Re: ZOO- TESCO Gliwice (NOWY POMYSL)
Witam!!!!!!!!!!!!!!!
Przejde odrazu do zeczy. Mam pomysl. Zamiast pisac na forum posty typu "ZOO Centrym w markecie X jest do d***" z nadzieja ze ktos to zmieni przejdzmy do nastepnych krokow. Otoz proponowalbym w lecie (poniewaz "nauczajacy sie" maja wiecej czasu) stworzyc grupke paru zapalonych terrarystow ktorzy chcą walczyc o prawa zwierat i maja czas (glownie "nauczajacy sie") ktorzy by odwaliliby czarna robote wedlug dr roberta (cytat:" Powinny być szczegółowe uregulowania dotyczace warunków przetrzymywania zwierząt w sklepach, potrzebna jest dokumentacja złego ich traktowania."). Nie mowie ze wszyscy powinni odrazu pisac szczegolowe pisma. Znalazlby sie ktos kto by tym nadzorowal (moze nook ;) poprosze go na czacie bo mam z nim uklady ;) ). Wygladalo by to tak:
W Opolu jest zly sklep zoo "X". Paru terrarystow opolanow ktorzy nie mogliby tego zniesc pstryknelaby potajemnie lub z "obstawa" fotke, napisze cos potem wysyla do "mozgu"(nie musi byc jeden) on to jakos sklecie i wysle tam gdzie trzeba. Prosilbym narazie tylko o wasze opinie co wy na ten temat myslicie. Czy ma to szanse odniesc skutek (choc 1 sklep to i tak BARDZOOOOOOOOOOO!!!!! duzo)?
Czekam z niecierpliwoscia na wasze odpowiedzi
WASZ LEGWAN OPOLE (LO)
Dzisiaj też tam byłem i miłe zaskoczenie- czysta woda, świeże papu...Szkoda, że nie ma w terrariach termometrów, bo nie wiadomo jaką temperaturę zapewnia zastosowana żarówka. Ale ogólnie poprawa na duży plus. Te dwa legwanki (240zł szt) w dobrej formie. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Węże i żółwie też wykazywały ruchliwość. Żółw nawet zajadał marchewkę.
DOBRY POMYSŁ LegwanOPLE , SAM MAM 13 LAT CHĘTNIE WEZME UDZIAŁ W TEJ AKCJI