-
Czy moze mi ktos uratowac tylek? :)))
No wiec sprawa jest taka,ze gram w Hattricka:)
Niestety w zwiazku ze zlymi inwestycjami na poczatku jestem na straszliwym minusie,grozi mi bankructwo:)
Moja prosba jest taka:
niech ktos zalozy sobie logina i druzyne na www.hattrick.org i jak tylko dostanie ja ( do okolo 2-3 tygodni) i wtedy zrobi zakupy u mnie :))))
Bedzie?
-
Re: Czy moze mi ktos uratowac tylek? :)))
ja wiem że mam tam załozone konto ale nie pamietam jaki login i hasło:D
-
powalcz stary,bo nie chce stracic druzyny,ktora zaczela juz porzadnie wygladac,tylko nie moge sie od dna odbic z kasa,a nie sprzedam dobrych zawodnikow bo ciezko sprzedac za taka kase ktora uratowalaby mnie.
-
IM WIECEJ LUDZI MI POMOZE TYM LEPIEJ :)
nie chce zarobic na pilkarzach,tylko chce wyjsc na zero.
-
A nie możesz sie jeszcze raz sam zarejestrować? :>
-
nie bo czaja IP z ktorego sie logujesz i mi wywala obie druzyny:) Dlatego najbezpieczniej jest z innego kraju poprosic kogos:)
-
-
dzieki stary:)
No wiec teraz powinien dojsc ci mejl ze jestes oczekujacy, ze do jakiegos czasu dostaniesz druzyne.Jak tylko dostaniesz to od razu mi powiedz,okej?
-
obywatel ja mma konto i moge kupic tylko skontaktuj sie ze mna na gg jak mozesz 2484482.
-
nie moge miec tutaj gg,podam ci kod ID mojej druzyny i na mejla uderz to zaraz wystawie graczy,okej?
-
-
ID 758062
Wystawiam zawodnikow, tylko ile masz kasy?
-
mam tyle bo nic nie wydawalem i konto latalo jak chcialo 1 243 880 złoty
-
no ja nie wiem jak to sie przelicza na korony,mysle ze jak po normalnym kursie to masz jakies 3 miliony koron.
Kupuj najdrozszych, tych powyzej miliona.
Masz?
-
mam twoj sklad napisz mi dokladnie ktorych mam kupic zeby bylo najlepiej dla CIebie.
-
daj jakiegos kolesia a ja wplace cala sume z niego moze bedzie lepiej co??
-
tych co wystawilem powyzej miliona koron za gracza, jak najwiecej wydaj:)))))
-
ja moge skladac oferty jakie chce wiec daj naziwsko najgorszego a ja go kupie za max
-
wejdz na liste transferowa i znajdz kraj-Szwecja i zobaczysz najnowsze i moja druzyne Wiselka Krakow
-
mam twoja druzyune wiec powiedz ktorego mam kupic a ja go kupie za cala moja kase
-
Thomas Josefsson
Shaheen Abu-Mahmoud
Robert Stjernén
Wez ich trzech za wszystko, bo odciazysz mi budzet na place:)))
Masz?
-
Thomas Josefsson za drogi wyszedl ;/ mam wplacic max za tych 2 pozostalych?? jeszce nie akceptuj
-
zrob tak
wejdz na stronie swojego klubu na "oferty" i potem na "liste transferowa" i daj "z kraj:Sweden/Sverige/Szwecj", daj potem na dole jest "Najnowsze oferty" i znajdz moich zawodnikow- Wisleka Krakow
-
ile mozesz tyle wydaj:)))
widze ze juz wyplaciles:)
-
djtommi-ZAJEBISCIE CI DZIEKUJE:)
-
Re: zrob tak
przeciez znalazlem i licytuje tylko ze na 3 mnie nie stac bo dales za dzue ceny minimalne wiec ptam sie czy za tych 2 co mnei stac dac odrazu max??
-
jasne:)
jeszcze raz Ci dziekuje!
-
dobra to dalem max powinno zadzialac
mozesz sie zgadzac na transfer.
-
@@_Jeszcze niech sie znajdzie ktos z pelnym portfelem_@@
jeszcze jestem w plecy jakies 1000000 zlotych,wiec prosze o pomoc!
JEZELI NIE UZYWASZ SWOJEGO KONTA W HATTRICKU,TO PAKUJ SIE I KUP MOICH ZAWODNIKOW,ZEBY MI URATOWAC TYLEK PRZED BANKRUCTWEM :)))
-
BLACK NIGGAS?:)))) WYPAS :)))HEHEHE, CZYLI PO 1500000 KORON MI DALES ZA KAZDEGO? DZIEKI!!!
Nie wiem jak mam sie zgodzic na transfery,wiec pozostaje czekac,chyba ze ty wiesz jak to przyspieszyc?
-
Ja Ci to wplacilem w licytacji wiec chyba powinnienes miec mozliwosc skonczenia licytacji. za kazdego dalem pol swojej fortuny ;) czyli cos ponad 600000 zl. tylko musisz zobaczyc czy moj bank to zniesie i czy CI wplaci kase bo zaraz moze mi wyskoczyc ze za nastepny dzien juz nie masz tyle kasy.
-
Jeszcze raz dziekuje,hdyby cos bylo nie tak to bede cie jeszcze meczyl :)))
-
potrzebuje jeszcze 900000 PLN!!!!
-
Re: potrzebuje jeszcze 900000 PLN!!!!
Obywatelu ja jak dostanę przydział to Ci pomogę jak dam radę (czyt. nie pogubie się).
-
Jakis ***** szwed juz mnie namierzyl z tym walkiem :)
zobaczymy czy sie wykpie, jak nie to stracilem druzyne:)))
[Snejk... trochę kultury. Podpisano Wielki Brat ;-) ]