Ja stawiam na dode
Wersja do druku
Ja stawiam na dode
Zdecydowanie Doda....
a co mają sie razem kochać publicznie??
Whore off?
Joanna Krupa :]
Vorax-Ty to jestes perwers.;D
Chyba nie wyobrażasz sobie związku uduchowionej(choć cycastej) Mandaryni i równie uduchowionej Dody Elektrody (cos cycascie podobnego)
To ma być song contest :D
Doda - wydaje się trochę inteligentniejsza od Mandaryny.
Cały czas uważam że Mandaryna ma teksty piosenek napisane fonetycznie :)
Mandaryna powinna rapować
a Doda pogować!!!!
Mnie tez sie Doda wydaje bardziej inteligentna , chociaż moje myszy karmowe też wydają mi się bardziej błyskotliwe od Mandaryny ale to szczegół :-)
D O D A ! ! !
ZDECYDOWANIE DODA!!!
Doda :)
kupa :)
MANDARYNY Mandaryny .... rulezzzz ;];];]
Ja tam wole grejfruty...
Goblin a moze wolisz kiełbase i pisanki <LOOLLL>
Nie zostane przy grejfrutach , najlepiej zielonych :P
i tak mandaryna is the best. A do tego terrarystka :D słyszałem ze czymaja tam w domu jakiegos gada ;];]
ta chyba wiśniewskiego Red Head
Wisniewski?
Jak juz to redneck.
Albo w ostatecznosci red rump.
Z drugiej strony zal mi obrazac dupe vagansa.
Ktoś kiedyś powiedział...
Wiśniewski? Jaki kraj, taki Marilyn Manson :>
PS. I tak nie wiem o co w tym poście chodzi...
dobre :D
Doda!!! Podobno ma wysokie IQ i jest w Mensie! :P Nie wiem czy to prawda, gdzies tak czytalem, (chyba w CKM)
dark dobre to :P
Kiedyś był odcinek specjalny teleturnieju "graj o raj na TVN, no i w tym odcinku wygrana miała być przeznaczona na dzieci z domu dziecka, występował Makowiecki i DODA :D
Dziwnym trafem DODA dostała się do finału no ale jak na inteligentną osobę przystało WYGRAŁA 0 ZŁ DLA TYCH DZIECI !!!!!!
Tłumaczyła się cały czas że ona nie rozumie tych zasad :D:D
Zamiast myśleć to ona swoje: "Nie no, ja tego nie kapuje"
Na ani jedno pytanie nieodpowiedziała :D:D:D Choć wiadomo że były banalne hasła,
w końcu na dom dziecka miało się uzbierać.
POPROSTU DNO !!!!!!
Kto nadal wierzy w te brednie o mensie??
Mandaryna jest od niej bardziej inteligentna, choć nie wygląda, co nie zmienia faktu że jej muzyka to dno :D:D:D
Doda ze względu na urode:D
Mandaryna to kaszalot... a jej muzyka (szkoda słów)
doda, bo nie mam wyrzutów że ma dzieci jak fantazjuje on niej :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
Oby dwie Panie nie maja ani w głowie ani w gardle zbyt wiele, chociaż może w tym drugim trochę wiecej ;) Do tego nie sa po prostu atrakcyjne jak na mój gust. Obstawiam remis ;p
A ja lubie cycki(censored off cours modzi)
Obie panie są sredniopowabne pod tym względem
Taaa ,a obie powinny kręcic tyłkami
Nie no ja cycki też lubię, ale w odpowiedniej formie i rozmiarze :) W sumie po namyśle stwierdzam, że doda to dno totalne i postawiłbym na Mandarynke ;p
Ja tam gustuje w B 75 i C 75 :-)
Buehehehhe
Obcy <piwojasne> dal Ciebie za topic :D.W ogole jestem w szoku ,ze Voraxa tu widze piszacega :D:D (thx za przybycie w sobote gwiezdny rycerzu :])
Co do samego tematu to obie panie sa puste jak beben Roling Stones'ow,a kazdy kto lyka te kity z Mensa proponuje mu obejrzenie spotkania Dody z Jarkiem Janiszewskim u Wojewodzkiego - tam jej inteligencja wychodzi.Polecam takze ze wzgledu na tworczosc pana Jarka (wierszyk o Jedi i Malyszu :D:D:D).Coz prawda jest taka ,ze jak sie we lbie nie ma, to trza swiecic czym innym :]
za topic - piwojasne,ale sie nie wyswietlilo :/ ;(
Czym swiecic?
Jak patrze na ich zdjecia, to najwyzej latarka w ciemnosc.
Atrax napisał(a):
> Czym swiecic?
A wiesz dlaczego samiczki swietlikow swieca ??:>
Zeby samce po dziuplach nie trafialy.
To co mi o jakis latarkach gadasz !! ;) :D:D
Bo najciemniej pod latarka.
Sie wie... shs ]:-> :D
A to są dwie różne damy ? Zawsze myślałem, że to jedna osoba :))).