-
Re: Czemu??!!
> Najlepiej to zostawmy samego FAQ-a bo juz wszystko na tym
> forum bylo walkowane. Czemu nie kasujecie postow typu "co mam
> mu dawac do jedzenia". W cholere sie takich postow powtarza i
> nie pomagaja apele, ze najpierw FAQ pozniej archiwum.
Najczęsciej z tego powodu że nie nadążam(y) za kasowaniem, albo poruszane są nowe wątki, po co kasować to z czego później inni bedą korzystali... staram się robić co mogę niestety osob kompetentnych do administracji jest nie wielu i ludziom nie chce się tego robić, chyba nikt nie chce wziać na siebie odpowiedzialności
)
Wyjasnijmy sobie cos! Ja nie mam do nikogo pretensji ze usunal moj post do Niki. Mam pretensje, ze post do 8 osob - na temat naszego spotkania w zoo zostal skasowany. Wyobrazcie sobie, ze jest zwiazany z terrarystyka, bo po to sie spotykalismy. Cala siodemka chciala, zeby napisac na forum, ze Seb nie przyjechal, bo wszyscy by chcieli z nim pogadac (pozdrofka Seb). Poza tym nie piszcie o kosztach przestrzeni dyskowej, bo dam sobie reke uciac, ze nie dokladacie kasy do tego interesu, a wrecz ja zarabiacie.
-- Skasowany temat? A to co to jest ?
Spotkanie - chorzowskie ZOO / Autor: Nika
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=6800&t=6800
Co do zarabiania oj mylisz się mylisz i to nie wiesz jak bardzo.
Bardzo cieszy mnie ze dzięki tej liście mogliscie się spotkać, szkoda że zrobiła się po tym taka zadyma
, ja tego nie chciałem, napisałem do Ciebie na e-mail jak sprawa się ma poprosiłem o dostosowanie się, niestety wyszło to co wyszło 
Uprawnienia umieszczania postów