JEDZIE KTOS NA METAL HAMMER ?
No wlasnie jestem ciekawy czy jedziecie na koncert METAL HAMMMER ktory odbedzie sie 31.08.2005 r. w katowickim spodku heh ja chyba sie przejade ... bo na LACUNE COIL musze jechac ... chociaz KORN tez d(-_-)b ... tylko te bilety ... skad na to kase brac :-(
Re: JEDZIE KTOS NA METAL HAMMER ?
Ja własnie mam dylemat czy iśc na KoRn,lacuna coil,opeth czy jechac do Poznania na Dream Theater.
Ale chyba jednak pojade na DT:D
Ja na lucune coil musze sie przejsc jesli tylko $$ bede mial to jade :-) do SPODKA
Hmmm fajno...Opeth razem z Kornem no ,no - co sie pororbilo :/ :|
u..fan lacuny:) to super ze nie jestem tu sama:) jade oczywiscie,a skąd $ nie wiem jak ty ale ja stosując miesięczną abstynencje bede miała kase na bilet;) moze tez sobie czegos odmów w czas wakacyjny
ja planuje sobie pojechac, chociaz jeszcze duzo czasu i duzo moze sie zmienic, jak ktos bedzie jechal z lodzkiego to niech mi da znac, chetnie bym sie podczepil
Dajcie jakiś link do tego koncertu ! Po ile bilet? Musze pojechać !
persea napisał(a):
> u..fan lacuny:)
Kto ja ?? W zyciu!!! Jedyny zespol,ktorego z ww sluchalem i darze szacunkiem to Opeth.Dresy w dredach mnie juz nie kreca niestety :]
A dupa nie pojade... ostatni dzień wakacji i nadodatek nastepnego dnia do szkoły..;/
Lacuna Coil zadzi :-) wogole te piosenki wprowadzaja w taki nastroj ... musze jechac :-)
jade !!! kumpel z roku juz zamowile bilety :)
chociaz jakos sie odkuje za niebytnosc na iron maiden, slipknocie i soulfly'iu