-
Re: Czemu??!!
Nook na priva mi napisałeś m.in, że zdjęcia nic nowego na forum nie wnoszą więc dostosowałem się do tego i umieszczam jakieś sporadycznie do 100KB i nic więcej. Wcześniej nie miałem tej świadomości, że zajmuję Ci nimi 80% miejsca. Już się poprawiłem. Od dzisiaj wysyłam tylko na priva, jeśli ktoś będzie chciał. Zaoszczędzisz miejsca, a mi nie zależy, aby je umieszczać. Wydawało mi się wcześniej , że łatwiej coś pokazać na fotce niż opisywać na pół strony. Zresztą Marblo podał FTP i wiele z nich tam jest. Temat zdjęć uważam za zakończony. Co do Alicji to jak widzisz nie przeciągnęła ludzi od Ciebie na swoje forum , a są tacy jak ja, że piszą i tu i tam. W niczym mi to nie przeszkadza. Powód całkowitego jej odejścia znam i Ty też wiesz o co chodzi. Nieważne, nie jestem jej adwokatem. Jeśli chodzi o FAQ to też miałbym życzenie, żeby z niego korzystać, oraz z opisów potrzeb gatunków. Zwróć uwagę jednak na to, że dla nowej osoby zadającej kolejny raz to samo pytanie jest to czasem bardzo ważne, czy otrzyma odpowiedź. Sam nieraz sugerowałem korzystanie z funkcji "szukaj", ale nie od razu wszyscy zaskakują o co chodzi i wolą zapytać. Można to przecież skasować, ale powiedzmy za 2-3 dni, gdy napłynie kilka odpowiedzi , lub tak jak jest też praktykowane, że podaje się tej osobie link do poruszanego tematu. Czy to niewykonalne ? To samo jeśli chodzi o zdjęcia. Kasuj po 2 dniach i masz wolne miejsce. Post o spotkaniu w Chorzowie ukazał się i jest może dzięki tej burzy, która się rozpętała, a zanosiło się już na to jakiś czas. To kasowanie postów paru osobom już jakiś czas temu się nie podobało. Po burzy zazwyczaj jest świeższe powietrze i mam nadzieję, że na dłużej zaświeci słońce. Moje życie sam umiem sobie ułatwić i nie musisz o to dbać ;-). Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów