-
Re: Do wszystkich kochających swoje smoki domowe :)
Witam w ta piekna sobote, ktora niestety spedzam w pracy
Moj Marcel (mieszka z nami 1,5 roku) tez tak sie przechadza, ale najchetniej (jesli juz nan nas) siedzi na ramieniu podjadajac mlecz lub na glowie (niestety, ale czego nie robi sie dla smokow
) ). Gdy mieszkal w mniejszym terarium po wlozeniu do niego reki od razy wychodzil na spacer. Obecnie z nowego lokum musi miec wyrazna ochote na przechadzke, zeby samemu wejsc na reke. Ostatanio siedzial na swojej poleczce, wejscie do terra bylo otwarte (tak jest z reguly gdy jestesmy w domu i w pokoju). Wzielam na reka troche Sera a on zszedl z polki, wyszedl z terarium i podszedl do reki z zarelkiem (Nnie myslcie, ze byl glodzony wczesniej, ot mial taka ochote). Moze nie dla wszystkich bedzie to jakis specjalny wyczyn ale ja jestem z tego dumna
Wiem natomiast, ze na dworze, luzem, na 100% dalby drapaka, ale w koncu to tylko jego "zew natury" i nie staram sie sprawdzac co by bylo, gdyby...
Swoja droga Meg, fajnie, ze wiesz juz co masz. Moj Marcel jest chyba wlasciwie Marcella. Teraz ma juz jakies dwa latka, i dr Jarek stwierdzil, ze to prawdopodobnie ona. Jesli mozesz, wrzuc jeszcze jakies zdjecia swojej samiczki. Z gory dzieki.
Pozdrawiam reszte Legwaniarzy i Forumowiczow,
Ania
Uprawnienia umieszczania postów