Absolutnie nie mam nic przeciwko pokazywaniu mnie i mojego autka w fotkach na ftp. wkońcu można je też zobaczyć na drodze i nikomu nie zabronię oglądania go :-). A wręcz przeciwnie miło mi że taka fotka powstała a wyszłą rewelacyjnie biorąc pod uwagę że była robiona przy około 60-70 km/h.
No i przy okazji wyszło że uczestnicze też w innej organizacji jaka jest Klub-Volvo :-) ale zdrada hehe ale brakuje zdjęcia z tyłu autka gdzie na szybie jest piękna głowa Legwana zrobiona własnoręcznie z specjalnych farbek na szkło :-)

pozdrawiam
Seb

Wracając do tematu egzotarium :-((( moim zdaniem po pierwsze niechęć i lenistwo okazali i przedstawiciele TOZ-u i jak zobaczyliśmy kierownictwo i opiekuni placówki. Spokojnie można by przenieść paskudne klatki i akwaria z gadami w stronę naturalnej roślinności jakiej było tam full i tam zabudować siatką boxy w których wspaniale czuły by się gady dobrym przykładem było stadko żółwi czerwonolicych które przebywały praktycznie luzem w specjalnie przygotowanej sadzawce wśród tropikalnych roślin. Do tego troszkę jedzenia z trawnika obok i takie Legi by miały przebajecznie a to co tam było to istna tragedia.