-
Re: Czy wszyscy hodowcy mają podrapane ręce??
Hehe standardzik :-)
Mój teraz 3,5 kg smok nie potrafi mnie nie podrapać nawet jak jest mega spokojny jak mam go na rękach to tak się uczepi co by nie spaść że jego pazurki po prostu wbijają się w ręke. Paskud załatwił mi już 4 razy firanki , wracam do domu patrze a ty wszystkie na ziemi :-( no tak legwan bierze się za sprzatanie :-) Chyba mu muszę wszędzie porobić drabinki co by zapomniał o innych materiałach.
Utrapienie z takimi potworami straszne , nauczył się że jak rano słonko zaświeci to wędruje na balkon ale teraz zdaje się pogoda ma się popsuć już widzę co będzie w pokoju jak wróce z pracy tym bardziej że teraz jest sam jak jestem w pracy. Już i tak muszę zamykać pokój co by ograniczyć straty do powstałych w jednym pokoju.
Nie chce mu zamykać na stałe tera bo musi sie wychasć ale jak tak dalej będzie postępował .... . Szkoda że akurat nie mam aparatu to wstawił bym fotki co wyrosło z tego małego Robalka hihi strach pomyśleć że to jeszcze rośnie. Jak był mały nie mogłem sie doczekać jak urośnie a teraz .....
Rysiek podliczałweś kiedyś straty spowodowane przez Gucia ? Ja zaczynam robić liste hihi
Meg dziwne kobieta z kobietą powinna się dogadać hihi. Eeee zresztą takie zadrapania jakie by nie były nie obniżą Ci not za ogólny wygląd ;-)
Uprawnienia umieszczania postów