YO!
Jacku ze Ty twierdzisz ze tak jest ok to wiemciesze sie ze moj legwan tez zaakceptowal ta forme podawania wapnia
, chcialbym jednak poznac opnie innych doswiadczonych chodowcow (mam nadzieje ze sie nie obrazisz
) Maly w ciagu dzisiejszego dnia zjadl jak na moj gust dosc duzo sepi i nie wiem czy to mu ne zaszkodzi ale z drogiej sony mysle ze jakby nie poytrzebowal to by nie zajadal tak duzo tego wapnia.
Papec ten twoj post zostal usuniety przez administratora, nyslalem ze dostales od niego maila. Mnie wytlumaczyl ze od takich spraw jest dzial na kazdy temat w sumie to zrozumialem o co chodzi ale mysle ze jako dodatkowe pytanie to w poscie nie zaszkodzi.
Wiec prosze jeszcze raz niech kazdy chodowca legwana nawet nie majacy zdania na temat tego postu przynajmniej poda swoj nr GG chocby dla ewentualnego dobra naszych zielonych przyjaciol))) POZDROWKO

ciesze sie ze moj legwan tez zaakceptowal ta forme podawania wapnia
, chcialbym jednak poznac opnie innych doswiadczonych chodowcow (mam nadzieje ze sie nie obrazisz
) Maly w ciagu dzisiejszego dnia zjadl jak na moj gust dosc duzo sepi i nie wiem czy to mu ne zaszkodzi ale z drogiej sony mysle ze jakby nie poytrzebowal to by nie zajadal tak duzo tego wapnia.
Odpowiedz z cytatem