Czy ktoś ma link do tego zestawu ćwiczeń na mięśnie brzucha?
Wersja do druku
Czy ktoś ma link do tego zestawu ćwiczeń na mięśnie brzucha?
Ja zaczne tez trenowac powaznie bo po ostatnich treningach poczulem sie mocny...
Chyba miesnie brzucha;p A dokladnie miesien piwny;p
Poszukaj w archiwum dałem temat na ten sam temat:]
Ja wytrzymałem do 25 dnia ale pozniej musiałem wyjechać i nei miałm okazji do ćwiczeń...
Dzięki Marian!!!
Chyba weidera :P
zestaw świetny ale....nudny, poprostu monotonny.
jak sie dojdzie do tych dalszych "poziomow" to jest straaasznie monotonne
ale efekty sa nie powiem,chociaz do konca nie doszedlem bo wkoncu nie mialem kiedy tego robic im wiecej tych powtórzen to jednak tez tym wiecej czasu to zabiera
Ja jestem obecnie na ... chyba 17 dniu.
Nie powiem... daje ostro.
Chociaz pozniej wcale nie jest juz tak trudno
jak dla mnie najgorsze są pierwsze dni później jednak człowiek sie troche przyzwyczaja :] zrobiłem ten trening cały 2 razy ale chyba mam za duży brzuszek dalej na kratke :D:D:D
Ja jak zacząłem chodzić na siłownię to już brzuch robiłem tak żeby robić kratkę, i nie powiem efekty mam już niezłe. A wczoraj tylko spróbowałem te ćwiczenia. Nieźle wchodzą.
daje kopa. nie skończyłem jeszcze, ale zdecydowanie warto się pobawić(mimo, że męczące jak diabli;)
a moim zdaniem to głupie-mięśnie powinno się "atakować"nie tylko poprzez dodawanie serii i cwiczeń-ja jak trenuje brzuch to po prostu słucham swojego ciała...no może zabrzmiało to dość glupio w stylu mistrzów wschodnich sztuk walki ale wytłumaczenie jest proste:robię te cwiczenia,ktore mi danego dnia sie podobaja i to samo tyczy sie powtorzen,serii itd.Daje efekty!Tylko trzeba miec doswiadczenie kilkuletnie w cwiczeniach bo inaczej mozna sie nabawic kontuzji,przterenowac itd