http://media2.big-boys.com/bbfilez/i...cs/pic1154.jpg
Wersja do druku
Hahhahaha ROTFL :D:D:D:D:D
NIEZŁY HARDCORE!!! :D
Przerąbane :P
hehe i ten ccwaniacki uśmieszek tego kolesia na fotce :)
Moglby mi ktos to strescic po krotce bo ICH VERSTEHE NICHT :-P ANGLISH
A jestes pelnoletni? :>
W skrócie to 15 letni chłopak chory lezacy w szpitalu wypowiedział swoje ostatnie życzenie chcąc by Kim Basinger zrobiła mu dobrze ustami :)
Koles wygląda mi na cwaniaczka i pewnie czuje sie mocny.
A tak apropo to wielki wstyd dla jego rodziców , ze wychowali takiego zboczucha :-D
a to ci świntuch jeden.....
ale przynajmniejże chłopak ambitny ;] wysoko mierzy... ciekawe czy jest taki twardy na jakiego wyglada :D:D
hahahaha
coż za powaga sytuacji musiała wtedy nastąpić
No nie no koleś jest przerąbany:D
Hahaha. Gosciu nie zyje.
Ale ta Cameron to jednak jest okropna... zeby nie spelnic tak drobnej prosby umierajacego chlopca;)
LoL ... ale chlopak ma tupet ... :-P nie no ja bym o takie cos nie poprosil nawet na lonie smierci ... :-P niby umierajacy a sobie jaja robi ... :-P ciekawe co rodzice na to ...
OlekL napisał(a):
> W skrócie to 15 letni chłopak chory lezacy w szpitalu
> wypowiedział swoje ostatnie życzenie chcąc by Kim Basinger
> zrobiła mu dobrze ustami :)
>
Kim Basinger ?? :> :):):)
wypas,hehehehe,to sa jaja,przeciez to niemozliwe,ale brzmi zajebi*ie:D
Cameron Diaz?? :| Ja bym wolal puknac Halle Berry, a jesli o BlowJob chodzi to wybralbym Pamele, bo ona to sie na tym zna :D Prawdziwa artystka :P
Czy wierzycie we wszystko co piszą gazety, a szczególnie takie gazety :).
hehe dobre ale to podrubka moim zdaniem cos przemienione bo coś mi mówi ten na dole w prawym roku podpis BIG-GOYS.com:D:Dznam ten adres:P
heh, jezeli to prawda, w co watpie. to ci rodzice ladnie nasrane w glowce maja:)
Nie, ale mozna poudawac, ze to prawda;)
Na dole jest napisane: Australia's satirical newspaper - to chyba mówi samo za siebie:)