Nie ja użyłem słowa "głupota" a właśnie jestem na to przeczulony. Proszę wszystkich o rozwagę w ocenie postępowania szcz. lekarzy wet. i to szcz. wtedy, kiedy ich działania dotykają tak niepoznanych i skomplikowanych mechanizmów jak aspekty leczenia MBD, złamań, niedoborów, dawkowania witamin itp. Nic bym nie napisał gdyby chopin użył Słowa "nieroztropność", "nieprzemyślane do końca postępowanie".... itp. Gadzinko, nie podważam Twojego doświadczenia w sprawach TERAPII I PROFILAKTYKI W WIEDZY WETERYNATYJNEJ GADZIEJ ale czy słyszałaś o "stawach rzekomych"?
........"Co do złaman: jezeli jest opuchlizna to ona sama jest naturalnym usztywnieniem. Zeby sie szybko zrastalo nalezy zwiekszyc dawki wapna i mineralow zastrzykami"....... Niebezpiecznie upraszczasz sprawę, Występują złamania spiralne, wieloodłamowe, z zmiażdżeniem, przemieszczeniami"........ PO TWOIM LIŚCIE WIELU LUDZI MOŻE WOGÓLE ZREZYGNOWAĆ Z WIZYTY U LEKARZA (TYM BARDZIEJ, ŻE CZASEM SIE NIE UDAJE!!!!) - WYSTARCZY UVB I WIĘCEJ WAPNIA I SAMO SIĘ ZAGOI? TYM SPOSOBEM BIERZESZ NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TAKIE SYTUACJE!!!!!!!!
METODĘ POSTĘPOWANIA ZAWSZE OKREŚLA LEKARZ!!!