Są jakieś osoby na forum które chodzą do liceum Salezjanów w Krakowie?.Bo od września będe tam chodzi i chętnie bym się zapoznał z jakimiś terrarystami :D
Wersja do druku
Są jakieś osoby na forum które chodzą do liceum Salezjanów w Krakowie?.Bo od września będe tam chodzi i chętnie bym się zapoznał z jakimiś terrarystami :D
HEHEH ja znam salezjan ale z Oświęcimia zajebiści pijacy :) To sie nazywaja prawdziwi duchowni chlali z nami rónwno na obozie :p
Biedne dzieci...
Nie chodzi mi o tych co chleja tylko ogolnie o tych co tam ida:p
Liceum salezjańskie nie jest prowadzone przez księży.W szkole jest 5 księży reszta nauczycieli.Dyrektor jest księdzem.LIceum spoko
Hehhe z kad ja to znam:p Lic. salezjanskei tylko z nazwy jest takei "chrzescijanskie" a cala prawda dopiero po czasie sie wyjawia jak juz ktos " w tym siedzi"
Mimo wszystko bym tam nie poszedl, jakos czuje odraze do wszystkich tego typu instytucji stawiajac na czele kosciół a kończąc wlasnie na takich szkolach...
Zreszta nigdy nie chodizlem na religie wiec to by bylo glupie ze chodze do chrzescijana a nie uczeszczam na rele:P
Widząc twój nick nikt nie ma już wątpliwości że nie lubisz kościoła :)
Nie lubię kościoła nie za co ze jest chrześcijański czy cos w tym stylu tylko porostu jak się nasłucham o tych wszystkich księżach jakie przekręty robią, ze pedofile itd... to dziękuję bardzo:/
A zresztą do samej wiary tez mam pare zastrzeżeń np. zrobisz cos złego wyspowiadasz się i już jesteś czysty, potem znów popełniasz ten sam czyn i za każdym razem spowiedź i jesteś oczyszczony z grzechu, moim zdaniem bez sensu takie cos...
Pozatym niedawno w TV słyszałem wypowiedz księdza ze dla niego spowiedź to zawód i robi to dla kasy :P
Jaki sens wiec ma chodzenie do spowiedzi?
Wierze w siebie w swoje możliwości, wiem ze nikt mnie nie wspomoże w moim życiu a tym bardziej Bóg!
Jesli chodzi o ksiezy to tez mam o nich zdanie wyrobione...wystarczy przyeczytac "Byłem księdzem" - Roman Jonasz polecam te ksiazke sa 3 czesci narazie czytam 2 i zostalo mi kilka kartek.
Napisałem tego posta do osób które chodzą lub będą chodzić do tej szkoły a nie wysłuchiwać obraźliwych tekstów do księży.A to że Rydzyk i spólka robią przekręty to nie znaczy że wszyscy księża są źli.
Nie wiem dlaczego tak piszesz WH6FXE???
Znam osoby które tam chodzą i są zadowolone i nie narzekają
psycho997 może zacznę czytać książki;)
Dawidzie księża to jedna wielka mafia, pedofilia, przekręty, spowiedzi za kasę itd...
Nie obrażam w ten sposób twojej religii a tylko wyrażam swoja opinie na temat władzy kościelnej.
O Pierdzyku nie będę już nawet wspominał...
PS. Jak tak sobie czytam wypowiedzi niektórych wielce wierzących ludzi na pewnym forum katolickim to aż mnie podziw bierze jak można być aż tak nawiedzonym religijnie i ślepym:/
PS2. Mój ojciec ma kolegę który należy do zielonoświątkowców to czasem jak cos palnie to nie można się powstrzymać od śmiechu ale koledze to jakoś nie przeszkadza.
Kolega tłumaczy sobie wszystko - bo bóg tak chciał:/
Zakazał synowi słuchania metalu i wogóle rock’a, jak mój ojciec chciał zaprosić jego syna na koncert to on mówił ze sprowadzasz mi syna na złą drogę :p