam nadzieje że bedziecie razem;)
PS zapodaj Jej fotke:D:P
-
Po prosu piękne ! Aż się łza w oku kręci :)
Ja także trzymam kciuki :)
-
theraphos po co Ci zdjecie p.Eweliny :> :D ?
-
:)
aż mi to humor poprawiło :)
-
kaczi poprostu chciał bym zobaczyć ten cud. Nieodbierzcie tego że nei wierze josetsu, wierz poprostu ciekaw jestem jak wygląda...
-
O kurde, Josetsu, ja tylko tak zartowalem! Nie nazywam sie Ewelina! Nazywam sie Andrzej, mam wlochate nogi i nie hoduje agam brodatych! :D A ten moj numer gg to tylko tak dla jaj.... Ja zartowalem ,myslalem,ze sie kapniesz, ze Cie tak podpuszczam! o jaaa
:D Ale sie porobilo.
Ja po prostu myslalem, ze Twoje zdjecie w profilu jest prawdziwe i przez chwile mnie zauroczylo... .myslalem, ze cos z tego bedzie... a tu bach ;]]]]
Ps. Powodzenia mistrzu :D :]
-
-
sorry Theraphos ale zdjecia nie zamieszcze bo to juz nagiecie! moze jak bedzie spotkanie terrarystow w katowicach jak tylko wymysle odpowiedni termin to sie poznacie:)
ja wiem jedno dla mnie liczy sie TYLKO Ewelina i moge zmenic sie caly przestac robic co robir byle by byc z Nia!!!!!!
-
No stray, gratki, gratki i jeszcze raz gratki!!! Tylko to utrzymaj i nie daj zeby sie popsulo. Bo wtedy tak jak sie teraz cieszysz, bedziesz cierpial. Dbaj o nia, niech bedzie szczesliwa.
POWODZENIA!!!
-
czyli ta w Twoim profilu to już nie aktualne, tak? :P:P
A tak poważnie to gratuluje odwagi i życzę powodzenia ;)
-
Witam
Josetsu urzekła mnie Twoja historia :P
Pozdrawiam
-
-
Kopiesz pod soba dolki. Zwiazek z najlepsza przyjaciolka..... Wybacz, nie daje Ci wiecej niz kilka miechow a nie dosc ze dziewczyny nie bedzie to i przyjaciolka sie rozpuści.
Nie pisze tego ze zlosliwosci. Tylko z obserwacji i doswiadczen ( dzieki Bogu nie osobistych)
-
Z drugiej strony może to być cudowny i bardzo trwały związek.
Josetsu - to kiedy zlot? :D
-
wiesz co Ci powiem znam ja sporo czasu a Ciebie troszeczke ale sadze ze jestes spoko facet. Szczerze to chcialabym zeby wam wyszlo i chcialabym zebyscie byli obydwoje szczesliwi, tylko musisz zrozumiec ze spadlo to na nia z duza sila i musi sie z tym jakos oswoic. Nie mowie ze teraz rzuci Ci sie na szyje bo nie wiem co zrobi no ale chcialabym zeby pozniej nie zalowala tego co zrobi lub czego nie zrobi. To jest moja najlepsza przyjaciolka i chce zeby byla szczesliwa
3mam kciuki =) =)
-
Hehe, no to wszystkiego co dobre życze.
P.S. Najlepsze jest "KUPIE SAMCA ZOLWIA OSTROGRZBIETEGO-PILNE!!!!" na końcu :D
-
Powodzenia josetsu. :)
Atrax - hahaha :D:D:D nie ładnie tak flirtowac, józef będzie zazdrosny :P
-
-
ponczos hahahaha dobre dobre :D:D hahahaha :D
-
hehe josetsu gratki za odwage i wogóle , heh normalnie humor mi sie odrazu poprawił ;) 3mam kciuki
-
Też trzymam za Ciebie kciuki
P.S. Ona wie o tym temacie? Bo ona może to trochę źle odebrać... tj. wiesz jak to jest z kobietami... ;)
-
wie wie! napisalem jej:) myslalem z emne zabije ale kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje! jak narazie Ewelina jest w szoku i z leksza chyba nie ie co robic:) mam nadzieje ze sie ulozy! dziki za wsparcie:)
zapraszam 24 na spotkanie terrrustow w Katowicach wicej w dziale imprezy!!!!
-
ja sie ozenilem z najlepsza przyjaciolka z liceum...
bylismy najlepszymi kumplami przez cale LO... :)
-
-
TO fakt Tomek- od wczoraj jestem w lekkim szoku, ale w zasadzie co ja sie dziwię? przeciez oboje wiemy że totalny z CIEBIE ŚWIR ;)
Troche tam wczoraj nakłamałes i teraz chyba wszyscy myslą ze jestem 8 cudem świata :) a ja jestem zwykła dziewczyną , no może prawie zwykła gdyby nie takie różne moje dziwactwa (zreszta sam o tym wiesz powtarzając mi z 10 razy dziennie ze jestem baaaardzo dziwna) ale to nie czyni człowieka od razu wyjątkowym :) no ale ok, to TWoja ocena i nie bede na siłe obalac tej teorii na mój temat bo, co tu dużo mówic, miło czytac cos takiego.
Widze, że spore jest zainteresowanie TWOIM wyznaniem do mnie i trudno nie zauważyć, że większośc osób Ci wręcz dopinguje,hmmm....a moze TY to tak ustawiłes? i teraz logujesz sie co chwilę i piszesz taki różne bajerki, myśląc " aaaa zobaczy co mówia ludzie to sie pzrekona " :))
Wiec drodzy terraryści :)
( bo pewnie nie jesteście laikami, którzy po prostu przypadkowo weszli sobie na taką stronke---> forum--aby skomentować tą niecodzienną wypowiedż)
gydbym napisała tu teraz " Tomus( bo tak szanowny "SWIR" :)ma na imię" )odpóśc sobie bo i tak nic z tego nie bedzie" to chyba byście mnie zlinczowali... wiec z obawy przed tym nie napisze tak :)
a poważnie mówiąc ... no cóż mam wiele obaw, wątpliwości i dla mnie to wszystko nie jest takie proste jak sie może wydawać, ale nie mówie od razu NIE, bo nigdy nic nie wiadomo, ale trudno mi spojrzec tak od razu inaczej na człowieka, który jest moim najlepszym przyjacielem, o kótrym , mam wrażenie-wiem wszystko.
Podziwiam Cie Tomus za odwagę i za to wyjątkowe wyznanie :) ale to troche potrwa , a i tak nie moge obiecac jak sie zakończy- przynajmniej na dzien dzisiejszy tego nie wiem, no wiesz chyba ze zapukasz do moich drzwi tzrymajac ogromne terrarium a w nim 2 AGAMY BRODATE :) wtedy przyspiesze swoją decyzje :)
oczywiście wole napisac że z tymi agamkami to żartuje- bo szanowny obywatel Tomasz jest do tego jak najbardziej zdolny :)
aaaa ... i nie wiem skąd Ci przyszło do głowy że musiałbys dla mnie z czegos rezygnować, przeciez zawsze smialismy sie z tych NIEWINNYCH dziewcząt :) który mówiły Ci " ja albo pływanie/taniec/pająki czy węże itp :) pzreciez nie wykorzystywałabym swojej osoby do wywierania wpływu na Ciebie...no może ewentualnie w niektórych kwestiach :D
ale sie rozpisałam , wiec kończę , bo zaczynam teoretyzowac :) /mam nadzieję ze wszyscy usatysfakcjonowani jako tako moją odpowiedzia, a przede wszystkim TY.
Ewelina - która tak oto przypadkiem stała sie przedmiotem całej sprawy :)
-
jestem pewnien ze TOMEK juz pojechal po to terrarium i te 2 agamy brodate;)
tak ps. to witamy p Eweline:)
-
nisza mamy nadzieje że że pozostaniesz z nami jak najdłużej (nie tylko z nami[forum] ;) :D
PS josetsu to kiedy spotkanie?:D:P
-
Mam jedna na sprzedaz jak dobrze pojdzie to zarobie na tej akcji milosnej:P bo ce na pewnie tez nie gra roli:D:D:D Ehehehe
-
Hehe... Mnie się też tak zdaje... Bo ponad 50% żartów jakie mówimy jest prawda której się po prostu boimy powiedzieć wprost! A więc zapewne będziesz niedługo szczęśliwą posiadaczką 2 nowych kochanych agamek... :)
Pozdrwaiam Was!
P.S. Czekam na happy end!
-
Hehe, Ewelinko! tu nic nie jest układane, wszystko toczy sie swoimi prawami a jestem pewien ze zadnych postów josetsu nie ustawiał ;) Tak jak moi poprzednicy gratuluję odwagi i życzę Wam moi drodzy powodzenia! Trzymam kciuki...
-
nie piszcie tyle o tych agamach bo on jest w stanie tak zrobić :) a wtedy bedzie miał przegrane u przyszłej teściowej :P
-
u przyszłej teściowej??:D Czyli już postanowione?? :D
-
heh, no taaa postanowiłam,a Tomek o tym nawet nie wie :) - nie no tak dobrze to nie ma :) jak kiedyś podejmę decyzję to pewnie Tomek oficjalnie to ogłosi ;) pozdrawiam wszystkich zainteresowanych :D
-
Gratulacje. Nowej szczęśliwej parze młodej :) Swoją drogą Tomek brawo za odwagę za tak odważne wyznanie, ale największą odwagę chyba się zdobyłeś informując p. Modli... eee... yyy... no tak :P Ewelinę [ale u mnie skleroza] o tym temacie. Co do stwierdzenia że jesteś Świrusem... Co jest złego w byciu Świrusem? Bycie "ciut" [ciut to delikatnie powiedziane - powiedzmy ciut --> +nieskończoności ] zakręconym jest pozytywne! Gdyby każdy był normalny, to świat byłby nudny, a tak to popatrz ile się rzeczy ciekawych dzieje? Przez jednego lekko "trzepniętego" [oczywiście bez urazy] możesz nagle znaleźć swoje nowe wielkie szczęście [ale oczywiście 2 nowe agamki będą największym szczęściem :D]
Jeszcze raz gratuluję
Tomkowi odwagi i bycia zakręconym
Zaś życzę obojgu [wkrótce będzie czwórka - mówię oczywiście o Agamkach :P] szczęścia i radości i wielu rzeczy potrzebnych Wam!
Mazel-tov!
P.S. Ewelina usidl Tomka póki jest ślepy... ]:->
-
Przepraszam za dopisek ale doszło do pomyłki. Ostatniej części zdania nie powinno być gdyż powstała ona przez pomyłkowe pisanie na gg i tlenie z jednoczesnym pisaniem na forum. Za ten błąd serdecznie przepraszam i mam nadzieję że nie doprowadzi do żadnych niesnask
Errata do P.S.
Ewelina usidl Tomka ]:->
-