-
Jakiego zwierzaka wybrac...?
Wiec chciałem sobie jakiegos nowego zwierzaczka zachodowac... Tylko teraz pomozcie mi...! Co Wy byscie wybrali....? Od razu pisze, ze jaszczurki i weze mnie nie interesuja... Nie wiem jak bedzie z ptaszorami.... (przez jedna głupia stronke:( ) ALE PISZCIE PROPOZYCJE...!!!
-
Re: Jakiego zwierzaka wybrac...?
fajnego...(chomik,kotek,ptaszek,pies,owada,skorpio na,skolopędry,...)
-
piękniusi chomiczek...rybki...
tak serio to raczej nikt ci nie pomoże sam musisz sie zdecydować co byś chciał mieć
-
proponuje hodowac albo chomika, rybki....albo jak masz to brata tez mozesz (fajna zabawa).........a tak na serio to patyczaki sobie kup na dobry poczatek:)))
Pozdrawiam
Bager
-
-
-
a Ty jak zwykle swoje:D nie nudi sie to juz Tobie:)?:D
-
Nie wiem Kaczi o co Tobie chodzi. Ja sam hoduje kaczi, o przepraszam przejezyczylem sie, oczywiscie chodzilo mi o <u>kaczki</u> :] I twierdze ze to fajna sprawa. Ty hodujesz szczurki i ja sie Ciebie nie czepiam, wiec prosze, wyluzuj chlopcze! Caluski :*
-
ale z Ciebie natrętny czop!:P nie hodujesz kaczek nie nie oszukuj sam siebie baranie;)
po drugie ja nie hoduje szczurkow:> a po trzecie to pozdro:D i nie pajacuj juz tutaj:D
-
Okey. Sprawe dokonczymy na priv, bo tego czopa to Ci nie daruje...
Pozdro dla wszystkich ktorzy sadza ze jestem pajacem :D Bog z Wami [i]
-
-
-
Igor6- najlepiej nowy gatunek modliszek. Moze Taumantis sigiana od mantida?:)
-
A ja proponuje zastanowić się co możesz hodować :) zastanów się dobrze bo kupując zwierze musisz być odpowiedzialny. Polecam owady i ptaszniki :] Miłej hodowli.
-
Hodowle owadów napewno bede rozszerzał... ale chciałem cos wybrac jeszcze. Myslałem nad krabem teczowym... A co do wczesniejszych postów to rybki hodowałem... niestety chomika MUSZE hodowac;) znaczy nie musze ale chce bo mi go szkoda było jak patrzylem, jak dba o niego moja siostrunia.... A no siostre juz dosc długo hoduje, teraz jestem na etapie przynies gazete i podaj łapcie ;) hehehe POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! A ironkapela ja myle, ze Ty jestes klownem a nie pajcem...;)
-
O, przypomnialo mi sie- zdecydowanie polecam kumaki dalekowschodnie, zamiast budowac akwaterrarium krabowi zbudujesz je kumakom, moj kolega ma kraba, ja kumaki i w porownaniu moge stwierdzic, ze sa duzo ciekawsze :)
-
choduj to na co cie stać.moim zdaniem gady są drogie(terrarium itd). myszki chińskie są fajne małe i nawet tanie w utrzymaniu.
-
takie gadanie nie ma sensu. kazdy ma inny gust. jednemu sie podoba homik drugiemu kaczka (bez obrazy:). ja proponuje zyrafe
a tak serio...hoduj to na co masz mniejsce, czas, fundusze a przede wszystkim to co sie tobie podoba:)
-
Szczerze mowiac, to chciałem przeczytac wasze sugestie, podpowiedzi. Powaznie zastanawiam sie nad krabem... (Saurus zab nie chce bo one w nocy strasznie rechocza) Ale napewno, na 100, a nawet wiecej procent rozszeze moja hodowle owadów i to jest bez dwóch zdan :) Zadnych gryzoni nie chce(mam w domu chomika) bo one to jakies dziwne sa...:) hehe Ale dziex za odp...
-
co do zab..... nie wszystkie rechocza. zaba rogata jest super:) a nie rechocze.
-
Kumaki wydaja bardzo fajne, ciche "piski" lubie tego sluchac :) Samiec czasem budzil mnie w nocy, ale juz sie przyzwyczailem :) Mozesz kupic same samice, to nie beda wydawac zadnych dzwiekow :)
-
-
Dobra dzieki wszystkim za odpowiedzi.... jak jakis milusinski trafi w moje posiadanie to napewno napisze..:)
-
Ja proponuje fretke ;) sam mam zamiar sobie kupic i ja troche wyszkolic ze bedzie pilnowala pokoju i ........;)
jakby cos to piszcie tylko na majla, bo nie ma mnie.
-
kup sobie psa pit bulla bardzo spokojne i pozytywnie nastawione do ludzi zwierze. :)